Brendon Gyermekáruház - Szeged

Cím:
Petresi U. 8.
Irányítószám/Település:
6724 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 488 109
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Saját tervezésű Brendon Kollekciónkkal a legmagasabb igényeket próbáljuk kielégíteni, legyen szó babaruhákról, ágyneműkről vagy akár bútorokról. Mi nemcsak az exkluzív márkák és a termékek széles skáláját kínáljuk vásárlóinknak, hanem tanácsokkal, ötletekkel is segítjük őket a választásban.

Vélemények

holdfényeske
5 Csillagok

baba

, 2009. december 23.

Az első babavárásom során ismerkedtem meg a szegedi Brendonnal. Addig nem voltam ilyen jellegű üzletben, s elképesztett az ott fellelhető babacuccok sokasága. Kezdőként sok mindenről fogalmam sem volt, hogy micsoda, vagy hogy kell használni. Az eladók szemmel láthatóan nem lepődtek meg kérdéseimen, hanem kedvesen, türelmesen válaszolgattak, s segítettek a választásban, elmagyarázva egy-egy termék előnyét és esetleges hátrányát. Rengeteg termék van itt, szinte minden megvásárolható, ami szükséges egy babának, illetve a későbbiek során.Jó dolognak tartom, hogy itt sok mindent egyszerre megvehetünk, nem kell sok apró üzletet felkeresni. Az árak egy részét magasnak tartom, de az a jó, hogy mivel nagy a választék, akár egy olcsóbbat is lehet ilyen esetben választani. A törzsvásárló rendszer mellett, illetve,a különböző babás magazinokban megjelenő kuponok segítségével olcsóbbá tehetjük a vásárlásunkat.
Címkék: ## baba babafelszerelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Elekesné Kertész Ibolya
5 Csillagok

baba-mama

, 2009. december 11.

Széles választék már a babavárás első pillanatától. Egész az óvodás gyerek szükségleteinek megfelelő minőségi termékek, ruhák, játékok és bútorok közül válogathatunk a 2 szintes épület egész területén. Évszakonként megújuló katalógus ajánlatok. Pontgyűjtő és kuponos akciók minden hónapban. Ajánlom minden szülő és nagyszülő figyelmébe ezt az üzletet.

Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Szeged részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Korona U. 2.
  6000  Kecskemét
 2. Korona Utca 2.
  6000  Kecskemét
 3. Szarvasi út 68
  5600  Békéscsaba
 4. Szarvasi út 68
  5600  Békéscsaba
 5. Ady Endre Utca 15
  5000  Szolnok