Csillagvár Bevásárlóközpont, Budapest

Cím:
Rákóczi Utca 36.
Irányítószám/Település:
1039 Budapest - III. KERÜLET
Telefon:
(1) 250 8600
Telefon:
(1) 242 1142
Fax:
(1) 275 1846
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Csillagvár Bevásárlóközpontban mindent megtalál, amire vágyik. Bevásárlás, csekkbefizetés és edzési lehetőség. Ezek mind-mind egy helyen várják Önt.
A divatos ruhák-cipők, gyönyörű virágcsokroktól kezdve, az illatos parfümök és szépségápolási szereken és bútorokon túl a könyvek, zenék, filmek fantasztikus világa várja minden kedves vevőnket. Ha szórakozni támad kedve vagy már a nyári vakációt tervezi, még akkor se fájjon a feje, mert megannyi felfedeznivaló üzlet és szolgáltatás várja, sőt még a valuta kiváltásával és gyógyszertári teendőivel sem kell más helyre mennie.
Nyugodtan eljöhet akár egész családjával is, mert a gigantikus játékpalota felfedezhető és kipróbálható különlegességeit még az örökmozgó csemeték sem képesek egyhamar megunni, míg a nagyobbak könnyedén kiegészíthetik pótlásra szoruló tanszereiket.

Vélemények

Drobni Éva
4 Csillagok

Csillagvár

, 2009. december 17.

Szeretjük ezt a bevásárlóközpontot, szinte minden nap járunk ide a családommal.Minden van, amire szükségünk lehet és a bevásárlóközpont nagyon kellemes családias hangulatú. A parkolóban mindig találok helyet autóval,az étteremben finomak az ételek és délutánonként kell járnunk a Fiam miatt, mert akkor csillagvár cukorkákkal vár minket a csizmás kandúr!.-)A rendezvényeken is ott szoktunk lenne, nagyon szeretjük, ajánlom!
Címkék: ## családiasErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csillagvár Bevásárlóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 3.25 km
  Adatok
  Fő Tér 1
  2096  Üröm

 2. Távolság: 3.43 km
  Adatok
  Ker. Iv.
    Budapest
 3. István U. 10
  1042  Budapest
 4. Váci út 178.
  1138  Budapest
 5. Árpád út 88
  1042  Budapest
 6. Bécsi út 154.
  1032  Budapest