Colibri - Nagyker, Szeged

Cím:
Vásárhelyi Pál Utca 25856/6 Hrsz
Irányítószám/Település:
6724 Szeged - (SEVER CENTER MÖGÖTT)
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 542 060
Fax:
(62) 542 061
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Mobil: +36-30/204-5445
A Colibri90 alapjait Lovászi Tibor, a cég többségi tulajdonosa 1990-ben rakta le egyéni vállalkozóként. Időközben a vállalat formája megváltozott, napjainkban már Kft-ként üzemel. A vállalkozás kezdeti fő tevékenysége az édesség nagykereskedelem volt, a 2000-es évtől azonban vegyiáru és illatszer termékek forgalmazása is fekerült a palettára, mára pedig mindhárom termékcsoport bő választékkal szolgál kiskereskedő partnereinknek.

A profilbővítés és a dinamikus fejlődés megvalósítása érdekében a Colibri90 Kft. rendszeresen vesz részt szakirányú világkiállításokon, amelyek nemcsak a tájékozódást és az információgyűjtést szolgálják, hanem új kapcsolatok kialakítását is elősegítik. Ezen kiállítások eredményeként, illetve a gadasági világválság és a belső piaci tényezők hatására a cég az import bővítéséhez kezdett, így mára partnereink között szerepel Ausztria, Bulgária, Hollandia, Moldávia, Olaszország, Románia és Szerbia.

Cégleírás
A vállalat export tevékenysége 2010-től fellendült újabb külföldi kapcsolatok kialakításán keresztül, ami azóta is folyamatosan fejlődik. Jelenleg 5 országba exportál a cég, Európán belül és kívül is. Fő export termékeink vegyiáru és illatszer cikkeket, kávét, illetve különféle édességeket foglalnak magukba.

Belföldi értékesítés esetén üzletkötőink személyesen keresik fel kiskereskedő partnereinket, akiknél a megrendelők leadhatják áruigényüket. A rendeléseket a kitűnő logisztikai bázisnak és gépparknak, valamint a megfelelő személyzetnek köszönhetően maximum 48 órán belül teljesíteni tudjuk a környező megyékben (Bács, Békés, Csongrád), emellett az egész ország területén vállalunk kiszállítást. Állandó rendelési helyszíneinkhez tartoznak a délvidéken található CBA és Reál üzletek, a hálózatokhoz nem tartozó kiskereskedők, valamint országosan a Shell benzinkutak.

A Colibri90 Kft. 2600m2 területű székhelyén a kiskereskedőknek lehetőségük van a cég kibővített raktáráruházában személyesen vásárolni, ahol több mint 2000 árucikk várja az ügyfeleket. A vásárlást követő zavartalan rakodást fedett parkoló biztosítja.

A cég további céljai és tervei között szerepel a vegyiáru, valamint illatszer termékek folyamatos értékesítésének növelése, újabb külföldi kapcsolatok kiépítése.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Colibri - Nagyker

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Adatok
  Csongrádi Sgt. 64.
  6724  Szeged

 2. Távolság: 0 m
  Adatok
  Dr. Boross József U. 26.
  6724  Szeged

 3. Távolság: 370 m
  Adatok
  Teréz U. 11.
  6724  Szeged

 4. Távolság: 1.03 km
  Adatok
  Szűcs U. 10.
  6721  Szeged

 5. Távolság: 1.45 km
  Adatok
  Széchenyi Tér 8.
  6720  Szeged

 6. Távolság: 1.45 km
  Adatok
  Zsitva Sor 1/A
  6724  Szeged