Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza

Cím:
Pazonyi út 41.
Irányítószám/Település:
4400 Nyíregyháza
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Mobile:
70 339 7000
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az egész évben érvényes katalógusban - a szezonális termékek kivételével - mindent megtalálsz, amire a babavárás és a kisbaba születését követő időszakban szükséged lehet. Katalógusunkban több mint ezerféle terméket mutatunk be, emellett hasznos tanácsokkal segítünk, többek között az etetőszék vagy babakocsi kiválasztásában, a babaszoba berendezésében.

Vélemények

Napsugár
5 Csillagok

vélemény

2011. december 27.

Törzsvásárló vagyok az áruházban.Minden alkalommal kedvesek és udvariasak voltak az eladók,sohasem tolakodók.A termékeik nagyon jók.Ezután is gyakori vásárlójuk leszek.Szabóné
Címkék: #bébi termékekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

-
1 Csillagok

az eladók vásárlókhoz való empátiája

2011. március 18.

A nyíregyházi Brendonban vásároltam kislányomnak egy kiscipőt,de sajnos kicsi lett a lábára.Visszavittem.A cipő tökéletes állapotban volt mivel csak az én kezemben volt kb. öt percig.A papír dobozát a hat hónapos kislányom egy pillanatra a szájába vette és ebből kifolyólag a doboz egyik sarka picit világosabb szinű lett.Emiatt hiába mutogattam a blokkomat és a tökéletes állapotú kiscipőt, nem voltak hajlandóak vissza cserélni a mindössze 24 órát nálam töltött kiscipőt amit egyszer fogtam a kezembe.Nem most jártam először a brendonban ,mondhatom:több száz ezer forintot hagytam már ott.Szerencsére más bababoltok is vannak száp számmal a városban ezentúl a felesleges pénzemet inkább NEM a brendnban költöm el.

Bakuczné
3 Csillagok

Nyíregyházi Brendon

2010. július 6.

Én sem vagyok elégedett velük, a termékekről, méretekről gyakran fogalmuk sincs, egy két kivételtől eltekintve nem vevőbarát a stílusuk.

B_Agi
5 Csillagok

Brendon

, 2009. december 13.

Amíg a fiam kisebb volt, nagyon szerettem a Brendon termékeit. Nekünk is volt gondunk, egy autósülés huzata az első mosásnál elszakadt a varrás mentén. Bár nem Nyíregyházi üzletben vásároltunk, mivel egy hosszabb utunk során jöttünk rá hogy az előzőt kinőtte a fiúnk, és útközben tértünk be egy Brendonba, amikor a hiba előjött, Nyíregyházán segítőkészek voltak, átvették, intézték a cserét, telefonon tájékoztattak az ügy menetéről. Bármikor betértünk hozzájuk segítőkészek voltak és kedvesek. Az új ülés pedig tökéletes volt. Játékok közül Little Tikes járművek voltak a kedvenceink, a törzsvásárló programnak köszönhetően pedig sokszor vásárolhattunk olcsóbban.
Címkék: ## autósülés# baba temékekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kerecsenné Anita
1 Csillagok

Ételmelegítő

2009. július 14.

Rossz véleményem van a Nyíregyházi Brendon áruházról.Vettem egy Tefal baby ételmelegítőt. Elromlott. Mivel a garancialevélben nem volt nyíregyházi szervíz és a legközelebbi csak Debrecenben volt, elmentem a Brendonba hátha átveszik és továbbítják a debreceni szervíznek. A Brendon azt mondta nem tud segíteni. A férjem Debrecenben dolgozik és elvitte a debreceni szervízbe. Ott azt mondták hogy Nyíregyházán is van szerviz és köteles lett volna átvenni a Nyíregyházi Brendon az ételmelegítőt javításra.Ilyen a hozzáállás a vevőhöz a Brendonban. Az ételmelegítő 10.000 Ft volt.Szóval nem vagyok elégedett vásárló és nem hiszem hogy sokat fogok oda járni vásárolni ezek után.
Címkék: ## baby termékekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2010. május 12.

Kb.3 éve vettem egy akkumlátoros járművet a nyíregyházi Brendonban.Most 3 év útán tönkre ment az akkumlátor.Gondoltam bemegyek és érdeklődöm ,a beszerzési útvonalról.Közölték hozzam be az akkumlátort 4 óra előtt mert akkor még vannak a szervízben, megnézík a számát és rendelnek hozzá.Pontosan így tettem.következő hét szabadnap, vissza autózás 40 km-ről az akkumlátorral.Rá sem néztek,közölték,hogy vigyek be egy papírt amin rajta van az akkumlátornak valami száma.Kutatás,összeszedve összes papír, szabadnap,autózás 40 km.Rá sem néztek a papírokra kérdezték blokk?Ja az nincs.Kérdezem???Ha újabb szabadnap ,autózás 40km blokkal akkor lessz akkumlátor?? HÁT HÁT AZT NEM TUDOM!Értem,de azért menjek be negyedjére is ,hogy megtudjam,hogy blokk ellenében sem foglalkoznak vele,mert lejárt a garanciája.Azt hiszem ezt első alkalommal is közölhették volnak. A véleményem a nyiregyházi brendon eladókról,hogy nem ott lenne a helyük!!!Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Nyíregyháza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Füredi út 27.
  4027  Debrecen
 2. Füredi út 27.
  4027  Debrecen
 3. Bajcsy-Zsilinszky U. 2-4.
  3527  Miskolc
 4. Bajcsy-Zsilinszky Utca 2
  3527  Miskolc

 5. Távolság: 101.33 km
  Mátyás Király út 104
  3300  Eger