Csepel 1 Posta Budapest

3 Vélemények
Csepel 1 Posta Budapest
Szent Imre Tér 21
1211 Budapest - XXI. Kerület, Csepel
(1) 278 5700
(1) 276 4032
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Magyar Posta ZRT.

Leírás

Kulcsszavak:
Levél, Távirat, Levél Belföldre, Postai Betétek, Magyar Posta, Posta, Futárposta, Bélyeg, Postázás, Postai Csekk, Postai Csomagfeladás, Távirat Kézbesítés, Nemzetközi Postacsomag, Postafiók Bérlet, Postai Ügyfélszolgálat, Csekk Befizetés, Időgarantált Csomag, Elsőbbségi, Állampapír, Tértivevény, Pénzküldés, Kézbesítés, Díszlap, Csomag Belföldre, Csomag Külföldre, Napilap, Kötvények, Gyorsposta, Postabank, Postai Pénzküldés, Külföldi Lap forgalmazás, Havilap forgalmazás, Belföldi Lapok forgalmazása, Utánvétel, Levelezőlap, Újság forgalmazás, Csomagkiszállítás, Nemzetközi, Feladás, Külföldre
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Csepel 1 Posta Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Több alkalommal bedobja a postásunk az előre általa megírt értesítőt. Hiába vagyunk itthon, nem kapjuk meg a levelet. Mehetünk érte a postára, ahol hosszú sor áll. A sorban állók nagy része erről panaszkodik. Ma reklamált az egyik ügyfelünk, hogy nem vettük át a fontos információkat tartalmazó levelét. Erről értesítőt sem kaptunk, és a levél is eltűnt. Anyagi hátrányunk keletkezett miatta. Olyan sok a munkanélküli. Muszáj ilyen embert alkalmazni???

Barakka

posta

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Olvasom a véleményeket a csepeli postáról...hát nem túl jók (és még finom voltam). Velünk is történt olyan,hogy hivatalos levelet vártunk,de nem kaptuk meg. Amikor találkoztam a ház előtt a "kedves" postással,azt mondta,hogy nem jó a kaputelefon. Érdekes,eddig mindenkinek jó volt. Ugyanez történt,amikor pénzt vártunk,azt sem hozták ki,nekünk kellett utána járni,hogy megkapjuk. Még csak arra lennék kíváncsi,miért törlik a negatív véleményeket...fáj az igazság???????? Gusztustalan amit ezen a postán csinálnak...itt is csak a pénzről szól minden....Le kéne cserélni a vezetőséget!!!!

Gubicza József

Küldemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak egy kérdésem lenne: az, hogyan lehetséges, hogy a mai napon 13 órakor levélládámba bedobott küldemény értesítőn szerepló küldeményt- annak ellenére, hogy az értesítőn az szerepel, hogy a mai nap este 8 óráig személyesen átvehetem- az 1-es postán nem tudják átadni részemre a küldeményt.?? Kétszer voltam ott, másodszor este 3/4 7 órakor. Hol tudok panaszt tenni?? mert az ügyfélszolgálatnak csak telefonszáma van, e-mail címe ( ma a XXI. században ) nincs. Köszönöm!!

Írjon véleményt a(z) Csepel 1 Posta Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Központi út 18
  1214  Budapest
 2. Kossuth Lajos Utca 111-113
  1213  Budapest
 3. Széchenyi István Utca 92/B
  1212  Budapest
 4. Hunyadi János út 19
  1117  Budapest
 5. Városház Tér 19
  1221  Budapest
Az összes Magyar Posta kirendeltsége Budapest településen