Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Budapest

Cím:
Margit Krt. 1. Iii./16-17.
Irányítószám/Település:
1027 Budapest
Telefon:
(1) 336 1122
Fax:
(1) 315 1123
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. az ökológiai gazdálkodással foglalkozó termesztők gazdaságának és termékeinek ellenőrzésével és az ökológiai minőség tanúsításával foglalkozik.

Cégleírás
A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzési rendszerét az ökológiai gazdálkodás hatályos jogszabályainak megfelelően alakítottunk ki. Az ellenőrzés célja, hogy a fogyasztók ökológiai termékek iránti bizalmát erősítse.
Külön ellenőrzési programunk van a következő területekre: Növénytermesztés, Növények gyűjtése, Gombatermesztés, Állattartás, Méhészet, Vadaskerti vad tartás, Halastavi haltenyésztés, Élelmiszerfeldolgozás, Import az EU-ba, Borkészítés, Kereskedelem (nagy és kis), Egészség-, és szépségápolási termékek készítése. Vállaljuk a közreműködést az USA (NOP) és Japán (JAS) piacok, valamint a következő védjegyek megszerzése érdekében: BioSuisse, Demeter, Naturland, Soil Association, Krav, stb.
Mindazoknak, akik termékeiket ökológiai jelöléssel (BIO) kívánják forgalmazni, be kell jelentkezniük az ökológiai gazdálkodás ellenőrzési rendszerébe.
Idegen nyelvű leírás
Our not for profit company is responsible for an inspection and certification of organic food production and processing in accordance with MSZ EN 45011. If you are interested in organic food sector in Hungary please do hesitate to contact us.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Frankel Leó U. 10., Ii Ker.
  1023  Budapest
 2. Frankel Leó U. 36.
  1023  Budapest
 3. Margit Körút 42
  1027  Budapest
 4. Margit Krt. 50-52.
  1027  Budapest
 5. Kacsa U. 22.
  1027  Budapest
 6. Frankel Leo U. 68/A., Ii Ker.
  1023  Budapest