Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda, Budapest

1 Vélemény
Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda
SZABADSÁG TÉR 7.
1054 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
Pest
+36 1 374-0717
+36 1 374-0718
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda honlapja

A DHL név a cég 3 alapítója, Adrian Dalsey, Larry Hillblom és Robert Lynn nevének kezdőbetűiből ered.

Vállalatukat 1969-ben alapították és az első úttal San Francisco-ból Honoluluba elsőként alapozták meg a légi expressz iparágat. A vállalat sikere abban az innovatív ötletben gyökerezik, hogy a dokumentációt előzetesen, még a szállítmány megérkezése előtt elküldik és így felgyorsítják az áruk importálásának folyamatát.


Cégleírás
Okmányok és csomagok légi expressz szállítása asztaltól-asztaligA DHL hálózat hihetetlen sebességgel nott. A vállalat Hawaii-tól nyugat felé, a Távol-Kelet és csendes-óceáni térség felé terjeszkedett, ezt követoen pedig Közel-Keleten, Afrikában és Európában vetette meg a lábát. Csupán négy év alatt a vállalat 3000 ügyfél kiszolgálására terjesztette ki szolgáltatásait és ehhez több mint 300 munkatársat alkalmazott.

1977-re a vállalat szélesítette szolgáltatásainak palettáját és megkezdte a dokumentum küldemények mellett a kis csomagok szállítását is. 1982-ben nagy hajrába kezdett a cég és csupán egy év alatt további 30 országban és területen jelent meg. A következo évben irodákat nyitott Kelet-Európában, ahol a DHL volt az elso légi expressz vállalat, 1986-ban megkezdte muködését Kínában is, ahol szintén az elso légi expressz vállalatként jelent meg.
Kulcsszavak:
Szállítmányozás, Szállítás, Logisztika, Nemzetközi Fuvarozás, Nemzetközi Szállítmányozás, Belföldi Fuvarozás, Futárszolgálat, Csomagküldés, Konténeres Szállítás, Belföldi Futárszolgálat, Részrakomány, Expressz Futárszolgálat, Konténeres Áruszállítás, Csomagküldő, Kiscsomag Fuvarozás, Belföldi Expressz szolgáltatás, Expressz Csomagküldés, Küldemény Szállítás, Futárrendelés, Kamionos Szállítás, Import szolgáltatás, Küldeményfeladás, Nemzetközi Légi Fuvarozás, Csomag Fuvarozás, Internetes Küldeményfeladás, Dhl Logisztikai Ágazat, Küldemények Nyomon Követése, Dhl Hálózat, Vasúti Szállítmányozás Szállításszervezés, Küldemény Nyomon Követés, Vámügyintézés, Szállítmány
Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Ludescher Csaba
csomag küldés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egyik legjobb csomag küldő - futár szolgálat. Pontosak, gyorsak. Nem este 7-re érnek ide vidékre, hanem délben már kezemben a várt árú. Belföldre és külföldre egyaránt precizen, sérülés mentesen szállítanak rekord sebességgel. Weblapjukon minden szolgáltatásukat részletezik, ha mégsem tudnék dönteni, hogy melyik szolgáltatás lenne a legcélszerűbb számomra, telefonos ügyfélszolgálaton kérhetek segítséget, ahol szívesen segítenek, tájékoztatnak. Online csomag követéssel ellenőrizhetem, hogy merre jár a csomagom és mikor várhatom a kézbesítést. Nagyon korrekt cég, megfizethető árakkal.
## futár# dhl# csomag küldés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!