Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió, Kecskemét

Cégnév:
Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió
Cím:
Dobó Krt.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Mobile:
20/9360-249
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió hat éve nyitott meg Kecskeméten . Negyedik éve már a belvárosban a Dobó krt. 8 szám alatt a Centrál Passaqge üzletház emeletén uzemel.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Szalon munkatársai az indulástól együtt dolgoznak. A testtetováló mester Bálint 14 éve tetovál, grafikus és a Tetováló szövetség tanúsítványával is rendelkezik. A sminktetováló mester Erika 5 éve tetovál, kozmetikus és elvégezte az Egészségügyi Főiskolát is. Mind a ketten mesteri a testékszer behelyezésnek is. A Tetováló Stúdió munkatársainak fő irányelvei : Hagyomány, Minőség, Garancia

Kulcsszavak:

Tetoválás, Tetkó, Tetováló Szalon, Nonfiguratív Tetoválás, Figuratív Tetoválás, Tetoválás készítés, Fekete Fehér Tetoválás, Női Tetoválás, Művészi Tetoválás, Gépi Tetoválás, Felszívódó Tetoválás, Test Tetoválás

A Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Ilona Kovács
5 Csillagok

Tetoválás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ajánlom mindenkinek, jó hangulatban, kiváló, minőségi tetoválást kaptam! Nekem Zoli készítette el, a tervezéstől a varrásig, nagyon megvagyok elégedve, már hat hónapos, de olyan mint új korában, nagyon szépen, probléma nélkül gyógyult :)

Bogáromi Tünde
5 Csillagok

testékszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2 napja rakattam be köldök pircinget Kecskeméten és egy Bálint nevü srác fogadott,bevallom nagyon féltem de a kedvessége az mindent feledtetett velem.Nagyon jó szakember:):)

Írjon véleményt a(z) Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Daru U. 1.
    6100  Kiskunfélegyháza