Ber-Car Autókereskedés, Tatabánya

Cím:
Alkotmány út 2/A
Irányítószám/Település:
2800 Tatabánya
Megye:
Komárom-Esztergom
Telefon:
(34) 301 989
Telefon:
(34) 510 054
Mobile:
(20) 421 4485
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk gépjárművek adás-vételé-vel, autótartozék kereskedéssel és autó hitelügyintézéssel foglalkozik. Tatabánya-Vértesszőlős, Határ út 2. szám alatti telephelyünkön közel 200 db-os állandó használt autó készletből választhat.Szolgáltatások -Gépjármű adás, vétel, autóbeszámítás Deviza és Forint alapú hitelezés kedvező kamatokkal Casco és kötelező felelősségbiztosítás helyszíni ügyintézése Teljeskörű hatósági ügyintézés ( átírás, rendszám stb.) Gépjármű értékbecslés Lízingelt, illetve hitellel terhelt autók vásárlása hiteltartozás kiegyenlítéssel is.nyitvatartás:
hétfő-péntek: 09.00-17.00-ig
szombat: 09.00-12.00-ig, vasárnap: zárva

Cégleírás
Autótartozékok Állandó akciókkal és kedvezményekkel forgalmazunk széles választékban autótartozékokat. Kínálatunk megtekinthető a www.unixtrade.hu oldalon. Forgalmazunk még bontott illetve utángyártott alkatrészeket, továbbá üléshuzatokat, gumiszőnyegeket, csomagtértálcákat.
Nagykereskedői partnereink: Láng Kft. Unix-Autó Kft.
Bárdi Autó Zrt

Vélemények

Herczig Veronika
1 Csillagok

Autót keres?

, 2009. december 20.

Őszintén szólva, tényleg olcsó, de ugyanolyan rossz is. Valahogy érzem az ellenszenvet a többi kereskedővel szemben, ami jogos, mégis azt mondom, hogy nem így kéne. Kicsit erőszakos az eladási módszerük.
Címkék: ## autó# használt autóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lilla01
3 Csillagok

Ber-Car Tatabánya

, 2009. december 16.

Városunkban talán ez a legolcsóbb autókereskedés. De mint általában ahogy szokott lenni olcsó húsnak híg a leve. Itt vettem egy fiatal használt autót. A minőséggel annyira nem is volt gond, aki használ tautót vesz az tudja, hogy valamennyire zsákbamacska dolog az ilyen vétel. Nem is a kocsival van a gond, hanem a kereskedés hozzá állásával. Maguk az eladók udvariasak, illemtudók, segítőkészek. Csak azért akad egy pár probléma, ha valami hiányzik az autóból, az azért nincs ott, mert másnak odaadták. Így jártam én is. Amit én vettem meg autót, abból már másnak odaadták a fejtámlákat és a magnót is, és hetekig kellett várnom és többször visszajárnom, míg az enyémbe is megszerezték megint másik náluk hagyott autókból a kérdéses részeket. Valamint még egy problémám volt velük, ők intézik a biztosítást, a rendszámot is, műszakit, stb., és ezek miatt is másfél héten keresztül mindig más időpontot kaptam, hogy mikor lesz kész. Hiába fizettem már ki az autót, hiába volt már papíron az enyém, mégsem használhattam, mert nem volt meg a műszakija. Egyébként az autó azóta is kifogástalan, csak a vétel körülményei, és idő tartama az ami nem zajlott megfelelően.
Címkék: ## autókereskedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

gabi584
1 Csillagok

értékelés

2008. július 22.

engem konkrétan csúnyán átvertek ne vegyetek kocsit a bejárat melletti első sorból, min kétes eredetű roncsokból összetákolt
Címkék: ## értékelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ber-Car Autókereskedés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Alkotmány U. 2/B
  2800  Tatabánya
 2. Alkotmány U. 2/B
  2800  Tatabánya
 3. Lapatári U. 1.
  2800  Tatabánya
 4. Alkotmány út 2/B.
  2800  Tatabánya
 5. Alkotmány út 2/C.
  2800  Tatabánya
 6. Alkotmány út 58.
  2800  Tatabánya