CS+Z KFT., Hatvan

CS+Z KFT.
József Attila Út. 24.
3000 Hatvan
Heves
(37) 342 553
(33) 506 731
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

CS+Z KFT. honlapja

Cégünk csavarok gyártásával fogalakozik. A CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. a vízzel történő tűzoltáshoz szükséges szerelvények és tűzcsapszekrények legnagyobb hazai gyártója, a tűzvédelem, illetve a tűzvédelmi háttéripar egyik reprezentánsa. A vízzel oltó tűzoltószerelvények széles skáláját a Tűzoltóság Országos Parancsnokságával együttműködve fejlesztette ki.


Cégleírás
 A legkeresettebb termékek a falitűzcsapok, sugárcsövek, a különböző tömlőkapcsok, csonkkapcsok, áttétkapcsok, kupakkapcsok, tűzcsapkulcsok valamint az állványcsövek, az osztószerelvények, és a szűrőkosarak.

A kapcsok és egyéb szerelvények fő elemei megfelelő szilárdságú és nyomásálló alumínium öntvények. A sugárcsövek, tűzcsapok, a háromágú és négyágú osztók és állványcsövek zárására ill. nyitására gömbcsapok szolgálnak, melyek az átáramló folyadék számára a legkisebb ellenállást jelentik. A földfeletti tűzcsapkulcsok és a kapocskulcsok anyaga alumíniumbronz, ezáltal használatuk során nem keletkezhet szikra.
Kulcsszavak:
Csavar, Kötőelem, Csavaráru, Barkácsgépek, Csavarbehajtó, Csavaranyák, Szerszámgép, Háztartási Gépek, Műszaki cikk, Csavaralátét
CS+Z KFT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: CS+Z KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szapári U. 32/A
  3000  Hatvan
 2. Tabán Út 13.
  3000  Hatvan
 3. Ipartelep 4
  2194  Tura
 4. Puskin Tér
  2194  Tura
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete