Dm - Krisztina Plaza, Budapest

Cím:
Krisztina Krt. 39/B.
Irányítószám/Település:
1013 Budapest - I. KER.
Telefon:
(1) 225 3670
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.

Cégleírás
Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz.
Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. Nyitvatartás: H-P.: 7.00-19.00 Sz.: 8.00-13.00

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Krisztina Plaza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Lövőház U. 2-6.
  1024  Budapest
 2. Böszörményi út 36/A.
  1126  Budapest
 3. Batthyány Tér 5-6.
  1011  Budapest
 4. Nagy Jenő U.12.
  1126  Budapest
 5. Bajcsy-Zs. út 59
  1065  Budapest
Az összes Dm kirendeltsége Budapest településen