Csillagvár Bevásárlóközpont, Budapest

Cím:
Rákóczi Utca 36
Irányítószám/Település:
1039 Budapest - III. KERÜLET
Mobile:
(20) 503 7049
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 22 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Csillagvár Bevásárlóközpontban mindent megtalál, amire vágyik. Bevásárlás, csekkbefizetés és edzési lehetőség. Ezek mind-mind egy helyen várják Önt.
A divatos ruhák-cipők, gyönyörű virágcsokroktól kezdve, az illatos parfümök és szépségápolási szereken és bútorokon túl a könyvek, zenék, filmek fantasztikus világa várja minden kedves vevőnket. Ha szórakozni támad kedve vagy már a nyári vakációt tervezi, még akkor se fájjon a feje, mert megannyi felfedeznivaló üzlet és szolgáltatás várja, sőt még a valuta kiváltásával és gyógyszertári teendőivel sem kell más helyre mennie.
Nyugodtan eljöhet akár egész családjával is, mert a gigantikus játékpalota felfedezhető és kipróbálható különlegességeit még az örökmozgó csemeték sem képesek egyhamar megunni, míg a nagyobbak könnyedén kiegészíthetik pótlásra szoruló tanszereiket.

Vélemények

Drobni Éva
4 Csillagok

Csillagvár

, 2009. december 17.

Szeretjük ezt a bevásárlóközpontot, szinte minden nap járunk ide a családommal.Minden van, amire szükségünk lehet és a bevásárlóközpont nagyon kellemes családias hangulatú. A parkolóban mindig találok helyet autóval,az étteremben finomak az ételek és délutánonként kell járnunk a Fiam miatt, mert akkor csillagvár cukorkákkal vár minket a csizmás kandúr!.-)A rendezvényeken is ott szoktunk lenne, nagyon szeretjük, ajánlom!
Címkék: ## családiasErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csillagvár Bevásárlóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!