Deichmann Kft-Ajka Park Center Üzlet

Cégnév:
Deichmann Kft-Ajka Park Center Üzlet
Cím:
Fő út 29.
Irányítószám/Település:
8400 Ajka
Megye:
Veszprém
Mobile:
(30) 738 0673
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Világszerte a DEICHMANN 20 országban található meg.
Lehetőség nyílik az egyes országok közvetlen kiválasztására, hogy több információt szerezzen a DEICHMANN cégcsoportról.

Képek hozzáadása
Cégleírás
A DEICHMANN generalista és specialista egyben. A lakosság széles rétegének, minden korcsoportnak jó minőségű megfizethető kínálatot nyújtunk üzleteinkben. Különböző márkáink, mint a Graceland, a Victory vagy a Medicus lehetővé teszik, hogy a különböző célcsoportok kifejezzék egyéniségüket. Ezek az utóbbi években olyan ismert márkákkal egészültek ki, mint az Elefanten, a Gallus és az AM. A DEICHMANN vállalati eszményképének mottója: A vállalkozásnak az embereket kell szolgálnia.
Központi cél, hogy a vásárlóknak a legjobb árut a legjobb áron ajánljuk. Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy dolgozóinkat emberséges vezetésnek kell irányítania, és hogy jól érezzék magukat a vállalatnál. Ez a jó vevőkiszolgálás alapja. Magyarországon 2001-ben nyílt az első DEICHMANN-üzlet.
A sikeres DEICHMANN-koncepció, ahogy világszerte 20 országban, így Magyarországon is jelen van, ahol jelenleg 73 DEICHMANN-üzlet működik. A DEICHMANN Magyarországon is az ismert sikerreceptjével, a divatos, jó minőségű cipőkkel, kiváló árakkal és barátságos kiszolgálással bizonyít. A termékpaletta igazodik a magyar piaci igényekhez.

Kulcsszavak:

Táska, Cipő, Papucs, Zokni, Csizma, Szandál, Harisnya, Sportcipő, Mamusz, Gyerekcipő, Szandák, Női Cipők, Férfi Cipők, Cipő forgalmazás, Bőrcipők, Divatcsizmák, Tornacipo, Gyerek Mamusz, Cipokereskedelem, Cipo kiskereskedelem, Cipo kereskedelem, Cipo Kereskedés, Divat Cipo, Bor Papucs, Felnott Csizmák, Bor Szandál, Cipo Kínálat, Felnott Cipok, Gyerek Bor Cipo, Felnott Mamusz, Gyerek Bor Szandál, Bor Csizm

Márkanevek

Deichmann

A Deichmann Kft-Ajka Park Center Üzlet cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Deichmann Kft-Ajka Park Center Üzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Üzletek a közelben

 1. Budapesti út 20-28.
  8500  Pápa
 2. Celli út 21.
  8200  Veszprém
 3. Budapest út 20-28.
  8200  Veszprém
 4. Murvás út 2.
  8360  Keszthely
 5. Rákóczi Ferenc Utca 83.
  9600  Sárvár