Brendon Gyermekáruház - Szeged

Cím:
Petresi U. 8.
Irányítószám/Település:
6724 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 488 109
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Saját tervezésű Brendon Kollekciónkkal a legmagasabb igényeket próbáljuk kielégíteni, legyen szó babaruhákról, ágyneműkről vagy akár bútorokról. Mi nemcsak az exkluzív márkák és a termékek széles skáláját kínáljuk vásárlóinknak, hanem tanácsokkal, ötletekkel is segítjük őket a választásban.

Vélemények

holdfényeske
5 Csillagok

baba

, 2009. december 23.

Az első babavárásom során ismerkedtem meg a szegedi Brendonnal. Addig nem voltam ilyen jellegű üzletben, s elképesztett az ott fellelhető babacuccok sokasága. Kezdőként sok mindenről fogalmam sem volt, hogy micsoda, vagy hogy kell használni. Az eladók szemmel láthatóan nem lepődtek meg kérdéseimen, hanem kedvesen, türelmesen válaszolgattak, s segítettek a választásban, elmagyarázva egy-egy termék előnyét és esetleges hátrányát. Rengeteg termék van itt, szinte minden megvásárolható, ami szükséges egy babának, illetve a későbbiek során.Jó dolognak tartom, hogy itt sok mindent egyszerre megvehetünk, nem kell sok apró üzletet felkeresni. Az árak egy részét magasnak tartom, de az a jó, hogy mivel nagy a választék, akár egy olcsóbbat is lehet ilyen esetben választani. A törzsvásárló rendszer mellett, illetve,a különböző babás magazinokban megjelenő kuponok segítségével olcsóbbá tehetjük a vásárlásunkat.
Címkék: ## baba babafelszerelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Elekesné Kertész Ibolya
5 Csillagok

baba-mama

, 2009. december 11.

Széles választék már a babavárás első pillanatától. Egész az óvodás gyerek szükségleteinek megfelelő minőségi termékek, ruhák, játékok és bútorok közül válogathatunk a 2 szintes épület egész területén. Évszakonként megújuló katalógus ajánlatok. Pontgyűjtő és kuponos akciók minden hónapban. Ajánlom minden szülő és nagyszülő figyelmébe ezt az üzletet.

Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Szeged részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Korona U. 2.
  6000  Kecskemét
 2. Korona Utca 2.
  6000  Kecskemét
 3. Szarvasi út 68
  5600  Békéscsaba

 4. Távolság: 85.50 km
  Szarvasi út 68
  5600  Békéscsaba
 5. Ady Endre Utca 15
  5000  Szolnok