Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda, Budapest

Cím:
Szabadság Tér 7.
Irányítószám/Település:
1054 Budapest - V. kerület
Megye:
Pest
Telefon:
+36 1 374-0717
Fax:
+36 1 374-0718
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A DHL név a cég 3 alapítója, Adrian Dalsey, Larry Hillblom és Robert Lynn nevének kezdőbetűiből ered.

Vállalatukat 1969-ben alapították és az első úttal San Francisco-ból Honoluluba elsőként alapozták meg a légi expressz iparágat. A vállalat sikere abban az innovatív ötletben gyökerezik, hogy a dokumentációt előzetesen, még a szállítmány megérkezése előtt elküldik és így felgyorsítják az áruk importálásának folyamatát.

Cégleírás
Okmányok és csomagok légi expressz szállítása asztaltól-asztaligA DHL hálózat hihetetlen sebességgel nott. A vállalat Hawaii-tól nyugat felé, a Távol-Kelet és csendes-óceáni térség felé terjeszkedett, ezt követoen pedig Közel-Keleten, Afrikában és Európában vetette meg a lábát. Csupán négy év alatt a vállalat 3000 ügyfél kiszolgálására terjesztette ki szolgáltatásait és ehhez több mint 300 munkatársat alkalmazott.

1977-re a vállalat szélesítette szolgáltatásainak palettáját és megkezdte a dokumentum küldemények mellett a kis csomagok szállítását is. 1982-ben nagy hajrába kezdett a cég és csupán egy év alatt további 30 országban és területen jelent meg. A következo évben irodákat nyitott Kelet-Európában, ahol a DHL volt az elso légi expressz vállalat, 1986-ban megkezdte muködését Kínában is, ahol szintén az elso légi expressz vállalatként jelent meg.

Vélemények

Ludescher Csaba
5 Csillagok

csomag küldés

, 2009. december 15.

Az egyik legjobb csomag küldő - futár szolgálat. Pontosak, gyorsak. Nem este 7-re érnek ide vidékre, hanem délben már kezemben a várt árú. Belföldre és külföldre egyaránt precizen, sérülés mentesen szállítanak rekord sebességgel. Weblapjukon minden szolgáltatásukat részletezik, ha mégsem tudnék dönteni, hogy melyik szolgáltatás lenne a legcélszerűbb számomra, telefonos ügyfélszolgálaton kérhetek segítséget, ahol szívesen segítenek, tájékoztatnak. Online csomag követéssel ellenőrizhetem, hogy merre jár a csomagom és mikor várhatom a kézbesítést. Nagyon korrekt cég, megfizethető árakkal.
Címkék: ## futár# dhl# csomag küldésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

  1. Fehérakác U. 3.
    1097  Budapest