Budapest China Mart

Budapest China Mart
Szentmihályi Út 171
1152 Budapest - XV. Kerület
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12861307-2-42
TEÁOR kód
6820 - saját tulajdonú bérelt ingatlan bérbeadása

Leírás

Budapest China Mart honlapja

A Budapest China Mart a főváros 15. kerületében a Szentmihályi út mellett található, egy az elmúlt években dinaminkus fejlődést mutató kereskedelmi területen. A kereskedőháztól az M3-as autópálya 2 perc, a városközpont 15 perc alatt érhető el autóval.

 1. Contact
 2. Tisztítószerek

Cégleírás
A Budapest China Mart a régió nagyméretű, és többfunkciós nagykereskedelmi központja, mely a Közép és Kelet Európai piacra irányuló importőrőknek és gyártóknak nyújt a XXI.század követelményeinek megfelelő modern kereskedelmi platformot igényeiket tökéletesen kiszolgáló logisztikai háttérszolgáltatással együtt. A kerskedelmi központhoz tartozó vámszabad terület csupán 8 kilométernyire található, közvetlenül az épülő M0-s és az M3-as autópályák találkozásánál. A tömegközlekedés is kiváló, a 73-as, 173-as és a piros 96-os buszok megállói a komplexumtól 2 percnyire találhatóak és a tervek szerint a budapesti 4-es metróvonal végállomása is ezen a területen lesz.
Idegen nyelvű leírás
Budapest China Mart is located in the 15th district of Budapest in a region showing dynamic development in the last years. The M3 national highway is 2 minutes by car from BCM and downtown Budapest is just 15 minutes away. The Tax-preserved Area is 8 kilometers far at the intersection of M3 and the M0 national highways. Public transport is excellent, bus lines 73, 173 and 96 are 2 minutes on foot and according to the local authorities plans the terminus of the planned metro line number 4 is going to be built in the area.
Kulcsszavak:
Játék, Játékbolt, Baba, Társasjáték, Labda, Lego, Playmobil, Kerti Játék, Mattel, Játék Nagykereskedelem, Zapf, Játéktermék, Plüss Figurák, Babajáték, Papíráru, Ajándéktárgy, Írószer, Kézimunka, Bábjáték Ajándékkíséro, Ajándékkíséro, Tiko Írószerek, Finn Papíráru, Well Creation
Budapest China Mart a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapest China Mart

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentmihályi Út 131.
  1152  Budapest
 2. Szentmihályi Út 131.
  1151  Budapest
 3. Városkapu Utca 7.
  1152  Budapest
 4. Fogarasi Út 206.
  1141  Budapest
 5. Rózsa U. 34/A.
  1161  Budapest
 6. Füredi Utca 74
  1144  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete