Csatári Plast Kft., Nemesvámos

Cégnév:
Csatári Plast Kft.
Cím:
Dózsa György U. 1
Irányítószám/Település:
8248 Nemesvámos
Megye:
Veszprém
Telefon:
(88) 265 044
Telefon:
(88) 265 023
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Préselt műanyagtermékek és fröccsöntött termékek gyártása.Csatári Plast Kft 1995 óta van jelen a magyar villamosipari piacon és számos más ország beszállítójaként. A cég f? profilja a h?re keményed? m?anyag préselés, a h?re lágyuló m?anyag fröccsöntés és a fémtömegcikk gyártás.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Ezen kívül számos tevékenységi kört folytat, mint szerszámgyártás, vagy komplett villamos elosztószekrények kialakítása. Önálló termékcsalád gyártása, szerelése és értékesítése, illetve más cég termékeinek értékesítése a villamosipari piacon . . . A Csatári Plast Kft.
1995-ben alakult. A tulajdonos és ügyvezető Csatári László. A megalakuláskor 4 főt foglalkoztató vállalkozás fő tevékenységi köre a fémmegmunkálás volt, nagymértékben forgácsoló munkák végzését vállalta. A kis műhely mára jól működő középvállalkozássá fejlődött.
A cég jelenleg 70 dolgozót foglalkoztat. A vállalkozás külső és belső igényességét jól mutatja, hogy a megalakulást követő évtől az ISO minőségirányítási rendszer szervezett keretei között működik. 2004-ben megszerzett minősítés ISO9001/2000.

Kulcsszavak:

Villanyszerelés, Villamos berendezés, Villamossági Anyagok, Szerelési anyag, Villamosipari termék, Villamos Hálózat, Fémtömegcikkipar, Vendéglátás, Idegenforgalom, Szerszám, Szerszámgyártás, Műanyag, Készülék, Muanyagfröccsöntés, Muanyag kereskedelem, Muanyagipari termékek kereskedelme, Fémforgácsolás, Fröccsöntés, Villamosipari, Vákuumtechnika, Préstechnika, Fém Tömegcikk

A Csatári Plast Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

csatari csalad
5 Csillagok

jo

több, mint 6 hónappal ezelőtt

minket is csatarinak hivnak

Írjon véleményt a(z) Csatári Plast Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Pap I. Utca 27
  8248  Nemesvámos
 2. Kossuth Utca 165
  8248  Nemesvámos
 3. Római út 5.
  8248  Nemesvámos
 4. Egry J. Utca 19/C
  8200  Veszprém
 5. Kard Köz 3
  8200  Veszprém
 6. Egry U. 45/C 2. 8
  8200  Veszprém