Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.

Cím:
Angyalföldi út 5/B.
Irányítószám/Település:
1133 Budapest - XIII. KER.
Telefon:
(1) 478 5000
Telefon:
(1) 452 0005
Fax:
(1) 342 0775
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. - t, amely megalakulása óta a Magyar Parkolási Szövetség tagja, 1999-ben hozta létre a Fővárosi Önkormányzat, a Budapest IX. kerület Ferencváros Önkormányzat és a Budapest XIII. kerületi Önkormányzat.

Cégleírás
Működését 1999. december 6- án kezdte meg. Jelenleg a tulajdonos önkormányzatok területén 13 409 parkolóhelyet üzemeltet 476 db parkoló automatával. A cég saját alkalmazottaival végzi a parkolójegyek ellenőrzését, üzemelteti a parkoló automatákat, begyűjti a bedobott érméket és a parkoló autók részére két ügyfélszolgálati irodát működtet.
Itt kérhetnek információt, vásárolhatják meg a parkolókártyát, panaszaikkal, kérdéseikkel és észrevételeikkel élhetnek. Elmondható, hogy üzemelési területünkön a parkolás szabályozás bevezetése elérte alapvető célját. Bár fizetni kell a parkolásért, a város belső részéből kifelé haladva csökkenő díjat óránként, de a főútvonalon napközben is találni szabad parkolóhelyet, a mellékútvonalakon pedig az ott lakók egész nap meg tudnak állni saját lakásuk közelében.
Rendezettebb lett a város, kevesebb autó szennyezi a levegőt a belső kerületek utcáin, csökkent a szabálytalan helyen várakozó autók száma. A Fővárosi Önkormányzat a pesti alsó rakparton, a Margithídtól északra és a Szabadság híd alatti területen, összesen több mint száz ingyenes parkolóhelyet biztosít azok számára, akik hosszabb ideig kívánnak autójukkal várakozni, vagy nem szeretnének gépkocsival közlekedni a város belső utcáin. Egy kis sétával és a tömegközlekedési járművek igénybevételével innen is elérhetik úti céljukat.

Vélemények

Tivadar
5 Csillagok

Megőrült computerek?

2010. november 22.

2010. szeptember 23: e-mail, amiben kérem, hogy közöljék a bankszámla számukat, és a bírság összegét, mert a mikulás csomag elveszett. 2010. október 4. Ajánlott levél Rusznák Imre igazgatónak, idézve az e-mailt. Hatezres csekk jön, arra befizetem az eredeti, kb.2100 forintos összeget, ÉS Ajánlott levél Fazekas Attilának és Rusznák igazgatónak, hogy állítsák le a computereket. Nemrég újabb hatezres csekk érkezett. Következtetés: 1. A levelek olvasatlanul mennek a kukába. 2. E cégnél a tisztességes ügyfelet(is)lesz........ 3. Nem értenek hozzá, nem tudják leállítani.
Címkék: ## bírság?tisztességes ügyfélErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

EU Szabály?
4 Csillagok

Ez,Hogy lehett?

2010. augusztus 3.

Valahol Budapesten parkóltam,Automata sehol a láthatáron,utolagosan kiderült be van nölve gazzal,Büntetés sehol, kb két honapal késöbb egy Angol cégtöl kapok egy levelett, kérem fizesen 53? mert nem fiztet a parkolásért. Mi közze van egy Angol cégnek ezzekhez adatoknak? Azota állandoan zaklatnak telefonon és levélben,hogy nyertem! Kérem hol az adat védelem? Nem elég,hogy 53? fizesek de még a cimemet is aladták! Danke Schön!
Címkék: ## ez# hogy lehett?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Verbóczki Dezsőné
1 Csillagok

Érdeklődés

2010. május 18.

Milyen cégről. Szerintem az cég, amely szolgáltat vagy ad valamit az ügyfél pénzéért, ti mit adtok, azt az utcarészt ahol megállok az autóval, amiért sulyadót fizetek, kötelezőt fizetek, a benzin árában jövedéki adót fizetek? Amig bemegyek a bankba ügyet intézni összetörik a kocsimat a parkolóőr meg csak nézi, ill. azt ellenőrzi, hogy van-e az összetört kocsin érvényes parkolójegy. De már nem sokáig tehetitek, leáldozott a napotok, vége a betyárvilágnak.
Címkék: ## szolgáltatás# parkolásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kakadu
5 Csillagok

Bírság

2010. március 23.

Na persze a havat azt nem tudták ellapátolni, de amint elolvadt a hó, azonnal megbüntették azt ott ragadt autókat. És direkt figyelik, ki hagyja ott az autóját, mert épp nincs aprópénze, ha váltani megy máris büntetik, és semmi időt nem adnak. Nem tettek ezek semmit a parkolásért, csak beszedik a pénzt, még vonalakat sem festettek, hogy rendesen lehessen parkolni. Általában a szolgáltató ad valamit a fizetését cserébe, itt mit is adnak?

Mary59
2 Csillagok

Létező-e a cég?

2010. március 23.

Az irm.hu oldalon a cég nem található, így nem ellenőrizhető, hogy a számlaszám valós-e. Az irm.hu azt írja, ilyen nevű cég nincs a cégnyilvántartásban!!!!!!!!!
Címkék: ## valós cégErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bánhelyi Ildikó
5 Csillagok

birság

, 2010. január 27.

Sikerült beszélnem valakivel. Nagyon készséges volt az illető. Sajnos a törvények nagyon rosszak. Nem szabad ma autót idegennek eladni, ha nem akaruk, hogy bajunk legyen belőle.

Bánhelyi Ildikó
1 Csillagok

Nem igy kéne

, 2010. január 27.

Nagyon megjártam a céggel. Volt egy autóm, pár éve eladtam. Az uj tulaj nem iratta át a kocsit. Én kaptam a parkolási birságokat. Rendszeresen elküldtem az adásvételi másolatát. Meguntam, elintéztem hogy kivonták a kocsit a forgalomból. A parkolási büntik továbbra is jöttek. Az adásvételi másolatok továbbra is mentek. Hiába. Fizetési meghagyást kaptam a bíróságtól. Nem értem, hogy miért engem zaklatnak évek mulva is. Nem lehetne az uj tulajt piszkálni. Egy kicsit szervezettebben kéne dolgozni. Most próbálom hivni a céget, de állandóan foglalt. Az értékelésnél - jel miért nincs?
Címkék: ## büntetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Székely Gabriella
5 Csillagok

Jópont!!!

2009. szeptember 28.

És felveszik a telefont!!!! :-)
Címkék: ## jópont!!!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Váci út 35.
  1134  Budapest
 2. Váci út 98.
  1133  Budapest
 3. Esztergomi út 44-46.
  1138  Budapest
 4. Vigszinház Utca 3 Nh Mélygarázs
  1137  Budapest
 5. Váci út 110.
  1133  Budapest
 6. Teve Utca 1/A-C
  1139  Budapest