Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont, Kecskemét

Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont
PIARISTÁK TERE 7.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
76/322-884
76/323-605
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A cégünk abban a hitben alakult, hogy a természetes gyógymódok, a welness- kultúra, az egészséges élet minden ember joga. Kevesebb gyógyszerrel, kevesebb szenvedéssel, többféle fűszerrel, izgalmas felfedezésekkel élhető az élet, ha az ősi bölcsességeket újra megismerjük, ha az egyszerű, természetes technikákat újra alkalmazzuk.


Cégleírás
Szakembereink jól felkészültek a hazai és a nemzetközi tradícionális gyógyászatból, dietétikából, szépészetből, ismerik azt, amit a világ ma e téren alkot, hogy újrafelfedezzük az ősi tudást, hogy újra a természethez közelebb kerüljünk. Gyógyító tudásunk egyedülálló műhelymunkából ered, csapatunk 1992-ben alakult Kecskeméten, majd Budapestre került és most annak leágazásaként Kecskeméten újraépült. Tapasztalataink 15 éves múltja Magyarországon egyedülálló, a folyamatos szakirodalmi, újságírói, gyógyító és oktatási munkánk eredményeként a természetes gyógymódok esszenciáját nyújtjuk Önnek.
Kulcsszavak:
Ultrahang, Szűrővizsgálat, Fogászat, Masszázs, Wellness, Egészséges Életmód, Vizsgálat, Urológia, Fitotéka, Kozmetikai Eljárás, Laborvizsgálat, Szakorvosi vizsgálat, Szakorvosi Szolgáltatások, Ése
Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. FRATÉR GY. U. 17
    6000  Kecskemét
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete