Dm - Krisztina Plaza, Budapest

Dm - Krisztina Plaza
Krisztina Körút 39/B
1013 Budapest - I. Kerület, Várkerület

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Leírás

A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.


Cégleírás
Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz.
Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási Vegyiáru, Szépségápolási termékek
Szolgáltatások
Babafelszerelés, Bourjois, Bővített parfüm, Gyógyszer, Happy Rain esernyő, Intersett szemüveg, Italhűtő, Képeslap, Max Factor, Napozó, Visiomax szemüveg
Márkanevek
DM
Dm - Krisztina Plaza a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Krisztina Plaza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. Krisztina Krt. 65-67.
  1016  Budapest
 2. Lövőház Utca 1-5
  1024  Budapest
 3. Böszörményi Út 36/A
  1126  Budapest
 4. Nagy Jenő Utca 12
  1126  Budapest
 5. Batthyány Tér 5-6.
  1011  Budapest
Az összes Dm drogerie markt kirendeltsége Budapest településen