Bm Szanatórium, Hévíz

Cím:
Kossuth L. U. 7/A
Irányítószám/Település:
8380 Hévíz
Megye:
Zala
Telefon:
(83) 540 410
Fax:
(83) 542 319
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

"...Egy ház az Ön egészségéért és a mozgásszervek rehabilitációjáért..." Magyarország egyik legnevezetesebb gyógyhelyén, Hévízen található a BM Rehabilitációs Intézet, amely a város központjában egy csodálatos park közepén helyezkedik el. Olyan terápiás részleggel rendelkezik, ahol kitűnő lehetőség adódik a reumatikus illetve mozgásszervi megbetegedések, valamint operáció utáni kezelések gyógyítására, megelőzésére. A terápiás ellátás keretén belül több, mint 50 fajta kezelés vehető igénybe.
(különböző elektroterápiás kezelések, víz alatti kezelések, gyógytorna, iszap-, kénpakolás, masszázs, lézerterápia, lézerakupunktura, stb.) Az épületben normál vízzel feltöltött uszoda, illetve egy gyógymedence szolgálja a vendégek aktív pihenését. A vendégek elhelyezése kétágyas szobákban történik, melyek tusolóval, színes televízióval és telefonnal felszereltek.
A fürdőszobák zuhanyzósak. Az étkezéseknél naponta változó, különböző menükből és étlapról lehet választani, kívánságra diétás é

Vélemények

Dr varga Ádámné Kun Judit.
5 Csillagok

Vélamény

2011. november 25.

15 -éves tapasztalatom. A Hávizi BM Szanatorium.Beteghez valo hozzállás,mint szaktudás ,higénia területén.kivállo.Köszöntettemet fejezem ki . különböző izületi problémák -al szenvedő ember lévén. Ha Néha sikerül oda bejutnom :Ugy fizikaliag és lelkileg teljesen felépülök.Köszönöm. Dr Varga Kun Judit.
Címkék: #elégedett#vagyokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kusza79
4 Csillagok

Ajánlás

, 2009. december 24.

A BM szanatórium kiváló pihenést, kikapcsolódást és rehabilitációt nyújt az ide látogatóknak. Sokrétű szolgáltatásai felüdülést jelentenek az itt pihenni vágyóknak. A létesítményben több helység szolgál terápiás kezelésre, reumatikus illetve mozgásszervi betegségek gyógyítására.Ezenkívül a kikapcsolódni vágyók pihenését szolgálja az úszómedence és a szauna. Csak pozitivan tudok róla nyilatkozni.
Címkék: ## bm szanatóriumErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Bm Szanatórium részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi U. 64.
  8380  Hévíz
 2. Erzsébet Királyné U. 9
  8380  Hévíz
 3. Attila U. 9.
  8380  Hévíz
 4. Rákóczi U. 72.
  8360  Keszthely
 5. Csík Ferenc Sétány
  8360  Keszthely
 6. Madách U. 22
  8315  Gyenesdiás