Csobánkai Idősek Otthona

Cégnév:
Csobánkai Idősek Otthona
Cím:
Pataksor Utca 1.
Irányítószám/Település:
2014 Csobánka
Megye:
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az épület a község legszebb részén a Hanfland dül?n fekszik. A most épül? otthonban 20 lakrész található. A lakrész 1 db szobát, fürd?szobát és elöszobát foglal magában, mely alapterülete 18 nm-t?l 36nm-ig változik. Minden szobában televizióantenna, telefon csatlakozás beépített szekrény és növérhívó áll az ellátott rendelkezésére.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Szolgáltatások-- napi háromszori étkezés, szükség esetén ruhával és textiliával történő ellátás, rendszeres egészségügyi felügyelet, gondozás egészségügyi alapellátás és gyógyszerellátás az intézmény orvosának utasitása alapján, mentális ellátás (személyre szabott bánásmód), a szabadidő kultúrált eltöltésének lehetőségét, családi és társadalmi kapcsolattartás feltételei, mosást, fütést, világítást ,takarítás ,könyvtár, ebédlő, társalgó helységek használatának lehetőségét valamint a -televizió, video használatának lehetősége a klubszobában. Amennyiben a beköltöző a gondozási díj fejében nyújtott alapszolgáltatásokon kívül egyéb szolgáltatásokra is igényt tart (fodrász, pedikür, kirándulás, stb.) úgy azt a befogadó külön téritési díj fejében - a lehetőségekhez képest - biztosítja, az otthonvezetővel egyeztetve.

Kulcsszavak:

Idősek Otthona, Gondozás, Szociális Otthon, Idősgondozás, Nyugdíjas Otthon, Étkezés, Gyógyszerellátás, Egészségügyi Alapellátás, Egészségügyi Felügyelet, Mentális Ellátás, Ruhaellátás

A Csobánkai Idősek Otthona cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csobánkai Idősek Otthona

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Margitliget
  2014  Csobánka
 2. József Attila U. 7-9.
  2081  Piliscsaba
 3. Munkás U. 40.
  2083  Solymár
 4. Otthon Tér
  2510  Dorog
 5. Klisovác U 34
  2011  Budakalász
 6. Schmidt Villa Kert 3
  2510  Dorog