Charter Számítógépes Oktatás, Pécs

Cím:
Engel J. U. 8
Irányítószám/Település:
7627 Pécs
Megye:
Baranya
Telefon:
+3672/505-061
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Informatika oktatás, és szerviz. Oktatás mindenféle témában kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Általános iskolás alsó tagozatától kezdve egészen a nyugdíjas korosztályig mindenkit oktatunk. Kiscsoportban, max. 5 fő, ez a létszám ahol, még hatékonyan lehet foglalkozni a tanulókkal. Az oktatási módszerünk a gondolkoztató tanulás. Ezzel a módszerrel lehet rövidebb és így olcsóbb az oktatásunk.
Az időbeosztást rugalmasan kezeljük, Egyszerre két órát tartunk, heti egy vagy két alkalommal. Nálunk nincs zsákbamacska. Ha nem tetszik, akkor nem kell fizetni. Segítünk, ha gépet szeretnél vásárolni. Bármikor felhívhatsz minket, ha informatikai problémád van. Nyáron diákoknak tartunk informatikai táborokat.
Az internettől a gépírásig mindent oktatunk. Szerviz tevékenységgel is foglalkozunk. Nálunk egy kézben tarthatod az informatikai problémákat. Ha honlapot szeretnél azt is megcsináljuk. Egyénileg is foglalkozunk bárkivel, korrepetálást is vállalunk. Régi hang és film felvételek digitalizálása.

Cégleírás
Tartsd egy kézben az informatikai problémákat. Mi az oktatástól kezdve a szerviztevékenységig minden informatikai témával foglalkozunk. Több éves oktatói tapasztalat és irodai környezetben eltöltött évek után a hagyományos iroda informatikai oktatástól mi egy kicsit eltérünk. Ahogy változik az informatika úgy változni kell az oktatási módszereknek is. Néhány évvel ezelőtt a használható programok száma nem mozgott ilyen széles skálán, valamint a programok tudása és annak kezelési igénye, mint napjainkban. Ezeknek a hatalmas igényeknek megfelelően egy mai számítógép felhasználónak igen nehéz dolga van ha egy programot szeretne megismerni.
A másik probléma ha egy vállalat egy új dolgozót felvesz azt szeretné, hogy az illető rendelkezzék már bizonyos informatikai ismerettel ill. minél hamarabb sajátítsa el az adott cégnél használt programok kezelését. A mai középkorosztály, akik még igencsak a munkaerőpiacon vannak, hátrányba kerülnek azon fiatalokkal szemben, akik most jönnek ki az iskolapadból, hiszen ők már iskolai keretek között tanulják az informatikát, és a programkezelést. Az előbbiekből következik, hogy az oktatásra jelentkezők zöme olyan középkorú munkavállaló, akik nem szeretnének hátrányba kerülni a munkaerőpiacon a fiatalabb korosztállyal szemben. Az oktatásunkban kiemeljük a problémamegoldást, vagyis a tanulót gondolkozásra késztetjük.
A tanfolyam elvégzése után a diák nem azt fogja tudni, hogy egy feladatot hogy kell megoldani, hanem azt, hogyan jut el a megoldásig. Ez a szemlélet azért fontos, mert a mai változó informatikai világban ahol néhány évente lecserélik a számítógépes programokat, esetleg komplett informatikai rendszereket, ott igen fontos szempont lehet az új rendszer használatának minél gyorsabb és hatékonyabb elsajátítása. Módszerünkből adódik, hogy nem gyakorlunk végtelenségig egy megoldást, így a tanfolyamok időtartama is rövidebb a hagyományos képzések időtartamánál.

Vélemények

Márfi István
5 Csillagok

Oktatás

2012. december 17.

Nagyon meg voltam elégedve. Az oktatás célirányos volt és hatékony, nem bántam meg. A Levi türelme valami fantasztikus. Nem találkoztam még ilyen optimista fickóval. :)

T.Ildikó
5 Csillagok

Info oktatás

2010. október 2.

Javaslom bárkinek, ha csak néhány kérdésed lenne akkor is bármikor csatlakozhatsz a tanfolyamokhoz. A Leviék a regisztrált felhasználóknak mindig küldenek mailokat, hogy mikor van üres hely, oda bárki beugorhat, még akár ingyen is, ha már voltál nála. Kis csoportban 5 fővel olyan jó hangulatú a tanulás. Sok helyen voltam már ,de ez ténnyleg egy jó hely. Érdemes megnézni. Az első alkalommal még fizetned sem kell, ha nem tetszene, de aligha hiszem, mindig élveztem az összes órát. Sokat voltam ott, mindig szivesen mentem. Tényleg gondolkoztató tanulás amit átad nekünk, még most egy évvel a tanulás után is hasznosítom az ott megismerteket.
Címkék: ## táblázatkezelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Charter Számítógépes Oktatás részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Zsolnay Vilmos Utca 47/E. 2.Em.7.
  7630  Pécs
 2. Török Utca 4/5.
  7627  Pécs
 3. Rigóder U. 18.
  7627  Pécs
 4. Havihegyi út 65
  7626  Pécs
 5. Basamalom U. 27
  7630  Pécs
 6. Farkas István Utca 8
  7626  Pécs