Csillagvár Bevásárlóközpont, Budapest

1 Vélemény
Csillagvár Bevásárlóközpont
Rákóczi Utca 36.
1039 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer

Leírás

A Csillagvár Bevásárlóközpontban mindent megtalál, amire vágyik. Bevásárlás, csekkbefizetés és edzési lehetőség. Ezek mind-mind egy helyen várják Önt.
A divatos ruhák-cipők, gyönyörű virágcsokroktól kezdve, az illatos parfümök és szépségápolási szereken és bútorokon túl a könyvek, zenék, filmek fantasztikus világa várja minden kedves vevőnket. Ha szórakozni támad kedve vagy már a nyári vakációt tervezi, még akkor se fájjon a feje, mert megannyi felfedeznivaló üzlet és szolgáltatás várja, sőt még a valuta kiváltásával és gyógyszertári teendőivel sem kell más helyre mennie.
Nyugodtan eljöhet akár egész családjával is, mert a gigantikus játékpalota felfedezhető és kipróbálható különlegességeit még az örökmozgó csemeték sem képesek egyhamar megunni, míg a nagyobbak könnyedén kiegészíthetik pótlásra szoruló tanszereiket.

 1. About
 2. Contact

Cégleírás
Cegunk az EHPA valamint a Magyar Hoszivattyu Szovetseg tagja, a Zoldepitesi Innovacios Klaszter egy reszvenyese. Megoldasaink a megujulo energiaforrasokat alkalmazo epuletgepeszet uttoroje Magyarorszagon - melyek a jelenlegi legfejlettebb technologiak es berendezesek hasznalatat is magukban foglaljak. Munkatarsaink szakmai tapasztalata, elkotelezettsege, illetve gyartoinkkal torteno folyamatos muszaki konzultacio nyujt biztos alapokat ahhoz, hogy magas szinvonalon megfeleljunk a piaci kihivasoknak.
Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Pláza Butikok, Plaza Üzletek, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Üzletközpontok, Csillagvár Bevásárlóközpont
Termékek
Hoszivattyuk, napkollektorok, rekuperatorok, folyadekhutok, fan-coilok, termoventilatorok, legkezelok, klimaberendezesek.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Csillagvár Bevásárlóközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Drobni Éva
Csillagvár

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretjük ezt a bevásárlóközpontot, szinte minden nap járunk ide a családommal.Minden van, amire szükségünk lehet és a bevásárlóközpont nagyon kellemes családias hangulatú. A parkolóban mindig találok helyet autóval,az étteremben finomak az ételek és délutánonként kell járnunk a Fiam miatt, mert akkor csillagvár cukorkákkal vár minket a csizmás kandúr!.-)A rendezvényeken is ott szoktunk lenne, nagyon szeretjük, ajánlom!

Írjon véleményt a(z) Csillagvár Bevásárlóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 1
  2096  Üröm
 2. KER. IV.
    Budapest
 3. Bécsi Út 154.
  1032  Budapest
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete