Csepel 1 Posta Budapest

Cím:
Szent Imre Tér 21
Irányítószám/Település:
1211 Budapest - XXI. KERÜLET
Telefon:
(1) 278 5700
Fax:
(1) 276 4032
Weboldal:
Frissítve 2 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Vélemények

1 Csillagok

2015. április 1.

Több alkalommal bedobja a postásunk az előre általa megírt értesítőt. Hiába vagyunk itthon, nem kapjuk meg a levelet. Mehetünk érte a postára, ahol hosszú sor áll. A sorban állók nagy része erről panaszkodik. Ma reklamált az egyik ügyfelünk, hogy nem vettük át a fontos információkat tartalmazó levelét. Erről értesítőt sem kaptunk, és a levél is eltűnt. Anyagi hátrányunk keletkezett miatta. Olyan sok a munkanélküli. Muszáj ilyen embert alkalmazni???

Barakka
1 Csillagok

posta

2013. május 22.

Olvasom a véleményeket a csepeli postáról...hát nem túl jók (és még finom voltam). Velünk is történt olyan,hogy hivatalos levelet vártunk,de nem kaptuk meg. Amikor találkoztam a ház előtt a "kedves" postással,azt mondta,hogy nem jó a kaputelefon. Érdekes,eddig mindenkinek jó volt. Ugyanez történt,amikor pénzt vártunk,azt sem hozták ki,nekünk kellett utána járni,hogy megkapjuk. Még csak arra lennék kíváncsi,miért törlik a negatív véleményeket...fáj az igazság???????? Gusztustalan amit ezen a postán csinálnak...itt is csak a pénzről szól minden....Le kéne cserélni a vezetőséget!!!!

Gubicza József
1 Csillagok

Küldemény

2012. október 12.

Csak egy kérdésem lenne: az, hogyan lehetséges, hogy a mai napon 13 órakor levélládámba bedobott küldemény értesítőn szerepló küldeményt- annak ellenére, hogy az értesítőn az szerepel, hogy a mai nap este 8 óráig személyesen átvehetem- az 1-es postán nem tudják átadni részemre a küldeményt.?? Kétszer voltam ott, másodszor este 3/4 7 órakor. Hol tudok panaszt tenni?? mert az ügyfélszolgálatnak csak telefonszáma van, e-mail címe ( ma a XXI. században ) nincs. Köszönöm!!
Címkék: #ÁtvehetetlenErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csepel 1 Posta Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Központi út 18
  1214  Budapest
 2. Kossuth Lajos Utca 111-113
  1213  Budapest
 3. Széchenyi István Utca 92/B
  1212  Budapest
 4. Hunyadi János út 19
  1117  Budapest
 5. Városház Tér 19
  1221  Budapest
Az összes Posta kirendeltsége Budapest településen