Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt.

Cégnév:
Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt.
Cím:
Népfürdő U. 38.
Irányítószám/Település:
1138 Budapest - XIII. KER.
Telefon:
(1) 452 4500
Fax:
(1) 452 4501
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Fürdőinkben 2006. június 01-től elfogadjuk az üdülési csekkeket. Bérletek és napi belépőjegyeket vásárolhatnak az általunk üzemeltetett és honlapunkon megtalálható összes fürdőbe.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az egyes részeiben a török hódoltság korában épült Rudas Fürdő 1696. december 1-én városi tulajdonba került, majd bérlők üzemeltették egészen 1866. április 19-ig, amikor Buda városa saját kezelésbe vette, így lényegében ezen időpontokra tehető vállalatunk alapításának kezdete. A székesfőváros közgyűlése 1928. május 9-én 442. számú határozatában kimondta, hogy a főváros tulajdonában lévő Szt. Gellért, Rudas és Széchenyi Fürdők üzemét egyesíti. 1929-ben megtörtént a Szt. Gellért és a Rudas Fürdők igazgatásának egyesítése. Budapest Székesfőváros Törvényhatóságának Tanácsa a 701/1931. tan. számú határozatával a tulajdonában lévő fürdő egyesítését határozta el.
Az egyesítést a 199.496/1932. IX. sz. polgármesteri intézkedés foganatasította. A törvényhatósági bizottság 1933. január 18-án tartott közgyűlésén 27/1933. kgy. szám alatt az egyeztéshez hozzájárult és végül a belügyminiszter 1933. május 5-én kelt 78.419/1933-V. sz. leíratában azt jóváhagyta.
Az üzem egyéni kereskedelmi cégként cégbírósági bajegyzést nyert, így 1933. január 1-től a Szt. Gellért, a Rudas és a Széchenyi Fürdők, valamint a székesfőváros 1916-ban alapított Ásványvízüzeme a Szt. Gellért fürdőbe helyezett központi igazgatással Budapest Székesfőváros Gyógyfürdői és Gyógyforrásai néven, egyesített üzemként kezdett működni. Ezen időszakban a főváros tulajdonában volt az előbbieken túlmenően két népfürdő, az 1911-ben a VI. ker. Palotai utcai kislakásos telepen épült tisztasági kád- és zuhanyfürdő és a IX. ker. Dandár utcában 1930-ban megnyílt tisztasági fürdő, továbbá ingyenes és fizető dunai uszodák is. 1935-ben a főváros megvette a Rác (Szent Imre) fürdőt.

Kulcsszavak:

Strand, Gyógyfürdő, Fürdő, Termálfürdő, Strandfürdő, Welness

A Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

1 úr a Zürbő
1 Csillagok

Dagály

több, mint 6 hónappal ezelőtt

éljenek a kapus biztonsagi "úr-ak',remélem jóóó zsírosra keresik magukat...dakoták és írokéz indián dagi bmw-s harcosok tömködik a zsebükbe a "belépős-t'...és vonyúl a family fűrcsiznyi/:-):/ imádLyúk a szőke Nő-ket:-)
Címkék: ## freebelépősdi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

dianaaaa
4 Csillagok

fürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

kiváló hétvégi program, fuataloknak, időseknek egyaránt, reumatikus betegrégeknél nagyon ajánlott, de pihenni és kikapcsolódni is tökéletes, ajánlom mindenkinek
Címkék: ## kikapcsolódás# úszás# gyógyulás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csuvár Andrea
5 Csillagok

szolgáltatások

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sok féle szlgáltatást nyújtanak, a megfáradt embereknek. Remek kikapcsolódási lehetőség és közben gyógyulni is lehet.
Címkék: ## fürdő gyógyfürdő termálfürdő gyógyulás természetesen
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Antal Tibor
5 Csillagok

Budapest Gyügyfürdői,Dagály

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Különösen nyáron érdemes ide kilátogatni,télen is lehet a fedett medencékben gyógyulást keresni,de nyáron nagyon szép és élvezetes,nem tül drága még megfizethető,remélem nem drágul tovább.Vize csodálatos gyógyhatású,a kiszolgálás is barátságos.Jó szivvel ajánlom,aki teheti keresse fel.
Címkék: ## budapest# gyógyulás# szabadidő# gyógyfürdő strandfürdő termálfürdő fürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Népfürdő U. 38.
  1138  Budapest
 2. Frankel Leó U. 25-29
  1023  Budapest
 3. Fémdetektor Bérlés - Fémkereső (Aranykereső) szolgáltatás
  1042  Budapest
 4. Pusztakúti út 3
  1038  Budapest
 5. Városliget 1320/1.
  8400  Ajka
 6. Kelenhegyi út 4.
  1118  Budapest