Cím:
Kossuth L. Sgt. 9.13.
Irányítószám/Település:
6722 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 423 743
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A déliapró.hu a Lapcom Kft. által működtetett internetes szájt, (továbbiakban: Szolgáltató), tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a honlapon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés szabályainak.
Aki a déliapró.hu oldalaira hirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez, illetve helyeztet fel (a továbbiakban: Felhasználó), egyben elfogadja jelen üzleti szabályzatot.A déliapró.hu arra törekszik, hogy a szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa. A mai idők Déli Aprója immár alig hasonlítható a kezdetben 4 oldalon megjelenő, pár száz olvasónak néhány tucat apróhirdetést ajánló laphoz. Ma egy átlagos héten lapunk - folyamatos növekedés mellett - 22-25 ezer példányban kerül piacra, a benne található apróhirdetések száma 9-10 ezer, így országos viszonylatban is a jelentős újságok sorába lépett.

Cégleírás
A lap népszerűségére és hatékonyságára az évek során a régió intézményi hirdetői is felfigyeltek, hiszen egy lapszámban 250-300 db fizetett keretes hirdetés jelenik meg. A Déli Aprót négy megyében olvassák, a terjesztett példányszám alapján felállított sorrend: - teljes Csongrád és Békés megye, - Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli települései.
Idegen nyelvű leírás
Welcome to the WEB pages of Déli Apró (Southern Classifieds), the leading advertising weekly paper of South-eastern Hungary. By this year Déli Apró as first member of the Apró family stepped into its 16th anniversary but it can yet be regarded as a grown-up paper. Today's Déli Apró is hardly similar to the paper of the very start with 4 pages and some dozens of classified ads.
At the moment our average paper is sold in 24-27 thousand copies on the market, contains 8-10 thousand classified ads and is still permanently growing. The popularity and efficiency of the paper in the meantime caught the attention also of the commercial advertisers, every wekk 250-300 commercial framed ads are published.
Déli Apró is distributed in four counties of South-eastern Hungary, with a centre of Szeged.

Vélemények

Siposné Varga Irén
4 Csillagok

üzenet

, 2014. február 12.

hívott " állítólag " Önöktől egy kedves , hölgy . Kérdezte , hogy én adtam e fel társkereső hirdetést kb . egy hete . Mondtam , igen , miért . Azt válaszolta , hogy meg kérte Őt egy úr , hogy közvetítse nekem a telefon számát és ha aktuális még , akkor csörgessem meg és vissza hív . Csodálkoztam is ezen , nagyon meg lepődtem , hogy ilyen is létezik ? Állítólag ilyen hölgyet keres , mint én , makói , de nem szeretné egyenlőre fel fedni a kilétét . Fel hívtam a megadott számot . Jól be is égtem , mert igaz , hogy makói a férfi , de nem társat keres , hanem autót árul . A megadott tel . szám : +36-70-634-8836 . Az én számom : +36-20- 924-6657 Most már jó poénnak fogom fel , da akkor , nagyon kínos volt ! Tisztelettel ! Siposné Varga Irén

Szendi Lászlóné
1 Csillagok

regisztráció

2011. június 10.

szerettem volna regisztrálni de az emilemre nem érkezett az aktiváláshoz szükséges kód kérném hogy küldjenek számomra kösszönöm

holdfényeske
5 Csillagok

Déli Apró

, 2009. december 17.

Ha apróhirdetésről és Szegedről van szó, akkor elsőnek mindig a Déli Apró ugrik be.Sokszor lapozgattuk amikor eladó lakást kerestünk. Aztán gondoltunk egy nagyot, s telkeket kezdtünk keresgélni, s megnézegetni a hirdetetteket. Az újság segítségével akadtunk arra a telekre is, amin most már a házunk áll. Amikor munkát kerestem, akkor is sokszor lapozgattam, de sajnos ez esetben negatív élményeim maradtak. Kevés valódi munkahelyet kínálnak az hirdetők, legtöbbször ügynöki, házaló, vagy jutalékrendszeres munka áll egy-egy hangzatos szöveg mögött.Sok interjún részt vettem, de sajnos nem így sikerült munkát találnom. A hirdető újságban szívesen olvasgatom a növényes és könyves hirdetéseket is. A lap kedden jelenik meg, de egy-egy forgalmas helyen már hétfő délután is meg lehet vásárolni.
Címkék: ## apróhirdetés szegedErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

galagonya2
5 Csillagok

Déli apró

, 2007. december 28.

Nagyon szeretem a növények hirdetési rovatát, mivel gyakran itt adják el a felesleges vagy túl nagyra nőtt szobanövényeket a szegediek. Eddig még mindig szép, egészséges és nem utolsó sorban olcsó virágokat sikerült vennem, sokkal olcsóbban, mintha virágboltban vettem volna.
Címkék: ## lakás# növény# apróhirdetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia
5 Csillagok

Déli apró

, 2007. december 27.

Gyakran hirdetek a Déli Apróban, általában lakás-témában. Mindig sokan jelentkeznek, és 1-2 héten belül megoldódik a probléma. Mindig van nyereményjáték is a lapban, nyertünk is már vele egy sportpályabelépőt!
Címkék: ## szeged# hirdetés# apróhirdetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia
5 Csillagok

Déli apró

, 2007. december 22.

Szeged első számú hirdetőújságja. Több ezer hirdetéssel jelenik meg hetente. AZ élelmesebbek már hétfő délben lapozzák. Aki lakást keres, elad, kiad, cserél, állást keres, az ezt veszi meg legelőször. De minden témában rengeteg a hirdetés.
Címkék: ## hirdetés# lakás# állásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Török Mária
5 Csillagok

Déli Apró

, 2007. december 20.

Ez az újság telis tele van apróhirdetésekkel. Minden témában találni hirdetést, az állatoktól kezdve a társkeresésen át az álláshirdetésekig. Sokmindent vettem már az újság "segítségével", például a Déli Apróban találtunk rá arra a hirdetésre, amiben a házőrzőnket hirdették! És bevált!
Címkék: ## állat# munka# növény# apróhirdetés# társkeresés# horoszkópErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Déli Apró részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth L. Sgt. 9-13.
  6726  Szeged
 2. Kossuth L. Sgt. 17.
  6722  Szeged
 3. Kossuth Lajos Sgt. 23.
  6722  Szeged
 4. Kossuth L. Sgt. 31/B.
  6722  Szeged
 5. Kossuth Lajos Sugárút 21.
  6722  Szeged
 6. Jósika U. 4.
  6722,  Szeged