Civis Ház Zrt., Debrecen

1 Vélemény
Civis Ház Zrt.
Iparkamara U. 2
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 503 111
(30) 712 4184
(52) 503 114
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12116229-2-09
TEÁOR kód
6810 - Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Leírás

Folyamatos információk a belvárosban lévő üzletekről, éttermekről, szórakozóhelyekről és akcióikról. Érdekes hírek a belváros múltjáról, jelenéről és jövőjéről!

  1. Contact
  2. News

Kulcsszavak:
Étterem, Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Építés, Lakás, Épület, Szórakozás, Bérbeadás, Ingatlan bérbeadás, Ingatlan Telek, Társasház, Ingatlanok Eladása, Belváros, Ingatlan vétel, Ingatlak Átadás, Ingatlan Bérlése, Ingatlan Adásvétele, Hír, Ingatlanok Bérbeadása, Üzlet, Ingatlan Piac
Képek hozzáadása

Vélemények

Enikő

Korrekt elintézési mós!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a város cége!Nem is olyan rég pár éve,a kedves barátnőm kapott önkormányzati bérlakást az Arany János utcán.Jó sokan voltak az udvarban.Mindenféle családok emberek.A szülei segítségével a lerobbant házrészt felújították.Jó sok pénzt beleöltek.Alig lakott a szép otthonában mire jött a levél az önormányzattól.Ki kell költöznie,mert az egész sort lebontják. Bementek,és elmondták,hogy mennyi pénzt öltek bele a felújításba ,és most mi lesz?.Biztosították őket,hogy kapnak másik lakást.Hát kaptak is!A Felújított kertes házikó helyett,egy Egyetemsugár úti,harmadik emeleti lepukkant lakást utaltak ki nekik.Hát nem vicc? Arra a kérdésre,hogy mi van azzal a pénzel amit most fektettek bele a felújításba ,nem volt válasz! Kezdhették előről! Korrekt és igazságos volt a csere!?Csak nem volt más választás!

Írjon véleményt a(z) Civis Ház Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Twitter