Budapest Nagycirkusz

11 Vélemények
Budapest Nagycirkusz
ÁTLÓS U. 133.
1204 Budapest - XX. Kerület, Pesterzsébet
(20) 933 6930
(24) 473 993
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Budapest Nagycirkusz honlapja

A Budapesti Nagycirkusz honlapja Szenzációs 2006 os Nemzetközi Gálaműsor Sátor bérlet Állat park Videók, cikkek a Cirkuszról.


Cégleírás
Az Utazó Budapest Nagycirkusz a rendszerváltás után, 1990-ben az első; hivatalosan megalakult magán-utazócirkusz Magyarországon. Az Utazó Budapest Nagycirkusz szeretettel köszönti vendégeit, nemzetközi magas színvonalú műsorával. Évről évre megújuló, változatos, új programmal várjuk a tisztelt nagyérdeműt. Az Utazó Budapest Nagycirkusz egyik kiemelkedő érdekessége, hogy a család minden tagja, kicsiktől a nagyokig megtalálja a műsor által kínált nekik tetsző érdekességet.
Így az itt töltött két órás garantált kikapcsolódás a hagyományos és a modern cirkuszművészet vonalában haladó, koreografált cirkuszi produkciókat foglalja egybe. Ezúton kívánunk nagyon jó; szórakozást minden kedves vendégünknek! ÁLLATPARK Közöp és Kelet Európában először cirkusz porondján Bafalo az amerikai bölény bébi, hidegvérű muraközi lovak, holland friz lovak, láthatók zebrák, teve karaván, bivaly, láma család, törpe kecskék. Modern cirkuszi sátor bérbeadása.
36 méter átmérő, 2000 fő állóhely befogadó képesség. Kiállítások, fórumok, esküvők részére. Ha szükséges, komplett ülőberendezéssel együtt.
Idegen nyelvű leírás
We would like to kindly welcome you to the World known Circus Great Britain and the Travelling Budapest Nagycirkusz Show! With our international program, festival winning artists, a variety of exotic animals, we are heading off to an European Tour, where we hope to meet you too! Please enjoy the Show, we hope thatthe Show will have successes and little ones will enjoyit, just like the grown-ups and will be unforgetable experience to all!
Kulcsszavak:
Cirkusz, Szponzor, Rendezvény, Hirdetés, Sátor, Bérlés, Állat, Park, Műsor, Műsorszervezés, Circus, Nagycirkusz
Budapest Nagycirkusz a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

cicur82
Nagycirkusz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már nagyon régen jártam a Cirkuszba.Még nagyon kicsi voltam és akkor a családdal mentünk el,de már nagyon halvány emlékeim vannak az előadásokról.Nemrégen arra sétáltam párommal és olyan már a külső hangulata is a helynek,hogy jó lenne bemenni csak mostmár az embernek annyi szabadideje,mint gyerekkorában nincs,mert mindig csak dolgozni kell kikapcsolódásra meg sajnos nincs ideje főleg egy vidékinek,akinek az utazás már magában elég sok idő.Remélem még egyszer az életben legalább a gyermekeimmel majd eltudok menni a nagycirkuszba.
## bohócok;vidámság;kikapcsolódás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sütő Sándor
Cirkusz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Másfél év voltunk utoljára. Az egész családdal együtt voltunk. De persze a sok emberből kit választott ki a bohóc? Persze hogy engem:) Nem nagyon szeretek szerepelni de ez csúcs volt. Tényleg kiállni ennyi ember elé és szórakoztatni nem egy egyszerű munka. nagyon jól éreztem magam, jövőre megint megyünk!
## szórakozás# főváros# cirkusz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ad.ri
szórakozás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok!!! Amikor először voltam a cirkuszba, minden nagyon jó volt, a műsorok változatosak és vidámak. Az a jó, hogy a magyar embernek van olyan szórakozóhelye, ahol vidámság és boldogság uralkodik, nem pedig a tévében látott néha butaságok...
## varázslatos# vidámság# cirkusz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dorc@
Cirkusz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évek óta most újra eljutottam egy cirkuszi előadásra. Szerencsére az egész család jöhetett, mert családi jegyet sikerült nyernem. Sajnos az épület állapota nagyon elhanyagolt, de ettől függetlenül a jeges műsor nagyon tetszett mindenkinek. Igaz csak a nézőtér fele telt. meg. A legnagyobb derültséget a szünetben a jégen hanyatteső díszletező okozta. :))
## szórakozás# elefánt# cirkusz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sipos Tiborné
Fővárosi Nagycirkusz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Idén először sikerült elmennünk a Fővárosi Nagycirkuszba úgy, hogy együtt volt a család! Elbűvölve néztük az előadást, és még a műsor után is sokáig beszédtéma volt a gyerekek között. Jó dolognak tartom, hogy üdülési csekkel és kúltúra-utalvánnyal is meg lehet vásárolni a belépőjegyet! :)
## szórakozás bohóc artista
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Budapest Nagycirkusz részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. MEZŐ U. 17.
    1222  Budapest
  2. THÖKÖLY U. 111.
    1145  Budapest
  3. BAROSS U. 293
    1162  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete