CS+Z KFT., Hatvan

Cégnév:
CS+Z KFT.
Cím:
József Attila Út. 24.
Irányítószám/Település:
3000 Hatvan
Megye:
Heves
Telefon:
(37) 342 553
Fax:
(33) 506 731
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk csavarok gyártásával fogalakozik. A CSZ Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. a vízzel történő tűzoltáshoz szükséges szerelvények és tűzcsapszekrények legnagyobb hazai gyártója, a tűzvédelem, illetve a tűzvédelmi háttéripar egyik reprezentánsa. A vízzel oltó tűzoltószerelvények széles skáláját a Tűzoltóság Országos Parancsnokságával együttműködve fejlesztette ki.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A legkeresettebb termékek a falitűzcsapok, sugárcsövek, a különböző tömlőkapcsok, csonkkapcsok, áttétkapcsok, kupakkapcsok, tűzcsapkulcsok valamint az állványcsövek, az osztószerelvények, és a szűrőkosarak.

A kapcsok és egyéb szerelvények fő elemei megfelelő szilárdságú és nyomásálló alumínium öntvények. A sugárcsövek, tűzcsapok, a háromágú és négyágú osztók és állványcsövek zárására ill. nyitására gömbcsapok szolgálnak, melyek az átáramló folyadék számára a legkisebb ellenállást jelentik. A földfeletti tűzcsapkulcsok és a kapocskulcsok anyaga alumíniumbronz, ezáltal használatuk során nem keletkezhet szikra.

Kulcsszavak:

Csavar, Szerszámgép, Kötőelem, Barkácsgépek, Csavaráru, Csavarbehajtó, Háztartási Gépek, Műszaki cikk, Csavaralátét, Csavaranyák

A CS+Z KFT. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: CS+Z KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szapári U. 32/A
  3000  Hatvan
 2. Szent Mihály út 9
  3000  Hatvan
 3. Tabán út 13.
  3000  Hatvan
 4. Ipartelep 4
  2194  Tura
 5. Kossuth út 129
  3014  Hort
 6. Puskin Tér
  2194  Tura