Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport, Budapest

1 Vélemény
Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport
Üllői Út 758
1185 Budapest - XVIII. Kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre
(1) 290 0404
(1) 294 0094
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport honlapja

Szervezetük 1994-ben alakult. Elsődleges céljuk a katasztrófa-elhárítás volt Magyarország egész területén. Tevékenységi körüket betegszállításra, orvosi ügyeleti szolgáltatásra, betegápolásra, illetve egyéb szociális jellegű feladatok végzésére is kiterjesztették.


Cégleírás
A DELTA Országos Katasztrófa Mentő Csoport az alapító tagok (orvosok, illetve az egészségügy egyéb területein dolgozók) szabad akaratából jött létre, így minden politikai, ideológiai, illetve vallási befolyásoltságtól mentesen végezzük feladatainkat. Nyitottak vagyunk a világra és hiszünk a kölcsönösségen alapuló szoros együttműködésben a közös célok elérése érdekében.
Idegen nyelvű leírás
"To help, that is our duty" The DELTA National Emergency Rescue Group of Hungary was founded by the free will of the founding members (medical practitioners and other health workers), and so we perform our activities independently of any political, ideological or religious influence. We are open to the world and we believe in close co-operation based on reciprocity in order to attain our common goals.
Kulcsszavak:
Betegszállítás, Mentők, Egészségügy
Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Tóthné Balog Anikó
Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálattal adtam egyes értékelést a Delta Országos Mentőcsoportnak. A férjem, és még én is dolgoztunk ott, bár én csak pár alkalommal kellett menjek, a féjrem viszont másodállásban csinálta. Bejelentve nincs senki, mert akkor túl sok adót kéne fizetni. A betegekért amikor mentünk, rengeteg beteg kiabálta ránk, hogy feljelent minket, mert már több mint 8-12 órája várja a mentőt és még mindig a kórházban sinylődik. Próbáltuk elmagyarázni, hogy nem mi tehetünk róla, de nem értették meg, abban a helyzetben igazuk volt. Aki tudott időre mentőt kérni, annak fizetnie kellett érte, de ezt csak az tehette meg, akinek pénze volt. Előfordult, hogy olyan cimet kaptunk, ahonnan nem jött ki senki, aztán azt mondták ott sem voltunk, voltak olyan cimek, ahová alig lehetett PDA-val odatalálni, éjszaka értünk oda, de már nem engedett be senki, hiába szirénáztunk. A hóbol elakadva a tűzóltók húzták ki a mentőautót mert a felszereltséggel sajnos nagyon nagy problémák vannak, és mert letörött a sárvédőből egy kis darab a mentésnél, a férjem béréből vonták le a javitás költségét. Az egész egy nagy fejetlenség az irányitás részéről, azt sem tudják hová kapják a fejüket. A szakképesitett embereket elküldik, és felvesznek pl. sima mezei buszsofőrt, akinek sajnos semmiféle tapasztalata nincsen a betegápolásban, vagy egy mentőautó vezetésében. Sajnálom, hogy ilyet kellett irnom mint vélemény, de mivel a bőrünkön tapasztaltuk a dolgokat, ezért úgy éreztem jobb ha többen is tudnak erről. Később a férjemet kirúgták, mert azt merte kérdezni, -miután nyáron 3 napig otthon kellett ülnie, mert mondták,hogy számitanak rá- hogy mikor kap munkát, mert azért nyár van és jó lenne ha tudná mire számithat. Szép kilátások a magán mentősöknél.
## betegség# mentők# segitségnyújtás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Delta Országos Katasztrófa Mentő Csoport részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. TÁNCSICS MIHÁLY U 66
    2360  Gyál
  2. UNGVÁR UTCA 16
    1194  Budapest
  3. MÉZES UTCA 40.
    1202  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete