Dental-Soft Kft., Miskolc

Cégnév:
Dental-Soft Kft.
Cím:
Hunyadi János U. 14.
Irányítószám/Település:
3530 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 345 816
Telefon:
(46) 347 323
Mobile:
(30) 903 8955
Fax:
(46) 509 588
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szíves rendelkezésére állunk a hétköznapokon reggel fél 8-tól este 8 óráig. Fogorvosi szolgáltatásaink-- foghúzás, esztétikus és amalgám tömés, gyökérkezelés és gyökértömés, ultrahangos fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, kisebb szájsebészeti beavatkozások, röntgenfelvételek, helyben fix és kivehető fogpótlások, gyermekek fogászati ellátása. Fogtechnikai szolgáltatásaink-- rögzített esztétikus fogpótlások készítése (korona, híd), kombinált munkák (rögzített + kivehetős fogpótlás), leplezések (porcelán, műanyag), fémmentes porcelánhidak, inlay (arany betét), fémlemezek (csúsztatók, teleszkóp), üvegpillérek, protézis (műanyag, fémlemezes), törésjavítás. Dentál higiénia --gyermekek fogmosás oktatása szájhigiéniai tanácsadás.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Dental-Soft, mint miskolci fogászati komplexum, magába foglal hat fogorvosi rendelőt, panoráma röntgent, digitális fogászati röntgent és fogtechnikai laboratóriumot. Fogászati praxis-laboratóriumunkban fogpótlásainkat folyamatos ellenőrzés mellett, teljes körű garanciával készítjük. Ezt lehetővé teszi az a tény, hogy egy épületben bonyolódik minden fogászati munkafázis.

A fogtechnikusaink és pácienseink személyes kapcsolatban vannak egymással, amellyel maximálisan kiegészítik fogorvosaink munkáját. 18 egészségpénztárral állunk szolgáltatói kapcsolatban. Szakmai hitvallásunk, az a fajta betegközpontúság, melynek révén a legteljesebb felvilágosítást nyújtjuk mind szakmai, mind anyagi vonatkozásban a pácienseink számára.

Kulcsszavak:

Fogászat, Fogorvosi Rendelő

A Dental-Soft Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Fazekas Nóra
1 Csillagok

dental soft

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szép amiket az előttem szólók írtak kár, hogy nem teljesen igaz. Egy volt dolgozójuk mondta, hogy ha tehetem kerüljem, semmibe nem nézik az embert csak előadják magukat, valójában a legolcsóbb anyagokat használják, és ők dolgoznak a legdrágábban a megyében! Azonkívül az első 2 hozzászólást szerintem egyértelműen ők írták magukról.

Divinyecz Mihályné
5 Csillagok

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindenki tart a fogászattól. Én is Régebben jártam, aztán történt egy betegségem ami hosszabb ideig gátolt a közlekedésben. Most újra járok, és elmondhatom nagyon korrektek és segítőkészek mindannyian. Én látás és hallássérült is vagyok, és mindent megtesznek, hogy ne érezzem hátrányban magamat senkivel szemben sem. Korrekt, stram csapat dolgozik mindig . Örülök, hogy ismerem Őket. Köszönöm igazi Fogtündérek!!!!!

Kilián Magdolna
5 Csillagok

Fogászat

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon tudom ajánlani bárkinek, akinek szüksége van fogorvoshoz menni, mert nagyon kedvesek és profin dolgoznak!
Címkék: ## fogorvos# kedves# profi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Benke Zsuzsanna
5 Csillagok

Dental soft

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ismerem a céget, hozzáértő, kedves szakemberek dolgoznak ott, csak előzetes bejelentkezésre lehet bejutni, kiváló alapanyagokkal, a legkorszerűbb technikákkal dolgoznak. Könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban van a rendelőjük.
Címkék: ## fogorvos fogászat gyermekfogászat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tumik Ábel
5 Csillagok

Dental soft

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Korrekt cég. Előzetes bejelentkezés alapján lehet bejutni hozzájuk. Hozzáértő szakemberek, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak (garanciával) Empatikusak - ami fogorvosoknál nagon-nagy előny Ajánlom szolgáltatásaikat mindenkinek
Címkék: ## fogorvos# fogászat# fogtechnika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dental-Soft Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Hunyadi János Utca 14
  3530  Miskolc
 2. Hunyadi János Utca 19
  3530  Miskolc
 3. Kis-Hunyadi U. 6
  3525  Miskolc
 4. Dayka G. út 1-7.
  3525  Miskolc
 5. Dayka Gábor U. 1-7.
  3525  Miskolc
 6. Kis-Hunyad U.6. 1/1
  3525  Miskolc