Bella Luna Designe, Érd

Cégnév:
Bella Luna Designe
Cím:
Érd
Irányítószám/Település:
2030 Érd
Mobile:
209719787
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Egyedi tervezésű ékszerek édes és sós vízi gyöngyből, féldrágakövekből. Egyedi fazonokban, egyedi méretekben, garanciával.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Belányi Barbara vagyok. Zsűrizett alkotóművész. Ékszerterveimet édes- és sósvízi gyöngyökből, féldrágakövekből készítem. Fontosnak érzem, hogy minden nőnek saját testi és lelki adottságaihoz méltó ékszerek készüljenek, olyan méretben, fazonból és alapanyagból, amely kiemeli őt és harmóniában vannak. Katalógusunkban megtalálhatja: az exclusive, az elegáns, a divatos a sportos kollekciónkat. Amit vásárolhat nálunk: Egyedi tervezésű ékszert édes-, vagy sósvízi tenyésztett gyöngyből az Ön méretére alakítva, garancialevéllel, akár egy későbbi átalakítási lehetőséggel.
További lehetőségek: Amennyiben egy egyszerű gyöngysort szeretnénk, akkor sem kell elfogadni a "konfekció" - 40, 45, 50 cm-es - kínálatot, hiszen van, akinek a hosszított fazonok sokkal inkább kiemelik szépségét, nőiességét. Innentől kezdve máris kilép az egyszerű kategóriából és különlegessé válik. Igyekszem terveimben az apró ötleteket is összehangolni az alkalommal, amelyre az ékszert szeretnék. Törzsvásárlóim ismerik alapelvemet, hogy az ékszereket viselni kell és nem a doboz mélyén tárolni, így azt is tudják, hogy ha egy nyakékre van szükségük egy fontos alkalomra, utána szívesen átalakítom számukra a "hétköznapi" viselethez. Fontos szempont, hogy nyakékeimet olyan alapanyagra fűzöm, amely nem szakad el, van rajta egy olyan védőréteg, amely védi a gyöngyöt és minket is attól, hogy elveszítsük.
Szeretném elérni, hogy mindenki, aki gyöngyöt visel, tisztában legyen vele mit képvisel a gyöngy. A bölcsességgel ugyanis nem csak születni lehet, tudatosítani is kell mindenkiben... így vásárlóim gyöngysor esetén leírással, útravalóval kapják meg megrendelt ékszerüket. Szeretettel várom kis bemutatótermünkben is, Érden időpont egyeztetést követően! Belányi Barbara ékszertervező Tel: 06.20.9719.787

Kulcsszavak:

Ékszer, Egyedi Ékszerek, Gyöngysor, Tahiti Gyöngy, Egyedi Tervezésű Ékszer, Esküvői Ékszerek, Esküvői Gyöngysor, Édesvízi Gyöngy, Édesvízi Gyöngysor, Tahiti Gyöngysor, Gyöngyékszerek, Sósvízi Gyöngy

Fizetési lehetőségek

 • American Express
 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa
 • Banki átutalás
 • Euro

A Bella Luna Designe cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

Barbara Belányi - Értékesítés

Mobil:
06.20.9719.787

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bella Luna Designe

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Érd
   2030  Érd
  2. Budai út 13
   2030  Érd
  3. Budai út 13
   2030  Érd
  4. Budai út 26.
   2030  Érd
  5. Budai út 13.
   2030  Érd
  6. Budai út 13.
   2030  Érd