DERGER Kft., Debrecen

2 Vélemények
DERGER Kft.
Budai nagy Antal U. 11
4033 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 535 528
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12116016-2-09
TEÁOR kód
3109 - egyéb bútor gyártás

Leírás

A DERGER Kft. nád feldolgozásal foglalkozik.


Cégleírás
A DERGER KFT 1996-ban alakult. A 80-as években családi vállalkozásként kezdtük el tevékenységünket a nádfeldolgozás területén. Fő profilunk ma is a nádfeldolgozás, mely dekorációs és árnyékoló nádszövetekből, illetve tetőfedő nádtermékekből áll.
Cégünk megalakulásával, kerti rönkbútorok választékának bővítésével a kertépítők és kertkedvelők ötleteit szeretnénk megvalósítani. Gyermekeink játékvilágát fából készült játékokkal, játék komplexumokkal színesítjük, tarkítjuk.
Termékeinkben megőrízzük a fa természetes görbületeit, vonalait. Egyedi tervezéseink mögött nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek tudása és fantáziája áll.
Kulcsszavak:
Bútor, Ülőgarnitúra, Pavilon, Nád, Kerti Pad, Rönkbútor, Rönk Bútor, Fatermék, Szanetli, Dekoráció, Játék, Lakásfelszerelés, Kerti, Nádteto, Kerti Wc, Nádpalló, Kiülok, Szigetelt Faház, Kiülo, Rönk Dzsungel, Dekor Nádszövet, Szerszámos Wc, Nád Palló Nád Teto, Rönk Garázs, Rönkdzsungel, Rönkgarázs
A DERGER Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

marcsi-35

kerti bútor

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kertberendezéseket, fából készült rönk óriásokat, játék komplexumokat, pavilonokat, ülõgarnitúrákat és lakberendezési bútorokat készítenek. Készítenek még :Egyiptomi lakberendezési tárgyakat egyedi, kézimunkával készített igazi különlegességek. A szobrok, TV állványok, fali táblák, homokkõbõl faragott látványosságok egyedi kuriózum lehet lakásában.Egyedi, igényes, látványos munkájuk . Monoron és Debrecenben van látványarkjuk . (a dbereceni a Zsuzsi erdei vasútnál !) Szemet gyönyörködtetőek a termékeik ,érdemes ellátogatni a két látványparkjukba !
## kerti bútor rönk fából
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Anna

Fa

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A barátnőmék úgy döntöttek,hogy az udvarra a gyereknek játszóteret csináltatnak.Az interneten találtunk rá erra a cégre. Nagyon kiválló dolgaik vannak. Játszóterét nem tudta túl nagyra csináltatni,mert a hely adott volt. A választék rengeteg és meseszépek. Alig tudta eldönteni, hogy mi jöjjön haza. A végére,lett kertibútor,hinta,kutyaház,kis híd a keri tó felé. Nagyon szép igényesen berendezték a kertet. Gyorsak jó munkát végeznek. Nézzék csak meg a honlapjukat,mi mindenük van!

Írjon véleményt a(z) DERGER Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Galamb U. 5
  4030  Debrecen
 2. Vágóhíd U. 6.
  4034  Debrecen
 3. Acsádi út Város Végét Jelző Tábla Után 500 M-Re
  4033  Debrecen
 4. Galamb Utca
  4030  Debrecen
 5. Vágóhíd U.4/A.
  4030  Debrecen