Csatári Plast Kft., Nemesvámos

1 Vélemény
Csatári Plast Kft.
Dózsa György U. 1
8248 Nemesvámos
Veszprém
(88) 265 044
(88) 265 023
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Préselt műanyagtermékek és fröccsöntött termékek gyártása.Csatári Plast Kft 1995 óta van jelen a magyar villamosipari piacon és számos más ország beszállítójaként. A cég f? profilja a h?re keményed? m?anyag préselés, a h?re lágyuló m?anyag fröccsöntés és a fémtömegcikk gyártás.

 1. About
 2. Contact
 3. Kellékek

Cégleírás
Ezen kívül számos tevékenységi kört folytat, mint szerszámgyártás, vagy komplett villamos elosztószekrények kialakítása. Önálló termékcsalád gyártása, szerelése és értékesítése, illetve más cég termékeinek értékesítése a villamosipari piacon . . . A Csatári Plast Kft.
1995-ben alakult. A tulajdonos és ügyvezető Csatári László. A megalakuláskor 4 főt foglalkoztató vállalkozás fő tevékenységi köre a fémmegmunkálás volt, nagymértékben forgácsoló munkák végzését vállalta. A kis műhely mára jól működő középvállalkozássá fejlődött.
A cég jelenleg 70 dolgozót foglalkoztat. A vállalkozás külső és belső igényességét jól mutatja, hogy a megalakulást követő évtől az ISO minőségirányítási rendszer szervezett keretei között működik. 2004-ben megszerzett minősítés ISO9001/2000.
Kulcsszavak:
Villanyszerelés, Villamos berendezés, Villamossági Anyagok, Villamosipari termék, Villamos Hálózat, Fémtömegcikkipar, Vendéglátás, Idegenforgalom, Szerszám, Szerszámgyártás, Műanyag, Készülék, Muanyagfröccsöntés, Muanyag kereskedelem, Muanyagipari termékek kereskedelme, Fémforgácsolás, Fröccsöntés, Villamosipari, Szerelési anyag, Vákuumtechnika, Préstechnika, Fém Tömegcikk
Csatári Plast Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

csatari csalad

jo

több, mint 6 hónappal ezelőtt

minket is csatarinak hivnak

Írjon véleményt a(z) Csatári Plast Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Pap I. Utca 27
  8248  Nemesvámos
 2. Kossuth Utca 165
  8248  Nemesvámos
 3. Egry J. Utca 19/C
  8200  Veszprém
 4. Kard Köz 3
  8200  Veszprém
 5. Egry U. 45/C 2. 8
  8200  Veszprém
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete