Carbo-Depo Tüzép, Pécs

Carbo-Depo Tüzép
Mohácsi Út 107/5.
7630 Pécs
Baranya
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be.
Az alapítástól 2004 májusáig Pécs, Buzsáki u 22 sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi u 107 alá. Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is.
Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni. Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Tüzelőanyagból (szén, tűzifa), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak.


Cégleírás
A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be. Az alapítástól 2004 májusáig Pécs, Buzsáki u 22 sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi út 107 alá. Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is. Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni.
Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Tüzelőanyagból (szén, tűzifa ), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak. 2009 tavaszán a telephelyünk lényegesen bővült. A tüzelőanyagok és építőanyagok mellett a betonüzem is a vevőink rendelkezésére áll. Előzetes megrendelés alapján a kért betonmennyiséget a kért minőségben megkeverjük. Mixeres szállítás és betonpumpa is kérhető. Ezzel a szolgáltatással az építőanyagok területén teljes skálát tudunk nyújtani a vevőinknek.
Az építőipar gyengülése miatt a vevők árérzékenysége nőtt. A tüzelőanyag és építőanyag árversenyben megálljuk a helyünket. Már több éven keresztül a kiadott árajánlataink alapján sok vevő a családi házukhoz szükséges építőanyagot nálunk vásárolja meg. Üzleti tevékenységünk során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki beszállítóinkkal. Vevőink főleg a lakosság köréből kerülnek ki, de viszonteladóink, kiskereskedelmi partnereink, más építőipari vállalkozások is jelentős forgalmat bonyolítanak le.
Kulcsszavak:
Építőanyag, Tüzép
Carbo-Depo Tüzép a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Carbo-Depo Tüzép

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Edison Utca 36.
  7630  Pécs
 2. Mohácsi Út 68
  7630  Pécs
 3. Mohácsi Út 18
  7630  Pécs
 4. Zsolnay Vilmos Út 46
  7622  Pécs
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete