Civis Ház Zrt., Debrecen

Cégnév:
Civis Ház Zrt.
Cím:
Iparkamara U. 2
Irányítószám/Település:
4024 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 503 111
Mobile:
(30) 712 4184
Fax:
(52) 503 114
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Folyamatos információk a belvárosban lévő üzletekről, éttermekről, szórakozóhelyekről és akcióikról. Érdekes hírek a belváros múltjáról, jelenéről és jövőjéről!

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Étterem, Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Lakás, Építés, Épület, Szórakozás, Bérbeadás, Ingatlan bérbeadás, Ingatlan Telek, Társasház, Ingatlanok Eladása, Ingatlan vétel, Belváros, Ingatlak Átadás, Ingatlan Bérlése, Ingatlan Adásvétele, Hír, Ingatlanok Bérbeadása, Üzlet, Ingatlan Piac

Gazdasági információk

Adószám
12116229-2-09
TEÁOR kód
6810 - Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Vélemények

Enikő
2 Csillagok

Korrekt elintézési mós!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a város cége!Nem is olyan rég pár éve,a kedves barátnőm kapott önkormányzati bérlakást az Arany János utcán.Jó sokan voltak az udvarban.Mindenféle családok emberek.A szülei segítségével a lerobbant házrészt felújították.Jó sok pénzt beleöltek.Alig lakott a szép otthonában mire jött a levél az önormányzattól.Ki kell költöznie,mert az egész sort lebontják. Bementek,és elmondták,hogy mennyi pénzt öltek bele a felújításba ,és most mi lesz?.Biztosították őket,hogy kapnak másik lakást.Hát kaptak is!A Felújított kertes házikó helyett,egy Egyetemsugár úti,harmadik emeleti lepukkant lakást utaltak ki nekik.Hát nem vicc? Arra a kérdésre,hogy mi van azzal a pénzel amit most fektettek bele a felújításba ,nem volt válasz! Kezdhették előről! Korrekt és igazságos volt a csere!?Csak nem volt más választás!

Írjon véleményt a(z) Civis Ház Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!