Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza

5 Vélemények
Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza
Pazonyi út 41., A Tesconál
4400 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
70 339 7000
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Az egész évben érvényes katalógusban - a szezonális termékek kivételével - mindent megtalálsz, amire a babavárás és a kisbaba születését követő időszakban szükséged lehet. Katalógusunkban több mint ezerféle terméket mutatunk be, emellett hasznos tanácsokkal segítünk, többek között az etetőszék vagy babakocsi kiválasztásában, a babaszoba berendezésében.

 1. Katalógus

Kulcsszavak:
Babaszakáruházak
Termékek
babakocsik, ülések, ruhák, játékok
Szolgáltatások
Baba termékek Forgalmazása, Babakocsik Forgalmazása, Baba Játékok forgalmazása
Márkanevek
Dirkje, Peg Perego, Chicco, Alexandra b, Anita, Bella, Jackson Reece, Papilion, Kneipp, Johnson's, Nuk, Dr. M, Himalaya
További szolgáltatások
Árgarancia, Házhozszállítás, Webáruház
Fizetési lehetőségek
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Napsugár

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Törzsvásárló vagyok az áruházban.Minden alkalommal kedvesek és udvariasak voltak az eladók,sohasem tolakodók.A termékeik nagyon jók.Ezután is gyakori vásárlójuk leszek.Szabóné

-

az eladók vásárlókhoz való empátiája

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A nyíregyházi Brendonban vásároltam kislányomnak egy kiscipőt,de sajnos kicsi lett a lábára.Visszavittem.A cipő tökéletes állapotban volt mivel csak az én kezemben volt kb. öt percig.A papír dobozát a hat hónapos kislányom egy pillanatra a szájába vette és ebből kifolyólag a doboz egyik sarka picit világosabb szinű lett.Emiatt hiába mutogattam a blokkomat és a tökéletes állapotú kiscipőt, nem voltak hajlandóak vissza cserélni a mindössze 24 órát nálam töltött kiscipőt amit egyszer fogtam a kezembe.Nem most jártam először a brendonban ,mondhatom:több száz ezer forintot hagytam már ott.Szerencsére más bababoltok is vannak száp számmal a városban ezentúl a felesleges pénzemet inkább NEM a brendnban költöm el.

Bakuczné

Nyíregyházi Brendon

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én sem vagyok elégedett velük, a termékekről, méretekről gyakran fogalmuk sincs, egy két kivételtől eltekintve nem vevőbarát a stílusuk.

B_Agi

Brendon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amíg a fiam kisebb volt, nagyon szerettem a Brendon termékeit. Nekünk is volt gondunk, egy autósülés huzata az első mosásnál elszakadt a varrás mentén. Bár nem Nyíregyházi üzletben vásároltunk, mivel egy hosszabb utunk során jöttünk rá hogy az előzőt kinőtte a fiúnk, és útközben tértünk be egy Brendonba, amikor a hiba előjött, Nyíregyházán segítőkészek voltak, átvették, intézték a cserét, telefonon tájékoztattak az ügy menetéről. Bármikor betértünk hozzájuk segítőkészek voltak és kedvesek. Az új ülés pedig tökéletes volt. Játékok közül Little Tikes járművek voltak a kedvenceink, a törzsvásárló programnak köszönhetően pedig sokszor vásárolhattunk olcsóbban.
## autósülés# baba temékek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kerecsenné Anita

Ételmelegítő

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rossz véleményem van a Nyíregyházi Brendon áruházról.Vettem egy Tefal baby ételmelegítőt. Elromlott. Mivel a garancialevélben nem volt nyíregyházi szervíz és a legközelebbi csak Debrecenben volt, elmentem a Brendonba hátha átveszik és továbbítják a debreceni szervíznek. A Brendon azt mondta nem tud segíteni. A férjem Debrecenben dolgozik és elvitte a debreceni szervízbe. Ott azt mondták hogy Nyíregyházán is van szerviz és köteles lett volna átvenni a Nyíregyházi Brendon az ételmelegítőt javításra.Ilyen a hozzáállás a vevőhöz a Brendonban. Az ételmelegítő 10.000 Ft volt.Szóval nem vagyok elégedett vásárló és nem hiszem hogy sokat fogok oda járni vásárolni ezek után.

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kb.3 éve vettem egy akkumlátoros járművet a nyíregyházi Brendonban.Most 3 év útán tönkre ment az akkumlátor.Gondoltam bemegyek és érdeklődöm ,a beszerzési útvonalról.Közölték hozzam be az akkumlátort 4 óra előtt mert akkor még vannak a szervízben, megnézík a számát és rendelnek hozzá.Pontosan így tettem.következő hét szabadnap, vissza autózás 40 km-ről az akkumlátorral.Rá sem néztek,közölték,hogy vigyek be egy papírt amin rajta van az akkumlátornak valami száma.Kutatás,összeszedve összes papír, szabadnap,autózás 40 km.Rá sem néztek a papírokra kérdezték blokk?Ja az nincs.Kérdezem???Ha újabb szabadnap ,autózás 40km blokkal akkor lessz akkumlátor?? HÁT HÁT AZT NEM TUDOM!Értem,de azért menjek be negyedjére is ,hogy megtudjam,hogy blokk ellenében sem foglalkoznak vele,mert lejárt a garanciája.Azt hiszem ezt első alkalommal is közölhették volnak. A véleményem a nyiregyházi brendon eladókról,hogy nem ott lenne a helyük!!!

Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Füredi út 27.
  4027  Debrecen
 2. Bajcsy-Zsilinszky U. 2-4.
  3527  Miskolc
 3. Bajcsy-Zsilinszky Utca 2
  3527  Miskolc
 4. Mátyás Király út 104
  3300  Eger