Charter Számítógépes Oktatás, Pécs

2 Vélemények
Charter Számítógépes Oktatás
ENGEL J. U. 8
7627 Pécs
Baranya
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Charter Számítógépes Oktatás honlapja

Informatika oktatás, és szerviz. Oktatás mindenféle témában kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Általános iskolás alsó tagozatától kezdve egészen a nyugdíjas korosztályig mindenkit oktatunk. Kiscsoportban, max. 5 fő, ez a létszám ahol, még hatékonyan lehet foglalkozni a tanulókkal. Az oktatási módszerünk a gondolkoztató tanulás. Ezzel a módszerrel lehet rövidebb és így olcsóbb az oktatásunk.
Az időbeosztást rugalmasan kezeljük, Egyszerre két órát tartunk, heti egy vagy két alkalommal. Nálunk nincs zsákbamacska. Ha nem tetszik, akkor nem kell fizetni. Segítünk, ha gépet szeretnél vásárolni. Bármikor felhívhatsz minket, ha informatikai problémád van. Nyáron diákoknak tartunk informatikai táborokat.
Az internettől a gépírásig mindent oktatunk. Szerviz tevékenységgel is foglalkozunk. Nálunk egy kézben tarthatod az informatikai problémákat. Ha honlapot szeretnél azt is megcsináljuk. Egyénileg is foglalkozunk bárkivel, korrepetálást is vállalunk. Régi hang és film felvételek digitalizálása.


Cégleírás
Tartsd egy kézben az informatikai problémákat. Mi az oktatástól kezdve a szerviztevékenységig minden informatikai témával foglalkozunk. Több éves oktatói tapasztalat és irodai környezetben eltöltött évek után a hagyományos iroda informatikai oktatástól mi egy kicsit eltérünk. Ahogy változik az informatika úgy változni kell az oktatási módszereknek is. Néhány évvel ezelőtt a használható programok száma nem mozgott ilyen széles skálán, valamint a programok tudása és annak kezelési igénye, mint napjainkban. Ezeknek a hatalmas igényeknek megfelelően egy mai számítógép felhasználónak igen nehéz dolga van ha egy programot szeretne megismerni.
A másik probléma ha egy vállalat egy új dolgozót felvesz azt szeretné, hogy az illető rendelkezzék már bizonyos informatikai ismerettel ill. minél hamarabb sajátítsa el az adott cégnél használt programok kezelését. A mai középkorosztály, akik még igencsak a munkaerőpiacon vannak, hátrányba kerülnek azon fiatalokkal szemben, akik most jönnek ki az iskolapadból, hiszen ők már iskolai keretek között tanulják az informatikát, és a programkezelést. Az előbbiekből következik, hogy az oktatásra jelentkezők zöme olyan középkorú munkavállaló, akik nem szeretnének hátrányba kerülni a munkaerőpiacon a fiatalabb korosztállyal szemben. Az oktatásunkban kiemeljük a problémamegoldást, vagyis a tanulót gondolkozásra késztetjük.
A tanfolyam elvégzése után a diák nem azt fogja tudni, hogy egy feladatot hogy kell megoldani, hanem azt, hogyan jut el a megoldásig. Ez a szemlélet azért fontos, mert a mai változó informatikai világban ahol néhány évente lecserélik a számítógépes programokat, esetleg komplett informatikai rendszereket, ott igen fontos szempont lehet az új rendszer használatának minél gyorsabb és hatékonyabb elsajátítása. Módszerünkből adódik, hogy nem gyakorlunk végtelenségig egy megoldást, így a tanfolyamok időtartama is rövidebb a hagyományos képzések időtartamánál.
Kulcsszavak:
Laptop, Digitalizálás, Vírusirtás, Használt Számítógép, Számítógépes Oktatás, Programok Telepítése, Számítógépek Karbantartása, Számítógép javítás, Számítógép Szerviz, Számítógépes Tanfolyam, Képfeldolgozás, Honlapkészítés, Prezentáció készítés, Informatika Oktatás, Szerviz, Akció, Telepítés, Korrepetálás, Szövegszerkesztés, Installáció, Gépírás, Iwiw, Táblázatkezelés, Számítógép Vásárlás, Zeneszerkesztés, Számítógép kezelés Oktatása, Nyugdíjasok Oktatása, Számítógép Oktatása Időseknek, Számítógép Kezelése, Idősek Számítógép Oktatása, Email Tanfolyam, Internet Okatatás, Email Oktatás, Idősek Számítógép Tanfolyam, Nyugdíjasok számítógépes Oktatása, Internet Oktatása, Nyugdíjasok számítógépes Tanfolyama, Számítógép Oktatás, Skype Használat Időseknek, Agytorna, Számítógép Összeállítása, Ecdl Vizsgafelkészítés, Képek Mentése, Informatika Tábor, File Kezelése, Dunántúli Napló, Digitális Fényképek Kezelése, Iq Teszt ingyen, Programok Letöltése, Iq fejlesztés ingyen, Ingyen Elviheti
Szolgáltatási helyek
Pécs, Kozármisleny
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Charter Számítógépes Oktatás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Oktatás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon meg voltam elégedve. Az oktatás célirányos volt és hatékony, nem bántam meg. A Levi türelme valami fantasztikus. Nem találkoztam még ilyen optimista fickóval. :)

Info oktatás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Javaslom bárkinek, ha csak néhány kérdésed lenne akkor is bármikor csatlakozhatsz a tanfolyamokhoz. A Leviék a regisztrált felhasználóknak mindig küldenek mailokat, hogy mikor van üres hely, oda bárki beugorhat, még akár ingyen is, ha már voltál nála. Kis csoportban 5 fővel olyan jó hangulatú a tanulás. Sok helyen voltam már ,de ez ténnyleg egy jó hely. Érdemes megnézni. Az első alkalommal még fizetned sem kell, ha nem tetszene, de aligha hiszem, mindig élveztem az összes órát. Sokat voltam ott, mindig szivesen mentem. Tényleg gondolkoztató tanulás amit átad nekünk, még most egy évvel a tanulás után is hasznosítom az ott megismerteket.

Írjon véleményt a(z) Charter Számítógépes Oktatás részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Morvai Levente
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

30/997-1010


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Zsolnay Vilmos Utca 47/E. 2.Em.7.
   7630  Pécs
  2. Török Utca 4/5.
   7627  Pécs
  3. Rigóder U. 18.
   7627  Pécs
  4. Havihegyi Út 65
   7626  Pécs
  5. Basamalom U. 27
   7630  Pécs
  6. Farkas István Utca 8.
   7626  Pécs
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete