Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont, Kecskemét

Cégnév:
Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont
Cím:
Piaristák Tere 7.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
76/322-884
Fax:
76/323-605
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A cégünk abban a hitben alakult, hogy a természetes gyógymódok, a welness- kultúra, az egészséges élet minden ember joga. Kevesebb gyógyszerrel, kevesebb szenvedéssel, többféle fűszerrel, izgalmas felfedezésekkel élhető az élet, ha az ősi bölcsességeket újra megismerjük, ha az egyszerű, természetes technikákat újra alkalmazzuk.

Képek hozzáadása

Cégleírás
nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8-20-ig, Szombat: 9-18-ig Szakembereink jól felkészültek a hazai és a nemzetközi tradícionális gyógyászatból, dietétikából, szépészetből, ismerik azt, amit a világ ma e téren alkot, hogy újrafelfedezzük az ősi tudást, hogy újra a természethez közelebb kerüljünk. Gyógyító tudásunk egyedülálló műhelymunkából ered, csapatunk 1992-ben alakult Kecskeméten, majd Budapestre került és most annak leágazásaként Kecskeméten újraépült. Tapasztalataink 15 éves múltja Magyarországon egyedülálló, a folyamatos szakirodalmi, újságírói, gyógyító és oktatási munkánk eredményeként a természetes gyógymódok esszenciáját nyújtjuk Önnek.

Kulcsszavak:

Ultrahang, Szűrővizsgálat, Laborvizsgálat, Fogászat, Masszázs, Wellness, Egészséges Életmód, Vizsgálat, Urológia, Fitotéka, Kozmetikai Eljárás, Szakorvosi vizsgálat, Szakorvosi Szolgáltatások, Ése

A Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bio-SPA Egészség- És Wellnessközpont

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Temes Tér 12
    6000  Kecskemét
  2. Fratér Gy. U. 17
    6000  Kecskemét
  3. Törteli út 1-3.
    2700  Cegléd