Dobos Lakberendezés Kft., Kecskemét

4 Vélemények
Dobos Lakberendezés Kft.
Wéber Ede U. 10
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
(76) 507 655
(76) 507 656
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk lakberendezéssel és bútorkereskedelemmel foglalkozik.


Cégleírás
A több mint 10 éves tapasztalatunk alapján tűztünk ki feladatunknak, hogy a vásárlóink igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő termékkínálatot forgalmazzuk. Tevékenységünkkel a Dél-Alföldi régióban szereztünk piacvezető szerepet. Emellett természetesen nagykereskedelmi hálózatunknak köszönhetően országos lefedettségű üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk mind bútorgyártókkal, mind forgalmazókkal.
Import tevékenységünk teszi lehetővé, hogy olyan egyedülálló termékeket tudjunk bevezetni a magyar piacra, amelyek eszenciái lehetnek a hazai keresletnek. Üzleti kommunikációnkban a megbízhatóságra, a partnereink, vásárlóink magas színtű kiszolgálására, terméktámogatásra helyezzük a hangsúlyt.
Hiszünk abban, hogy tevékenységünk során nemcsak ügyfeleink megelégedettségét vívhatjuk ki, hanem a XI. század európájának kereskedelmi értelemben vett kihívásaira is választ tudunk adni.
Kulcsszavak:
Bútor, Lakberendezés, Szekrény, Szekrénysor, Bútorbolt, Franciaágy, Ülőgarnitúra, Étkező, Kisbútor, Tálaló, Kárpitos Bútor, Heverő, Étkező Garnitúra, Elemes Bútorok, Fa Konyhabútor, Festett Konyhabútor, Fóliás Konyhabútor, Étkező Bútor, Kárpitos Garnitúrák, Beépített Szekrénysor, Beépített Szekrény kivitelezés, Beépített Szekrény szerelés, Konyhabútor, Beépített Szekrény, Fenyo Konyhabútor, Ebédlogarnitúra, Étkezo Asztal, Fa Étkezogarnitúra, Fenyo Étkezogarnitúra, Kiegészíto Kisbútor, Étkezo Fa Szék, Furnérozott Konyhabútor
Dobos Lakberendezés Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bimbóné Tóth Lídia

hozzászolás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

én CEGLÉDI VAGYOK ÉN 11 ÉVE ÉPITKEZTEM 4 SZOBÁS LAKÁSOM VAN ÉS TÉNLEG MINDENT ONAN VETTÜNK MI IS SOHA SEMMI GOND NEM VOLT. AMIT MEGRENDELTÜNK AZ IDÖRE MEG IS ÉRKEZETT IGY SZÉP APRÁNKÉNT BELETT BUTOROZVA AZ EGÉSZ LAKÁSUNK SZERINTEM NAGYON JO HOGY VAN ÉS TOVÁBRA IS KIVÁNOK NEKIK SOK SOK VEVÖT MERT A KISZOLGÁLÁSUKKAL SINCS SEMMI GOND. TISZTELETTEL Bimbóné

Góborné

Vásárlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak dicsérni tudom,tökéletes a kiszolgálás!Jó minőségűek a vásárolt berendezési tárgyaink,amit itt vásároltunk:)

rol

Nincs gond vele

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem sincs gond a Dobossal. Van egy csomó jó bútoruk. Annyi, hogy hozzáértőbb eladókat vennék fel.

VF

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos ez is csak egy raktár áruház egymás hegyén hátán a bútorok nem is értem hogy lehet igy kereskedni ma európában egy putri bocs.

Írjon véleményt a(z) Dobos Lakberendezés Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Izsáki út 2.
  6000  Kecskemét
 2. Izsáki út 2-4.
  6000  Kecskemét
 3. Izsáki út 2-4.
  6000  Kecskemét
 4. Izsáki út 22.
  6000  Kecskemét
 5. Szent Miklós
  6000  Kecskemét
 6. Kőhíd U. 9.
  6000  Kecskemét