Boszorkánymúzeum, Budapest

Boszorkánymúzeum
Bajnok Utca 32.
1063 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények?. Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így tovább. Ezek mindenkiben kedves, vagy kevésbé kedves emlékeket elevenítenek fel, de semmiképpen nem a valós hátterét ezek keletkezésének.


  Cégleírás
  Kedves Látogató! Isten hozott nálunk! Remélem, hogy minden perc, amit velünk töltesz, hasznos lesz számodra! Egy olyan oldalra látogattál el, amely szeretne segíteni Neked abban, hogy minél jobban megismerd az egyes mágikus vallások, hitek alapjait, és bővebb felvilágosítást kapj arról, hogyan is függnek mindezek össze a magyarországi hagyományokkal, hazánk boszorkányainak történetével. Nagyon fontos számunkra, hogy jó érzéssel távozz, és kétely ne maradjon Benned, az irányban, hogy a világ, ami körülötted van, a Te javad szolgálja! Ezt az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy mielőtt ellátogatsz hozzánk a tárlatra, útmutatóul szolgáljon a hitek és babonaságok szövevényében. Továbbá szeretnénk, ha minden kedves okkultizmus iránt érdeklődő társunk megtalálná a számításait különféle szolgáltatásaink között. A segítségünkkel talán kicsit könnyebben elfogadhatóvá válnak a mágikus, misztikus, okkult világ dolgai azok számára is, akik esetleg szkeptikusok ebben a témában. Ha úgy érzed, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged, esetleg tanácstalan vagy, iratkozz fel hírlevelünkre, amelynek segítségével hasznos információk birtokába juthatsz.
  Kulcsszavak:
  Ezotéria, Jóslás, Rontáslevétel, Boszorkány, Boszorkányság, Varázslás, Tárlatvezetés, Rendezvényszervezés, Kultúra, Szórakozás, Múzeum, Gyógyítás, Szolgáltatások, Hagyomány, Ásványok, Misztikum, Voodoo, Wicca, Sámánizmus, Mágiák
  Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
   Készpénz
  A Boszorkánymúzeum cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Boszorkánymúzeum

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  Ezerjófu-Varázsbazár
  Ezerjófű Varázsbazár Szerencsehozók, ásványok,ingák és számos mágikus eszközök

  Facebook

  Twitter

  Hasonló cégek a közelben

  1. Szondi Utca 44/B
   1063  Budapest
  2. Vi Andrássy út 98
   1062  Budapest
  3. Teréz Krt. 45.
   1067  Budapest
  4. Szondi U. 89.
   1068  Budapest