Burkoland Lux Kft., Budapest

Burkoland Lux Kft.
Bécsi út 343
1037 Budapest - II. Kerület
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Specialitásunk az igényes belső terek, különleges fal-és padlóburkolatok kialakítása. Hagyományos rendszer samott és légfűtéssel kombinált monoblock tűzterek széles választékát találhatja meg bemutatótermeinkben. A Burkoland Lux Kft. kiemelt minőségű padlóburkolatokat, falcsempéket, dekorokat, lépcső- és lábazati elemeket, szanitereket, fürdőszobai kiegészítőket, csaptelepeket, hydromasszázs kádakat, zuhanyfülkéket és parkettát forgalmaz.


Cégleírás
A Burkoland Lux Kft. magánvállalkozásból alakult át megközelítőleg 9 éve. A Kft. tervező és kivitelező részlegei az ötlet megszületésétől a kulcsrakész átadásig segíti Önt elképzelései megvalósításában. Specialitásunk az igényes belső terek, különleges fal-és padlóburkolatok kialakítása. A kiváló anyagokkal dolgozó festő-mázoló és burkoló szakembereink biztosítékai a magas minőségű kivitelezésnek.
Asztalos részlegünk családi házak belső tereinek, irodaházak, szállodák egyedi bútorzatának elkészítésében áll rendelkezésükre. A Kft. 1992 óta forgalmazza hazánkban a nagy hagyományokkal rendelkező, nemzetközileg elismert Caminetti Montegrappa cég kandallóit és kályháit. Hagyományos rendszer samott és légfűtéssel kombinált monoblock tűzterek széles választékát találhatja meg bemutatótermeinkben. A Burkoland Lux Kft.
kiemelt minőségű padlóburkolatokat, falcsempéket, dekorokat, lépcső- és lábazati elemeket, szanitereket, fürdőszobai kiegészítőket, csaptelepeket, hydromasszázs kádakat, zuhanyfülkéket és parkettát forgalmaz. A burkolóanyagok a legmodernebb technológiával készülnek. Minden igényt kielégítenek az alacsonyabb árfekvéstől a luxusig, melyekhez minőségben megfelel fugázó- és ragasztóanyagot kínálunk.
Kulcsszavak:
Építőipar, Generálkivitelezés, Burkolás, Építőanyag, Burkolat, Szaniter, Fürdőszoba felszerelés, Belsőépítészet, Fürdőszoba, Bútor, Berendezés, Szauna, Márkaképviselet, Parketta, Lakásfelszerelés, Klasszikus Falfelület Képzések, Belso felújítás
A Burkoland Lux Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Burkoland Lux Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Bécsi út 343.
  1037  Budapest

 2. 1.92 km
  Bécsi út 136 : 1439
  1032  Budapest
 3. Vincellér U. 58.
  2097  Pilisborosjenő
 4. Attila U.1.
  2085  Pilisvörösvár