Csili Művelődési Központ, Budapest

Cím:
Nagy Győri István Utca 4-6.
Irányítószám/Település:
1201 Budapest - XX. KER.
Telefon:
(1) 283 0230
Fax:
(1) 284 0990
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Csili Művelődési Központ.

Vélemények

nemedig
5 Csillagok

Gyermeknap

2009. június 4.

Felháborítónak tartom, hogy egy gyermeknapi rendezvényre belépőt szednek! Ha nincs rá keret ne csináltak volna semmit! És nem az összeg vágott földhöz!!! Ez nem szégyen????????

Megjegyzés

2012. június 11.

Kedves Nemedig! A Csili gyereknapon 3 színházi előadással (Süsü, Ba-ba színház és Bohócműsor), interaktív "elmés játékok" játszóházával, több helyszínen kézműves foglalkozásokkal, kutyás bemutatóval, kerékpáros ügyességi versennyel, és íjászkodással készültünk. Ezen a napon volt a kerületi KI-mit-tud döntője, és nívós táncbemutatók is. Sajnos az estére szervezett tini diszkó érdeklődés hiányában elmaradt. Nagyon sajnáljuk, ha csalódást okoztunk az egész napos 300 Ft-os belépővel.

Horváth István
5 Csillagok

Csili de jó!

, 2008. január 22.

Igaz nem pesti vagyok de a Csiliben már párszor szórakoztam.Kellemes a zene kulturált idősebb emberek.Jó a kiszolgálás!Igazán jól éreztük magunk.Bárkinek merem ajánlani aki szeret táncolni.
Címkék: ## szórakozás# tánc# kikapcsolódásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. június 11.

Kedves István! Köszönjük véleményét! Az említett táncos rendezvények évtizedek óta a Csili palettáján vannak. Az Ön hozzászólása is bizonyítja, hogy nem mindig kell újítani, ha van régi, jól bevált. Reméljük, még többször lesz alkalmunk "házunkban" köszönteni Önt is.

arzena
5 Csillagok

csili

, 2008. január 22.

Én a Csiliben bár csak kétszer voltam, az idősebb korosztály gyakran emlegeti, mennyit járt ide bulizni és szórakozni fiatal korában. Amikor én voltam itt, az egyik esemény egy szalagavató volt, a másik pedig egy hirdetett,de sajnos végül mégsem megvalósult kiállítás. Mindkét esetben nagyon kedvesek voltak a ruhatáros nénik, a kiállítás után érdeklődve elnézésemet kérték, hogy nem sikerült időben szólniuk arról, hogy végül mégse lesz. A benyomásaim összesége alapján ha olyan program lesz, amire szeretnék elmenni, nyugodtan nekivágok, nem lesz az az érzésem, hogy "jajj, oda biztos nem megyek, kár,hogy nem máshol tartják"!
Címkék: ## művelődési ház# csili# xx.kerületErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. június 11.

Kedves Arzena! Igyekszünk minden korosztálynak programokat szervezni, de mintha valóban inkább az idősebb korosztály és a gyerekek keresnének többnyire minket. Részünkről szívesen szervezünk a fiataloknak is az igényeiknek megfelelő programokat. Örömmel vennénk, ha tippeket kapnánk, mi az, amire szívesen eljönnének és amire egy keveset áldozni is tudnának. A többiről majd mi gondoskodunk. :) Köszönjük a véleményét!

Írjon véleményt a(z) Csili Művelődési Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Vörösmarty Utca 30.
  1201  Budapest
 2. Soroksári út 164. Xviii. Sz. Épület
  1095  Budapest
 3. Szigetvár U. 7.
  1203  Budapest
 4. Asztalos Sándor Utca 9-12.
  1087  Budapest
 5. Xxi. Kerület, Árpád Utca 1.
  1213  Budapest
 6. Dobó Katica U.70/3
  1192  Budapest