Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz ), Budapest

Cím:
Hercegprímás U. 14-16.
Irányítószám/Település:
1051 Budapest
Telefon:
(1) 428-8100
Fax:
(1) 428-8113
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

1998-ban Budapest Belvárosa világszínvonalú rendelőintézettel gazdagott a kerületben, illetve annak tőszomszédságában élő lakosok és az itt dolgozó munkavállalók kiszolgálására. A Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat hét emeletén a járóbeteg ellátás minden területe megtalálható, a gyógyulni vágyókat tapasztalt orvosok és képzett ápolószemélyzet várja.

Cégleírás
Az intézmény technikai felszereltsége nemzetközi viszonylatban kiemelkedő, az orvosok munkáját digitális röntgengépek, modern ultrahangberendezések, több száz vizsgálat elvégzésére szolgáló laboratóriumi műszerek, korszerű, a legújabb technológiával felszerelt sebészeti műtő, komputeres elemzéssel egybekötött EKG, a fájdalom enyhítésére szolgáló fizikoterápiás berendezések, valamint egy külön kialakított gyógymedence segíti. Mint említettük, a BLESZ dolgozói nem csak a lakosokat várják, hanem számítanak a környéken dolgozókra is. Ismervén a munkaidő és az intézmények nyitvatartási ideje közti ellentmondást, az intézmény már reggel 7 órától egészen este 8-ig fogadja a betegeket, így a sűrű időbeosztással rendelkezők is szakemberhez tudnak fordulni gondjaikkal.

Vélemények

Hajdu Péter
5 Csillagok

értékelés

2009. november 24.

Az utóbbi néhány hónapban több szakrendelésen is (szemészet, UH, endokrinológia, bőrgyógyászat, labor) gyakrabban fordultam meg az intézetben. Mindegyikről csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok, szakmai gondosság, hangnem és szervezettség tekintetében. Helyettesítő háziorvosunkról is csak jót mondhatok.
Címkék: ## háziorvos# szemészet# bőrgyógyászat# endokrinológia# uh# laborErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács E. Attila
5 Csillagok

Vélemény

2009. augusztus 4.

Én a BLESZ-ből az 1 napos sebészetet ismerem és maximálisan elégedett vagyok.Minden elismerésem a nővérkéknek és az orvosoknak. Az ott dolgozókat csak példaképnek lehet állítani,ha mindenki úgy végezné a munkáját ahogy ők soha semmi probléma nem lenne az országban. Az értékeléshez az 5 csillag kevés nagyon kevés!!!!!!

Megjegyzés

2010. augusztus 24.

Csatlakozom az előttem lévőhöz. Valóban csak az "egésznapos" sebészeten tapasztaltam azt a jó orvosi hozzáállást a beteghez nevezettesen: Csépfai doktornő, akinek áldozatás munkáját kívánom dicsérni.Sok esetben kerestem fel, különböző sebészeti problémák miatt, de Ő volt az aki a problámás vizsgálatokra azonnal elküldött. Máshol nem tapasztaltam sajnos. Nagy a határidő, ezalatt csak meglehet hallni. Jelenleg is fájj a lábam, és elküldtek az ortopédiára, ugyanakkor teljes izületi gyullaldás van a szervezetembe, és nem kapok rá megfelelő orvoslást. Tisztelettel: Horváth György Józsefné

Írjon véleményt a(z) Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat ( Blesz ) részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Hercegprímás Utca
  1051  Budapest
 2. Sas Utca 20-22. I. Emelet 3.
  1051  Budapest
 3. Bajcsy-Zsilinszky út 33.
  1065  Budapest
 4. Bajcsy-Zsilinszky út 33.
  1065  Budapest
 5. Bajcsy-Zsilinszky út 33.
  1065  Budapest
 6. Bajcsy-Zsilinszky út 33.
  1065  Budapest