Csepel 1 Posta Budapest

Cégnév:
Csepel 1 Posta Budapest
Cím:
Szent Imre Tér 21
Irányítószám/Település:
1211 Budapest - XXI. KERÜLET
Telefon:
(1) 278 5700
Fax:
(1) 276 4032
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Távirat, Levél Belföldre, Postai Betétek, Magyar Posta, Posta, Futárposta, Bélyeg, Postai Csomagfeladás, Távirat Kézbesítés, Nemzetközi Postacsomag, Postai Ügyfélszolgálat, Postafiók Bérlet, Csekk Befizetés, Időgarantált Csomag, Elsőbbségi, Állampapír, Tértivevény, Pénzküldés, Kézbesítés, Díszlap, Csomag Belföldre, Csomag Külföldre, Levelezőlap, Napilap, Kötvények, Gyorsposta, Levél, Postázás, Postai Csekk, Postabank, Postai Pénzküldés, Havilap forgalmazás, Külföldi Lap forgalmazás, Belföldi Lapok forgalmazása, Utánvétel, Újság forgalmazás, Csomagkiszállítás, Nemzetközi, Feladás, Külföldre

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

A Csepel 1 Posta Budapest cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
Magyar Posta Zrt.

Vélemények

1 Csillagok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több alkalommal bedobja a postásunk az előre általa megírt értesítőt. Hiába vagyunk itthon, nem kapjuk meg a levelet. Mehetünk érte a postára, ahol hosszú sor áll. A sorban állók nagy része erről panaszkodik. Ma reklamált az egyik ügyfelünk, hogy nem vettük át a fontos információkat tartalmazó levelét. Erről értesítőt sem kaptunk, és a levél is eltűnt. Anyagi hátrányunk keletkezett miatta. Olyan sok a munkanélküli. Muszáj ilyen embert alkalmazni???

Barakka
1 Csillagok

posta

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Olvasom a véleményeket a csepeli postáról...hát nem túl jók (és még finom voltam). Velünk is történt olyan,hogy hivatalos levelet vártunk,de nem kaptuk meg. Amikor találkoztam a ház előtt a "kedves" postással,azt mondta,hogy nem jó a kaputelefon. Érdekes,eddig mindenkinek jó volt. Ugyanez történt,amikor pénzt vártunk,azt sem hozták ki,nekünk kellett utána járni,hogy megkapjuk. Még csak arra lennék kíváncsi,miért törlik a negatív véleményeket...fáj az igazság???????? Gusztustalan amit ezen a postán csinálnak...itt is csak a pénzről szól minden....Le kéne cserélni a vezetőséget!!!!

Gubicza József
1 Csillagok

Küldemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak egy kérdésem lenne: az, hogyan lehetséges, hogy a mai napon 13 órakor levélládámba bedobott küldemény értesítőn szerepló küldeményt- annak ellenére, hogy az értesítőn az szerepel, hogy a mai nap este 8 óráig személyesen átvehetem- az 1-es postán nem tudják átadni részemre a küldeményt.?? Kétszer voltam ott, másodszor este 3/4 7 órakor. Hol tudok panaszt tenni?? mert az ügyfélszolgálatnak csak telefonszáma van, e-mail címe ( ma a XXI. században ) nincs. Köszönöm!!
Címkék: #Átvehetetlen
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csepel 1 Posta Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Központi út 18
  1214  Budapest
 2. Kossuth Lajos Utca 111-113
  1213  Budapest
 3. Széchenyi István Utca 92/B
  1212  Budapest
 4. Hunyadi János út 19
  1117  Budapest
 5. Városház Tér 19
  1221  Budapest
Az összes Posta kirendeltsége Budapest településen