Déli Apró, Szeged

7 Vélemények
Déli Apró
Kossuth L. Sgt. 9.13.
6722 Szeged
Csongrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A déliapró.hu a Lapcom Kft. által működtetett internetes szájt, (továbbiakban: Szolgáltató), tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a honlapon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés szabályainak.
Aki a déliapró.hu oldalaira hirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez, illetve helyeztet fel (a továbbiakban: Felhasználó), egyben elfogadja jelen üzleti szabályzatot.A déliapró.hu arra törekszik, hogy a szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa. A mai idők Déli Aprója immár alig hasonlítható a kezdetben 4 oldalon megjelenő, pár száz olvasónak néhány tucat apróhirdetést ajánló laphoz. Ma egy átlagos héten lapunk - folyamatos növekedés mellett - 22-25 ezer példányban kerül piacra, a benne található apróhirdetések száma 9-10 ezer, így országos viszonylatban is a jelentős újságok sorába lépett.


  Cégleírás
  A lap népszerűségére és hatékonyságára az évek során a régió intézményi hirdetői is felfigyeltek, hiszen egy lapszámban 250-300 db fizetett keretes hirdetés jelenik meg. A Déli Aprót négy megyében olvassák, a terjesztett példányszám alapján felállított sorrend: - teljes Csongrád és Békés megye, - Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli települései.
  Idegen nyelvű leírás
  Welcome to the WEB pages of Déli Apró (Southern Classifieds), the leading advertising weekly paper of South-eastern Hungary. By this year Déli Apró as first member of the Apró family stepped into its 16th anniversary but it can yet be regarded as a grown-up paper. Today's Déli Apró is hardly similar to the paper of the very start with 4 pages and some dozens of classified ads.
  At the moment our average paper is sold in 24-27 thousand copies on the market, contains 8-10 thousand classified ads and is still permanently growing. The popularity and efficiency of the paper in the meantime caught the attention also of the commercial advertisers, every wekk 250-300 commercial framed ads are published.
  Déli Apró is distributed in four counties of South-eastern Hungary, with a centre of Szeged.
  Kulcsszavak:
  Reklám, Hirdetés, Hirdetési szolgáltatás, Hír, Ingyen Hirdetés, Apróhirdetés, Újság, Hetilap, Egyenlegfeltöltés, Reklám Hirdetés, Apróhirdetési Honlap, Hirdetoújság, Nyomtatott Hirdetés, Déli Apró Feltöltokártya, Feltöltőkártyák, Hidetés Feladás
  A Déli Apró cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Siposné Varga Irén

  üzenet

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  hívott " állítólag " Önöktől egy kedves , hölgy . Kérdezte , hogy én adtam e fel társkereső hirdetést kb . egy hete . Mondtam , igen , miért . Azt válaszolta , hogy meg kérte Őt egy úr , hogy közvetítse nekem a telefon számát és ha aktuális még , akkor csörgessem meg és vissza hív . Csodálkoztam is ezen , nagyon meg lepődtem , hogy ilyen is létezik ? Állítólag ilyen hölgyet keres , mint én , makói , de nem szeretné egyenlőre fel fedni a kilétét . Fel hívtam a megadott számot . Jól be is égtem , mert igaz , hogy makói a férfi , de nem társat keres , hanem autót árul . A megadott tel . szám : +36-70-634-8836 . Az én számom : +36-20- 924-6657 Most már jó poénnak fogom fel , da akkor , nagyon kínos volt ! Tisztelettel ! Siposné Varga Irén

  Szendi Lászlóné

  regisztráció

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  szerettem volna regisztrálni de az emilemre nem érkezett az aktiváláshoz szükséges kód kérném hogy küldjenek számomra kösszönöm

  holdfényeske

  Déli Apró

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ha apróhirdetésről és Szegedről van szó, akkor elsőnek mindig a Déli Apró ugrik be.Sokszor lapozgattuk amikor eladó lakást kerestünk. Aztán gondoltunk egy nagyot, s telkeket kezdtünk keresgélni, s megnézegetni a hirdetetteket. Az újság segítségével akadtunk arra a telekre is, amin most már a házunk áll. Amikor munkát kerestem, akkor is sokszor lapozgattam, de sajnos ez esetben negatív élményeim maradtak. Kevés valódi munkahelyet kínálnak az hirdetők, legtöbbször ügynöki, házaló, vagy jutalékrendszeres munka áll egy-egy hangzatos szöveg mögött.Sok interjún részt vettem, de sajnos nem így sikerült munkát találnom. A hirdető újságban szívesen olvasgatom a növényes és könyves hirdetéseket is. A lap kedden jelenik meg, de egy-egy forgalmas helyen már hétfő délután is meg lehet vásárolni.
  ## apróhirdetés szeged
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  galagonya2

  Déli apró

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon szeretem a növények hirdetési rovatát, mivel gyakran itt adják el a felesleges vagy túl nagyra nőtt szobanövényeket a szegediek. Eddig még mindig szép, egészséges és nem utolsó sorban olcsó virágokat sikerült vennem, sokkal olcsóbban, mintha virágboltban vettem volna.
  ## lakás# növény# apróhirdetés
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Kovács Szilvia

  Déli apró

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gyakran hirdetek a Déli Apróban, általában lakás-témában. Mindig sokan jelentkeznek, és 1-2 héten belül megoldódik a probléma. Mindig van nyereményjáték is a lapban, nyertünk is már vele egy sportpályabelépőt!
  ## szeged# hirdetés# apróhirdetés
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Déli Apró részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Kossuth L. Sgt. 9-13.
   6726  Szeged
  2. Kossuth L. Sgt. 17.
   6722  Szeged
  3. Kossuth Lajos Sgt. 23.
   6722  Szeged
  4. Kossuth L. Sgt. 31/B.
   6722  Szeged
  5. Kossuth Lajos Sugárút 21.
   6722  Szeged
  6. Jósika U. 4.
   6722,  Szeged