Baumax Magyarország Zrt - Nyíregyháza

Cím:
Kosbor Utca 3.
Irányítószám/Település:
4400 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 508 930
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A bauMax tevékenységének középpontjában a vásárlók állnak. A termékek, illetve a szolgáltatások kínálatát is a vásárlók igényeihez és szükségleteihez igazítjuk. Ez számunkra azt jelenti, hogy örömöt és életminőséget kínáluk, azáltal hogy támogatjuk a vásárlókat otthonuk egyéni eképzeléseik szerinti megvalósításában.
Ehhez gondosan kiválasztjuk a szükséges termékeket, szakszerű tanácsadást nyújtunk, professzionális barkácstippeket adunk, ingyenes barkácstanfolyamokat szervezünk és a legjobb árérték arányt garantáljuk a barkácspiacon. A vásárlók kívánságait összeegyeztetjük saját céljainkkal.
Az évente elvégzett vásárlói megkérdezésekből megismerjük a vásárlók igényeit és elvárásait, amelyeket a koncepciónk kidolgozásakor figyelembe veszünk.

Cégleírás
Nyitva tartás Nyitvatartás: H-Szo: 8:00 - 20.00 V: 8.00 - 18.00 A bauMax mindkét üzleti partner számára eredményes, hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására törekszik. Ennek fontos tényezői a kölcsönös bizalom és a korrekt együttműködésre való törekvés. Célunk a vásárlóink elégedettségének és tetszésének elnyerése. Ehhez partnerekre van szükségünk, akik képesek a legmagasabb minőségi és hatékonysági elvárásoknak eleget tenni. Csak így lehetséges, hogy a növekvő vásárlói igényeknek meg tudjunk felelni és hogy eredményesen helyt álljunk a globalizált piac kihívásaival szemben. Kereskedelmi vállalatként nemcsak a legjobb árról kell beszélnünk, hanem egy mindkét fél részéről korrekt együttműködésről is, amely a bizalmon és a korrekt magatartáson alapszik.
Csak így biztosított a közös siker. A ?hatékony gazdálkodás? számunkra nemcsak divatos fogalom, hanem megoldandó feladat is egyben, aminek meg akarunk felelni. A hatékonyság jelentése ?gazdálkodás? a meglevő erőforrásokkal, mégpedig a vállalat, a gazdaság és a környezet figyelembevételével. Családi vállakozásként a bauMax számára lehetséges, hogy hosszú távú stratégiákat dolgozzon ki és ezt a munkatársakkal, a vásárlókkal és az üzleti partnerekkel együtt a hatékony fejlődés szerint alakítsa. A bauMax számára a hosszú távú stratégiák fontosabbak, mint a rövid távú sikerek.
Ez vonatkozik mind a gazdasági mutatókra és a tényekre, mind pedig a szociális és az ökológiai fejlesztésre. Így valósítjuk meg a vállalat jövőképét és így kovácsolunk tőkét értékeinkből. A bauMax áruházlánc meghatározó szereplője a hazai barkács-szektornak. 15 áruházunk szerte az országban folyamatosan megújuló áruválasztékkal, kedvező árakkal, aktív vevőkiszolgálással és egyre bővülő szolgáltatási palettával áll vevői rendelkezésére.

Vélemények

Bunkóczi Gergő
3 Csillagok

Csalogatás

, 2009. december 12.

Sajnos ennek az üzletnek is benne van az üzletpolitikájába a vevőcsalogatás. Legtöbbször csak az akciós termékek vannak jó árban. Persze ezek sokszor nincsenek, de szívesen ajánlják az eladók a drágább terméket, amiből még bőven van. Ha az ember nem figyel könnyen megvásárolhatja drágán a termékeket. (de persze lehet, hogy ez csak nekem tűnik így, mert nem sokat járok oda, így sok példám sincs)
Címkék: ## termék# ár# csalogatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jade
5 Csillagok

Baumax

, 2007. december 22.

Jónéhányszor jártam már itt, és sosem távoztam üres kézzel, mindig sikerült vennem, amit szerettem volna, ez is bizonyítja, hogy nagyon gazdag az áruválaszték. Előnye még, hogy hatalmas a helyiség, nincs túlzsúfolva, jól áttekinthető az üzlet.
Címkék: ## szerszám# lakberendezés# barkácsáruházErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Baumax Magyarország Zrt - Nyíregyháza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Balmazújvárosi út 4.
  4002  Debrecen
 2. József A. út 67.
  3527  Miskolc
 3. Pesti út 2
  1173  Budapest
 4. Halasi út 2.
  6000  Kecskemét
 5. Üllői út 661.
  1182  Budapest