Bella Luna Designe, Érd

Bella Luna Designe
ÉRD
2030 Érd
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Bella Luna Designe honlapja

Egyedi tervezésű ékszerek édes és sós vízi gyöngyből, féldrágakövekből. Egyedi fazonokban, egyedi méretekben, garanciával.


Cégleírás
Belányi Barbara vagyok. Zsűrizett alkotóművész. Ékszerterveimet édes- és sósvízi gyöngyökből, féldrágakövekből készítem. Fontosnak érzem, hogy minden nőnek saját testi és lelki adottságaihoz méltó ékszerek készüljenek, olyan méretben, fazonból és alapanyagból, amely kiemeli őt és harmóniában vannak. Katalógusunkban megtalálhatja: az exclusive, az elegáns, a divatos a sportos kollekciónkat. Amit vásárolhat nálunk: Egyedi tervezésű ékszert édes-, vagy sósvízi tenyésztett gyöngyből az Ön méretére alakítva, garancialevéllel, akár egy későbbi átalakítási lehetőséggel.
További lehetőségek: Amennyiben egy egyszerű gyöngysort szeretnénk, akkor sem kell elfogadni a "konfekció" - 40, 45, 50 cm-es - kínálatot, hiszen van, akinek a hosszított fazonok sokkal inkább kiemelik szépségét, nőiességét. Innentől kezdve máris kilép az egyszerű kategóriából és különlegessé válik. Igyekszem terveimben az apró ötleteket is összehangolni az alkalommal, amelyre az ékszert szeretnék. Törzsvásárlóim ismerik alapelvemet, hogy az ékszereket viselni kell és nem a doboz mélyén tárolni, így azt is tudják, hogy ha egy nyakékre van szükségük egy fontos alkalomra, utána szívesen átalakítom számukra a "hétköznapi" viselethez. Fontos szempont, hogy nyakékeimet olyan alapanyagra fűzöm, amely nem szakad el, van rajta egy olyan védőréteg, amely védi a gyöngyöt és minket is attól, hogy elveszítsük.
Szeretném elérni, hogy mindenki, aki gyöngyöt visel, tisztában legyen vele mit képvisel a gyöngy. A bölcsességgel ugyanis nem csak születni lehet, tudatosítani is kell mindenkiben... így vásárlóim gyöngysor esetén leírással, útravalóval kapják meg megrendelt ékszerüket. Szeretettel várom kis bemutatótermünkben is, Érden időpont egyeztetést követően! Belányi Barbara ékszertervező Tel: 06.20.9719.787
Kulcsszavak:
Ékszer, Egyedi Ékszerek, Gyöngysor, Esküvői Ékszerek, Tahiti Gyöngy, Egyedi Tervezésű Ékszer, Esküvői Gyöngysor, Édesvízi Gyöngysor, Tahiti Gyöngysor, Gyöngyékszerek, Édesvízi Gyöngy, Sósvízi Gyöngy
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Bella Luna Designe a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bella Luna Designe

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Barbara Belányi
Értékesítés

06.20.9719.787

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. ÉRD
   2030  Érd
  2. Budai Út 13
   2030  Érd
  3. BUDAI ÚT 13
   2030  Érd
  4. Budai Út 26.
   2030  Érd
  5. Budai Út 13.
   2030  Érd
  6. BUDAI ÚT 13.
   2030  Érd
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete