Boszorkánymúzeum, Budapest

Cégnév:
Boszorkánymúzeum
Cím:
Bajnok Utca 32.
Irányítószám/Település:
1063 Budapest - VI. kerület
Megye:
Pest
Mobile:
(20) 618 5432
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények?. Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így tovább. Ezek mindenkiben kedves, vagy kevésbé kedves emlékeket elevenítenek fel, de semmiképpen nem a valós hátterét ezek keletkezésének.


Képek hozzáadása

Cégleírás
Kedves Látogató! Isten hozott nálunk! Remélem, hogy minden perc, amit velünk töltesz, hasznos lesz számodra! Egy olyan oldalra látogattál el, amely szeretne segíteni Neked abban, hogy minél jobban megismerd az egyes mágikus vallások, hitek alapjait, és bővebb felvilágosítást kapj arról, hogyan is függnek mindezek össze a magyarországi hagyományokkal, hazánk boszorkányainak történetével. Nagyon fontos számunkra, hogy jó érzéssel távozz, és kétely ne maradjon Benned, az irányban, hogy a világ, ami körülötted van, a Te javad szolgálja! Ezt az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy mielőtt ellátogatsz hozzánk a tárlatra, útmutatóul szolgáljon a hitek és babonaságok szövevényében. Továbbá szeretnénk, ha minden kedves okkultizmus iránt érdeklődő társunk megtalálná a számításait különféle szolgáltatásaink között. A segítségünkkel talán kicsit könnyebben elfogadhatóvá válnak a mágikus, misztikus, okkult világ dolgai azok számára is, akik esetleg szkeptikusok ebben a témában. Ha úgy érzed, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged, esetleg tanácstalan vagy, iratkozz fel hírlevelünkre, amelynek segítségével hasznos információk birtokába juthatsz.

Kulcsszavak:

Ezotéria, Jóslás, Rontáslevétel, Boszorkány, Boszorkányság, Varázslás, Tárlatvezetés, Rendezvényszervezés, Kultúra, Szórakozás, Múzeum, Gyógyítás, Szolgáltatások, Hagyomány, Ásványok, Misztikum, Voodoo, Wicca, Sámánizmus, Mágiák

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

A Boszorkánymúzeum cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Boszorkánymúzeum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Ezerjófu-Varázsbazár
Ezerjófű Varázsbazár Szerencsehozók, ásványok,ingák és számos mágikus eszközök

Hasonló cégek a közelben

 1. Szondi Utca 44/B
  1063  Budapest
 2. Vi Andrássy út 98
  1062  Budapest
 3. Szív Utca 23.
  1063  Budapest
 4. Szív Utca 23.
  1063  Budapest
 5. Teréz Krt. 45.
  1067  Budapest
 6. Szondi U. 89.
  1068  Budapest