Csillagvár Bevásárlóközpont, Budapest

1 Vélemény
Csillagvár Bevásárlóközpont
Rákóczi Utca 36.
1039 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

A Csillagvár Bevásárlóközpontban mindent megtalál, amire vágyik. Bevásárlás, csekkbefizetés és edzési lehetőség. Ezek mind-mind egy helyen várják Önt.
A divatos ruhák-cipők, gyönyörű virágcsokroktól kezdve, az illatos parfümök és szépségápolási szereken és bútorokon túl a könyvek, zenék, filmek fantasztikus világa várja minden kedves vevőnket. Ha szórakozni támad kedve vagy már a nyári vakációt tervezi, még akkor se fájjon a feje, mert megannyi felfedeznivaló üzlet és szolgáltatás várja, sőt még a valuta kiváltásával és gyógyszertári teendőivel sem kell más helyre mennie.
Nyugodtan eljöhet akár egész családjával is, mert a gigantikus játékpalota felfedezhető és kipróbálható különlegességeit még az örökmozgó csemeték sem képesek egyhamar megunni, míg a nagyobbak könnyedén kiegészíthetik pótlásra szoruló tanszereiket.

 1. About
 2. Contact

Cégleírás
Cegunk az EHPA valamint a Magyar Hoszivattyu Szovetseg tagja, a Zoldepitesi Innovacios Klaszter egy reszvenyese. Megoldasaink a megujulo energiaforrasokat alkalmazo epuletgepeszet uttoroje Magyarorszagon - melyek a jelenlegi legfejlettebb technologiak es berendezesek hasznalatat is magukban foglaljak. Munkatarsaink szakmai tapasztalata, elkotelezettsege, illetve gyartoinkkal torteno folyamatos muszaki konzultacio nyujt biztos alapokat ahhoz, hogy magas szinvonalon megfeleljunk a piaci kihivasoknak.
Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Pláza Butikok, Plaza Üzletek, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Üzletközpontok, Csillagvár Bevásárlóközpont
Termékek
Hoszivattyuk, napkollektorok, rekuperatorok, folyadekhutok, fan-coilok, termoventilatorok, legkezelok, klimaberendezesek.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Csillagvár Bevásárlóközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Drobni Éva
Csillagvár

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretjük ezt a bevásárlóközpontot, szinte minden nap járunk ide a családommal.Minden van, amire szükségünk lehet és a bevásárlóközpont nagyon kellemes családias hangulatú. A parkolóban mindig találok helyet autóval,az étteremben finomak az ételek és délutánonként kell járnunk a Fiam miatt, mert akkor csillagvár cukorkákkal vár minket a csizmás kandúr!.-)A rendezvényeken is ott szoktunk lenne, nagyon szeretjük, ajánlom!

Írjon véleményt a(z) Csillagvár Bevásárlóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 1
  2096  Üröm
 2. KER. IV.
    Budapest
 3. Bécsi Út 154.
  1032  Budapest
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete