Budapesti Operett Színház

2 Vélemények
Budapesti Operett Színház
Nagymező Utca 17.
1065 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az I. világháború kezdetéig az épületben orfeum működött. A háború kitörésekor a "szórakoztató-palota" bezárt, az orfeum aranykora véget ért, s ezzel együtt az a nosztalgikus korszak is, melyet később úgy emlegettek, hogy "a boldog békeidők". 1923-ban Budapest vezetése úgy döntött, hogy az operett kapjon saját otthont.

 1. Impressum
 2. News

Cégleírás
A Fővárosi Operettszínház megnyitásával a magyar fővárosban is megkezdődött az "Ezüst Operett" korszaka és az operett műfaja a Népszínház és a Király Színház után egy új és végleges otthonra talált. A színház története során mindig legfőbb szempont volt a klasszikus operett hagyományainak ápolása és modern művészi megoldások által való gazdagítása. Budapest - Bécs mellett - az operett fővárosa, s bárki könnyedén meggyőződhet a minőségileg magas operettszínvonalról. Működését olyan legendás hírű művészek fémjelzik, mint Honthy Hanna, Németh Marika, Petress Zsuzsa, Zentai Anna, Feleki Kamill, Latabár Kálmán, Németh Sándor, Rátonyi Róbert, Sárdy János.
Kulcsszavak:
Színház, Kulturális szolgáltatás, Színjátszás, Online Jegyrendelés, Kulturális központ, Rendezvényszervezés, Szórakozás, Rendezvények lebonyolítása, Információszolgáltatás, Művészet, Szórakoztatóipar, Rendezvény Dekoráció, Musorszolgáltatás, Színházi Eloadás, Rendzvények, Szépművészet, Operett Történeti Eloadások, Online Jegyvásárlás, Operett Eloadások, Megújuló Musorok
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Szép kártya
  Szép kártya
Budapesti Operett Színház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Karabecsny Judit

BUDAPESTI OPERETT SZÍNHÁZ

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Budapesti Operett Színházban láttam a Rómeó és Júliát, Szinetár Dóra és Dolhai Attila előadásában. Felejthetetlen élmény volt, az előadás és az épület is.
## budapesti operett színház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Némethné Péntek Bernadett

színház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyönyörű az épület. Láttam a "SZENTIVÁN ÉJI ÁLOM" című musicalt. Fantasztikus élményben volt részem. Kár, hogy vidéki vagyok. Igen tehetséges művészekből áll a társulat. Jó lenne, minél többször eljutni.

Írjon véleményt a(z) Budapesti Operett Színház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagymező U. 22-24.
  1065  Budapest
 2. Andrássy U. 23.
  1061  Budapest
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete