Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged

Cégnév:
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Cím:
Párizsi Krt. 8-12.
Irányítószám/Település:
6721 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 426 343
Telefon:
(62) 554 250
Telefon:
(62) 486 987
Fax:
(62) 426 149
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

2000. november 1-jétől megújultak a kamarák Magyarországon, és a hat évi kötelező tagságot követően önkéntessé vált a kamarai tagság. Azok a gazdálkodó szervezetek maradtak, illetve válnak a kamara tagjává, akik felvételüket kérik a kamarai tagokról vezetett nyilvántartásba.
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár több mint 110 éves múltra tekint vissza. Jelenleg közel kétezer tagja van a kamarának a kereskedelem, ipar, szolgáltatás, kézműipar területéről.
Ezek a vállalkozások a megye gazdasági erejének felét reprezentálják.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A kamarai törvény továbbra is fontos közfeladatokat szán a köztestületeknek, ezért a kamara a jövőben is hivatásának tekinti a gazdaság fejlődésének és önszerveződésének előmozdítását, az üzleti forgalom tartós biztonságának, a piaci magatartás tisztességének és a gazdasági tevékenységet folytatók együttes érdekei érvényesülésének megteremtetését és megőrzését. Magyarország EU csatlakozását követően különös jelentősége van a kamaráknak. A vállalkozások jelentős hányadának egyedül óriási erőpróbát jelent mindenre odafigyelni, időben felkészülni a változásokra, megfelelni az előírásoknak, lépést tartani a nemzetközi versennyel, megtalálni a megfelelő partnereket. A kamarák szerepe, hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható, leinformálható üzleti kapcsolatok kiépítésével, jogi-, adó- és egyéb tanácsadással hatékonyan segítse tagjait, a gazdasági élet szereplőit. Mindezek érdekében a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara cégnyilvántartást és Közép-Kelet-Európai Üzleti Információs Rendszert működtet, és befogadó szervezete az EEN Központnak.

Kulcsszavak:

Kamara, Hitelkérelmek, Európai Uniós Információk Szolgáltatása, Konferenciák szervezése, Szervezet, Pályázat, Egyesület, Szakmai Klubok Muködtetése

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth L. Sgt. 17.
  6722  Szeged
 2. Arany János U. 7.
  6720  Szeged
 3. Széchenyi U. 24.
  6762  Sándorfalva
 4. Dózsa György U.45.
  6787  Zákányszék
 5. Petőfi U. 6.
  6800  Hódmezővásárhely
 6. Táncsics M. U. 15.
  6800  Hódmezővásárhely