Dental-Soft Kft., Miskolc

Cím:
Hunyadi János U. 14.
Irányítószám/Település:
3530 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 345 816
Telefon:
(46) 347 323
Mobile:
(30) 903 8955
Fax:
(46) 509 588
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szíves rendelkezésére állunk a hétköznapokon reggel fél 8-tól este 8 óráig. Fogorvosi szolgáltatásaink-- foghúzás, esztétikus és amalgám tömés, gyökérkezelés és gyökértömés, ultrahangos fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, kisebb szájsebészeti beavatkozások, röntgenfelvételek, helyben fix és kivehető fogpótlások, gyermekek fogászati ellátása. Fogtechnikai szolgáltatásaink-- rögzített esztétikus fogpótlások készítése (korona, híd), kombinált munkák (rögzített + kivehetős fogpótlás), leplezések (porcelán, műanyag), fémmentes porcelánhidak, inlay (arany betét), fémlemezek (csúsztatók, teleszkóp), üvegpillérek, protézis (műanyag, fémlemezes), törésjavítás. Dentál higiénia --gyermekek fogmosás oktatása szájhigiéniai tanácsadás.

Cégleírás
A Dental-Soft, mint miskolci fogászati komplexum, magába foglal hat fogorvosi rendelőt, panoráma röntgent, digitális fogászati röntgent és fogtechnikai laboratóriumot. Fogászati praxis-laboratóriumunkban fogpótlásainkat folyamatos ellenőrzés mellett, teljes körű garanciával készítjük. Ezt lehetővé teszi az a tény, hogy egy épületben bonyolódik minden fogászati munkafázis.

A fogtechnikusaink és pácienseink személyes kapcsolatban vannak egymással, amellyel maximálisan kiegészítik fogorvosaink munkáját. 18 egészségpénztárral állunk szolgáltatói kapcsolatban. Szakmai hitvallásunk, az a fajta betegközpontúság, melynek révén a legteljesebb felvilágosítást nyújtjuk mind szakmai, mind anyagi vonatkozásban a pácienseink számára.

Vélemények

Fazekas Nóra
1 Csillagok

dental soft

, 2010. július 12.

Szép amiket az előttem szólók írtak kár, hogy nem teljesen igaz. Egy volt dolgozójuk mondta, hogy ha tehetem kerüljem, semmibe nem nézik az embert csak előadják magukat, valójában a legolcsóbb anyagokat használják, és ők dolgoznak a legdrágábban a megyében! Azonkívül az első 2 hozzászólást szerintem egyértelműen ők írták magukról.
Címkék: ## véleményErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Divinyecz Mihályné
5 Csillagok

Vélemény

, 2009. december 15.

Mindenki tart a fogászattól. Én is Régebben jártam, aztán történt egy betegségem ami hosszabb ideig gátolt a közlekedésben. Most újra járok, és elmondhatom nagyon korrektek és segítőkészek mindannyian. Én látás és hallássérült is vagyok, és mindent megtesznek, hogy ne érezzem hátrányban magamat senkivel szemben sem. Korrekt, stram csapat dolgozik mindig . Örülök, hogy ismerem Őket. Köszönöm igazi Fogtündérek!!!!!

Kilián Magdolna
5 Csillagok

Fogászat

2009. április 23.

Nagyon tudom ajánlani bárkinek, akinek szüksége van fogorvoshoz menni, mert nagyon kedvesek és profin dolgoznak!
Címkék: ## fogorvos# kedves# profiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Benke Zsuzsanna
5 Csillagok

Dental soft

, 2007. december 28.

Ismerem a céget, hozzáértő, kedves szakemberek dolgoznak ott, csak előzetes bejelentkezésre lehet bejutni, kiváló alapanyagokkal, a legkorszerűbb technikákkal dolgoznak. Könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban van a rendelőjük.
Címkék: ## fogorvos fogászat gyermekfogászatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tumik Ábel
5 Csillagok

Dental soft

, 2007. december 20.

Korrekt cég. Előzetes bejelentkezés alapján lehet bejutni hozzájuk. Hozzáértő szakemberek, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak (garanciával) Empatikusak - ami fogorvosoknál nagon-nagy előny Ajánlom szolgáltatásaikat mindenkinek
Címkék: ## fogorvos# fogászat# fogtechnikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Dental-Soft Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Hunyadi János Utca 14
  3530  Miskolc
 2. Hunyadi János Utca 19
  3530  Miskolc
 3. Kis-Hunyadi U. 6
  3525  Miskolc
 4. Dayka G. út 1-7.
  3525  Miskolc
 5. Dayka Gábor U. 1-7.
  3525  Miskolc
 6. Kis-Hunyad U.6. 1/1
  3525  Miskolc