Csalánosi Csárda, Kecskemét

Cégnév:
Csalánosi Csárda
Cím:
Felsőcsalános 5.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 708 555
Mobile:
(20) 970 9710
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Nyitva 0-24.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik. Klímatizált csárdánkban 50, a hangulatos kerthelyiségünkben 30 fo kényelmes elhelyezésére van lehetoség, pincénkben további 100 fo fogadására alkalmas. Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására.
Igénye szerint egyedi meüsort is öszeállítuk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintu szaktudását.
Jó étvágyat kívánunk!

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Étel, Gasztronómia, Csárda, Vacsora, Ebéd, Menü, Kerthelyiség, Meleg, Légkondicionált, Kisgyermekes, Parkolási, Bor, Büfé, Reggeli, Ajánlott, Család, Lehetőség, Rendezvényre, Zártköru, Non Stop, Csalánosi Erdo

A Csalánosi Csárda cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Némethné
1 Csillagok

Szépnek nagyon szép de éhenvesztünk

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Három és fél órát vártunk összesen, egy kondér babgulyásra, és a másodikra. Nagyon, nagyon sokszor szóltunk a pincéreknek, hogy már mióta ott vagyunk - jött felfuvalkodva a "de hát lakodalom van". Szervezzék meg a kiszolgálást vagy tarstanak nyitva lakodalom mentes napokon. Borzalmas volt. Azért nem mentünk el mert nem tudtam felállni az asztaltól az éhségtől.
Címkék: #csalánosi csárda várakoztatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ani82
4 Csillagok

csárda hami

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Csalánosi Csárda Kecskeméten található a Felsőcsalános út 5. szám alatt, az Auchan bevásárlóközponttól 1 percre. Nem terveztük, hogy étterembe megyünk, de a csárda láttán ihletet kaptunk. Nagyon szép külső tárult elénk, ahogyan leparkoltunk. Az étteremnek külön játszótere, terasza, panziója, bárja van. Ezen felül gyönyörű medencés sziklakert díszíti a terasz körötti területet, melyben gyönyörű halak úszkálnak. A környezet igazi élményt jelent a családos vacsorázók, ebédelők számára, hiszen olyan környezetet építettek az étterem köré, ahol jól érezheti magát a gyermek és a felnőtt egyaránt. Pontozás 5 pontból az étteremkritika szerint: Ár-érték arány: 5 Étlap: 4 (kreatív ételek hiánya) Kiszolgálás: 4 Alapanyag: 4 Szakács kreativitás: 3 (kreatív ételek hiánya) Étel minősége: 3 Fűszerezés egyensúlya: 3 Borlap: 4
Címkék: ## csalánosi csárda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csalánosi Csárda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Felsőcsalános Tanya 50
  6000  Kecskemét
 2. Felsőcsalános 5
  6000  Kecskemét
 3. Alsócsalános U. 3.
  6000  Kecskemét
 4. Dunaföldvári út 2
  6000  Kecskemét
 5. Dunaföldvári út 2.
  6000  Kecskemét
 6. Dunaföldvári út 2.
  6000  Kecskemét