Deichmann Kft.-Szeged Napfény Park Üzlet

Cégnév:
Deichmann Kft.-Szeged Napfény Park Üzlet
Cím:
Szabadkai U. 7.
Irányítószám/Település:
6725 Szeged
Megye:
Csongrád
Mobile:
+36 30 828 2149
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A lakosság széles rétegének, minden korcsoportnak jó minőségű megfizethető kínálatot nyújtunk üzleteinkben. Különböző márkáink, mint a Graceland, a Victory vagy a Medicus lehetővé teszik, hogy a különböző célcsoportok kifejezzék egyéniségüket. Ezek az utóbbi években olyan ismert márkákkal egészültek ki, mint az Elefanten, a Gallus és az AM.
A DEICHMANN vállalati eszményképének mottója: A vállalkozásnak az embereket kell szolgálnia. Központi cél, hogy a vásárlóknak a legjobb árut a legjobb áron ajánljuk.
Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy dolgozóinkat emberséges vezetésnek kell irányítania, és hogy jól érezzék magukat a vállalatnál. Ez a jó vevőkiszolgálás alapja.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Magyarországon 2001-ben nyílt az első DEICHMANN-üzlet. A sikeres DEICHMANN-koncepció, ahogy világszerte 20 országban, így Magyarországon is jelen van, ahol jelenleg 73 DEICHMANN-üzlet működik.

Kulcsszavak:

Táska, Cipő, Papucs, Zokni, Csizma, Szandál, Harisnya, Sportcipő, Mamusz, Gyerekcipő, Szandák, Tornacipő, Divatcipő, Női Cipők, Cipő kereskedelem, Férfi Cipők, Cipő Kereskedés, Cipő kiskereskedelem, Bőr Csizma, Cipő forgalmazás, Cipő Kínálat, Bőr Szandál, Bőr Papucs, Felnőtt Csizmák, Felnőtt Cipők, Bőrcipők, Divatcsizmák, Gyerek Mamusz, Gyerek Bőr Cipő, Felnőtt Mamusz, Gyerek Bőr Szandál, Cipőkereskedele

A Deichmann Kft.-Szeged Napfény Park Üzlet cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Deichmann Kft.-Szeged Napfény Park Üzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Kaszap Utca 20.
  6800  Hódmezővásárhely
 2. Csongrádi út 67.
  6600  Szentes
 3. Izsáki Út. 12/B
  6000  Kecskemét
 4. Korona Utca 2.
  6000  Kecskemét
 5. Szarvasi U. 68.
  5600  Békéscsaba