Cím:
Átlós U. 133.
Irányítószám/Település:
1204 Budapest
Mobile:
(20) 933 6930
Fax:
(24) 473 993
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Budapesti Nagycirkusz honlapja Szenzációs 2006 os Nemzetközi Gálaműsor Sátor bérlet Állat park Videók, cikkek a Cirkuszról.

Cégleírás
Az Utazó Budapest Nagycirkusz a rendszerváltás után, 1990-ben az első; hivatalosan megalakult magán-utazócirkusz Magyarországon. Az Utazó Budapest Nagycirkusz szeretettel köszönti vendégeit, nemzetközi magas színvonalú műsorával. Évről évre megújuló, változatos, új programmal várjuk a tisztelt nagyérdeműt. Az Utazó Budapest Nagycirkusz egyik kiemelkedő érdekessége, hogy a család minden tagja, kicsiktől a nagyokig megtalálja a műsor által kínált nekik tetsző érdekességet.
Így az itt töltött két órás garantált kikapcsolódás a hagyományos és a modern cirkuszművészet vonalában haladó, koreografált cirkuszi produkciókat foglalja egybe. Ezúton kívánunk nagyon jó; szórakozást minden kedves vendégünknek! ÁLLATPARK Közöp és Kelet Európában először cirkusz porondján Bafalo az amerikai bölény bébi, hidegvérű muraközi lovak, holland friz lovak, láthatók zebrák, teve karaván, bivaly, láma család, törpe kecskék. Modern cirkuszi sátor bérbeadása.
36 méter átmérő, 2000 fő állóhely befogadó képesség. Kiállítások, fórumok, esküvők részére. Ha szükséges, komplett ülőberendezéssel együtt.
Idegen nyelvű leírás
We would like to kindly welcome you to the World known Circus Great Britain and the Travelling Budapest Nagycirkusz Show! With our international program, festival winning artists, a variety of exotic animals, we are heading off to an European Tour, where we hope to meet you too! Please enjoy the Show, we hope thatthe Show will have successes and little ones will enjoyit, just like the grown-ups and will be unforgetable experience to all!

Vélemények

cicur82
5 Csillagok

Nagycirkusz

, 2008. február 14.

Már nagyon régen jártam a Cirkuszba.Még nagyon kicsi voltam és akkor a családdal mentünk el,de már nagyon halvány emlékeim vannak az előadásokról.Nemrégen arra sétáltam párommal és olyan már a külső hangulata is a helynek,hogy jó lenne bemenni csak mostmár az embernek annyi szabadideje,mint gyerekkorában nincs,mert mindig csak dolgozni kell kikapcsolódásra meg sajnos nincs ideje főleg egy vidékinek,akinek az utazás már magában elég sok idő.Remélem még egyszer az életben legalább a gyermekeimmel majd eltudok menni a nagycirkuszba.
Címkék: ## bohócok;vidámság;kikapcsolódásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sütő Sándor
5 Csillagok

Cirkusz

, 2007. december 19.

Másfél év voltunk utoljára. Az egész családdal együtt voltunk. De persze a sok emberből kit választott ki a bohóc? Persze hogy engem:) Nem nagyon szeretek szerepelni de ez csúcs volt. Tényleg kiállni ennyi ember elé és szórakoztatni nem egy egyszerű munka. nagyon jól éreztem magam, jövőre megint megyünk!
Címkék: ## szórakozás# főváros# cirkuszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ad.ri
5 Csillagok

szórakozás

, 2007. december 17.

Sziasztok!!! Amikor először voltam a cirkuszba, minden nagyon jó volt, a műsorok változatosak és vidámak. Az a jó, hogy a magyar embernek van olyan szórakozóhelye, ahol vidámság és boldogság uralkodik, nem pedig a tévében látott néha butaságok...
Címkék: ## varázslatos# vidámság# cirkuszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dorc@
5 Csillagok

Cirkusz

, 2007. december 14.

Évek óta most újra eljutottam egy cirkuszi előadásra. Szerencsére az egész család jöhetett, mert családi jegyet sikerült nyernem. Sajnos az épület állapota nagyon elhanyagolt, de ettől függetlenül a jeges műsor nagyon tetszett mindenkinek. Igaz csak a nézőtér fele telt. meg. A legnagyobb derültséget a szünetben a jégen hanyatteső díszletező okozta. :))
Címkék: ## szórakozás# elefánt# cirkuszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Tiborné
5 Csillagok

Fővárosi Nagycirkusz

, 2007. december 14.

Idén először sikerült elmennünk a Fővárosi Nagycirkuszba úgy, hogy együtt volt a család! Elbűvölve néztük az előadást, és még a műsor után is sokáig beszédtéma volt a gyerekek között. Jó dolognak tartom, hogy üdülési csekkel és kúltúra-utalvánnyal is meg lehet vásárolni a belépőjegyet! :)
Címkék: ## szórakozás bohóc artistaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Silbermann Viktor
5 Csillagok

Cirkusz

, 2007. december 14.

Engem a cirkusz mindig elvarázsol, olyan szép élményeket ad hogy arra még évek múlva is emlékszem! Az állatokra különösen, ahogy félelemmel vegyes izgalommal lestem a tigriseket/
Címkék: ## szórakozás# cirkusz# bohócErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Szandra
5 Csillagok

cirkusz

, 2007. december 14.

Sajnos ritkán van alkalmam a cirkuszba látogatni, de akárhányszor voltam soha nem csalódtam. Színvonalas az előadás.
Címkék: ## vidámság# jókedv kacagásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ehrlich Zoltán
5 Csillagok

Fővárosi Nagycirkusz

, 2007. december 14.

Gyerekként engem is,mint minden gyereket elvarázsolt a cirkusz világa.Főképpen az akrobaták és az állatok tetszettek nagyon!Felnőtt fejjel a kislányomnak mutatom meg ezt a csodálatos világot,amit ő is nagyon élvez,és nagy öröm látni a csillogó gyerekszemeket!!Varázslatos és látványos,élménydús kikapcsolódást nyujt!
Címkék: ## izgalmas# varázslatos# látványosErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kelemen Zsolt
5 Csillagok

Cirkusz

, 2007. december 14.

Míg gyerekek voltunk, nagyon szerettem cirkuszba járni. Most hogy felnőtt lettem gyermekemmel járok cirkuszba.Nagy öröm nézni azt, hogy a kisfiamnak mennyire tetszik egy előadás, azóta ő is bohóc akar lnenni...
Címkék: ## szórakozás gyerekek bohócokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos
5 Csillagok

Církusz

, 2007. december 14.

Régebben nagyon sokat jártunk a Fővárosi Nagycirkuszba. Mostanság kevesebb az időnk és a gyerekeink is felnőttek, de elfogunk menni mert mindíg csodás élménnyel tértünk haza! Aki még nem volt az menjem el! Csodás!
Címkék: ## vendéglátás# szórakozás# főváros# církuszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Budapest Nagycirkusz részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Mező U. 17.
  1222  Budapest
 2. Hegedű Utca 3.
  1061  Budapest
 3. Thököly U. 111.
  1145  Budapest
 4. Lendvay U. 23
  1062  Budapest
 5. Baross U. 293
  1162  Budapest