DERGER Kft., Debrecen

Cím:
Budai nagy Antal U. 11
Irányítószám/Település:
4033 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 535 528
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A DERGER Kft. nád feldolgozásal foglalkozik.

Cégleírás
A DERGER KFT 1996-ban alakult. A 80-as években családi vállalkozásként kezdtük el tevékenységünket a nádfeldolgozás területén. Fő profilunk ma is a nádfeldolgozás, mely dekorációs és árnyékoló nádszövetekből, illetve tetőfedő nádtermékekből áll.
Cégünk megalakulásával, kerti rönkbútorok választékának bővítésével a kertépítők és kertkedvelők ötleteit szeretnénk megvalósítani. Gyermekeink játékvilágát fából készült játékokkal, játék komplexumokkal színesítjük, tarkítjuk.
Termékeinkben megőrízzük a fa természetes görbületeit, vonalait. Egyedi tervezéseink mögött nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek tudása és fantáziája áll.

Gazdasági információk

Adószám
12116016-2-09
TEÁOR kód
3109 - egyéb bútor gyártás

Vélemények

marcsi-35
5 Csillagok

kerti bútor

, 2009. december 22.

Kertberendezéseket, fából készült rönk óriásokat, játék komplexumokat, pavilonokat, ülõgarnitúrákat és lakberendezési bútorokat készítenek. Készítenek még :Egyiptomi lakberendezési tárgyakat egyedi, kézimunkával készített igazi különlegességek. A szobrok, TV állványok, fali táblák, homokkõbõl faragott látványosságok egyedi kuriózum lehet lakásában.Egyedi, igényes, látványos munkájuk . Monoron és Debrecenben van látványarkjuk . (a dbereceni a Zsuzsi erdei vasútnál !) Szemet gyönyörködtetőek a termékeik ,érdemes ellátogatni a két látványparkjukba !
Címkék: ## kerti bútor rönk fábólErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Anna
5 Csillagok

Fa

, 2007. július 24.

A barátnőmék úgy döntöttek,hogy az udvarra a gyereknek játszóteret csináltatnak.Az interneten találtunk rá erra a cégre. Nagyon kiválló dolgaik vannak. Játszóterét nem tudta túl nagyra csináltatni,mert a hely adott volt. A választék rengeteg és meseszépek. Alig tudta eldönteni, hogy mi jöjjön haza. A végére,lett kertibútor,hinta,kutyaház,kis híd a keri tó felé. Nagyon szép igényesen berendezték a kertet. Gyorsak jó munkát végeznek. Nézzék csak meg a honlapjukat,mi mindenük van!
Címkék: ## játszótérErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) DERGER Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Galamb U. 5
  4030  Debrecen
 2. Vágóhíd U. 6.
  4034  Debrecen
 3. Acsádi út Város Végét Jelző Tábla Után 500 M-Re
  4033  Debrecen

 4.   Debrecen
 5. Galamb Utca
  4030  Debrecen
 6. Vágóhíd U.4/A.
  4030  Debrecen