Csodák Palotája, Budapest

Cím:
Fény U. 20-22.
Irányítószám/Település:
1024 Budapest - II. KER.
Telefon:
(1) 350 6131
Telefon:
(1) 336 4044
Fax:
(1) 336 4076
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

The exhibition welcomes its visitors with regularly changing displays presented on two floors of a total of 3000 square-meters. Its syllabus embraces a wide spectrum: the exhibits address topics from genetic research through astronautics to astronomy. Moreover, a world novelty of Hungarian origin will have its premiere, too: Visitors will be received and assisted by three intelligent ''hostess robots'', designed especially for the House of Future. The exhibition will provide a chance to meet the future ? as we envision it today. It will give us orientation in a playful, entertaining and experimental manner.
It promises a pleasant pastime for all those who are interested in the achievements and the novelties in certain areas of science, and it presents the newest trends that most occupy the researchers of today''s world. The House of Future will also accommodate a number of contemporary media art pieces that were especially created for this occasion by the winners of the related tender of the National Cultural Fund. The tender received 50 million forint support from the Ministry of National Cultural Heritage as well as 100 million forint from the Ministry of Informatics and Communications. In the House of Future, an accentuated role is given to intellectual achievements from Hungary but it also provides space for future-oriented foreign developments.
Together with the four astronautical displays, including the Hungarian-made Mars rover, the exhibits Designing Life ? The genetic Drawing Board as well as the Images of the Heart are all Hungarian and unique developments made exclusively for the House of Future ? similarly to the flight simulator which is expected to raise an immense interest. -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

Vélemények

lilike99
5 Csillagok

2010. június 8.

mi holnap megyünk oda és nagyon várom
Címkék: ## kirándulásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nicky1985
5 Csillagok

csoda

, 2009. december 25.

Nagyon szeretjük a Csodák palotáját. Nagyszerű program fiataloknak, de kisgyermekes családoknak is. Ami az állandó kiállításon kívül még nagyszerű időtöltés, a különböző előadások hallgatása. Számos témában, tartanak érdekes bemutatókat. Az Öveges teremben a fizika tárgykörébe tartozó érdekességete mutattak be több kisebb témára bontva. Ezt sajnos nem tudtam megnézni élőben, de nagy örömömre kiadták Dvd-n. A 4 lemezes változat címe: Fizika show. Meg is vásároltam, és az egyik részt már meg is néztem, ami a repülésről, repülő tárgyakról szól. Nagyon érdekesnek találtam. És ezzel a gyerekekkel is meg lehet szerettetni a tudományos témákat.

MetallicaFan
5 Csillagok

Vélemény

, 2009. december 17.

Nagyon szerettem a Csodák Palotájába járni kisgyerekként. Annyi érdekes játék, teszt és kísérlet van ott, ami minden kicsit le tud kötni függetlenül a nemtől és kortól. Személyes kedvencem a holdgravitációt lemásoló gumiköteles ugrálós móka és az optikai részleg volt. Véleményem szerint nagyon hasznos a kisebbeknek a sok tárgy, hiszen játékos módon tanulhatják meg a fizika egyes törvényeit. Tetszik, hogy a szülőkre is gondoltak, hiszen számukra is sok érdekesség található meg, illetve előadásokra is be lehet ülni. Nekem felejthetetlen élményt nyújtott a Csodák Palotája, ajánlom mindenkinek! És ha már ott vagytok, látogassátok meg a JövőHázát is!
Címkék: ## csodák palotája budapestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hőgyéné Manyaszek Jelica
5 Csillagok

játék, kultúra, szórakozás, múzeum, kiállítás

, 2009. december 11.

Szuper hely! Mindenkinek azt ajánlom aki először mey, hogy legalább 2-3 órát szánjon rá, mert mi sajnos csak 1-1,5 órávalérkeztünk zárás előtt és szerintem a felét sem láttuk a dolgoknak,szóval nyáron tutira újra megyünk. Nem csak gyermekeknek ajánlom,hanem felnőtteknek is. Ki lehet próbálni, hogy ki milyen gyors,pontos, vagy mennyire jó az emlékező tehetsége, kominatorikája és ki lehet próbálni sok-sok kísérletet is. Nagyon tetszett és még az áraik is elogadhatóak!
Címkék: ## szórakozás# kiállítás# játék# múzeum# kultúraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Rencsu
5 Csillagok

Csodák Palotája

, 2009. december 11.

Általános iskolás koromban jártam a Csodák Palotájában, egy osztálykirándulás alkalmával. Nagyszerű játékok, rengeteg választék várja a gyerekeket. Minden korosztálynak megfelelő szórakozás, mindenki megtalálhatja korának és képességeinek megfelelő játékokat. A játékok külön képességeket is fejlesztenek. Garantáltan jó szórakozás mindenkinek, akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó. Családi programnak is tökéletes, tutira feltalálja magát mindenki a családból! Bátran ajánlom mindenkinek, legalább egyszer próbálja ki!
Címkék: ## csodák palotájaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

dianaaaa
5 Csillagok

csodék palotája

, 2007. december 26.

imádom!annyi érdekes dolog van,sok ötletes játék,nagyon vidám dolgok.felnőtteknek is nagyon jó szorakozás.szerenék még elmenni sokszor
Címkék: ## múzeum kulturális játék kreatív gyerekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabóné Sári Dóra
4 Csillagok

Csodák palotája

, 2007. december 16.

Nagyon jó hely, igaz, csak egyszer voltunk ott. A gyerekek nagyon élvezik, mert rengeteg vicces dolgot kipróbálhatnak itt, és mindig gazdagabbak lehetnek egy-egy élménnyel. Rengeteg minden van itt. A gyerekeim kedvence az időjárásjelentés volt, és a narancssárga-szoba :D Érdemes elmenni, és itt tölteni egy egész délutánt, mivel a belépő ára megéri, ha az ember élvezi.
Címkék: ## budapest# szórakozás# palota# csodák palotájaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kővári Márta
5 Csillagok

Csodák Palotája

, 2007. december 14.

Nagyon sokat hallotttam róla. Ismerőseim rendszeresen járnak a gyerekeikkel a Csodák Palotájába. Én is szeretném a nyár folyamán meglátogatni azt a helyet. Remélem nem okoz csalódást, hisz eddig csak jót hallottunk róla
Címkék: ## csodák palotája budapestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Budai István
5 Csillagok

Csodák palotája

, 2007. december 13.

Még általános iskolás koromban jártam itt, nagyon elbűvöltek a kézségfejlesztő játékok! Pozitív, hogy ki lehet próbálni a játékokat!!! Már tervezem, hogy felnőtt fejjel is ellátogatok oda! Szupi hely:))
Címkék: ## játék szórakozás gyerekekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kitzinger Zsolt
5 Csillagok

Csodák palotája

, 2007. december 13.

Gyerekcsoporttal voltam ott nem is olyan rég és teljesen lenyűgözött. Annyi érdekes dolgot lehet kipróbálni, hogy egy nap is kevés rá. Felnőtteknek legalább akkora élmény, mint gyerekeknek.
Címkék: ## szórakozás# gyerek# programErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Csodák Palotája részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kapisztrán Tér 2-4
  1014  Budapest
 2. Úri U. 49.
  1014  Budapest
 3. Táncsics Mihály Utca 7
  1014  Budapest
 4. Tárnok Utca 18
  1014  Budapest
 5. Szinház U.1-3
  1014  Budapest
 6. Szinház U. 1-3.
  1014  Budapest