Dominó Trans Kft., Szombathely

Cím:
Zanati út 27/B
Irányítószám/Település:
9700 Szombathely
Megye:
Vas
Telefon:
(94) 330 677
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Kft. legfontosabb célkitüzése a fuvaroztatók mindenkori igényének megfelelő komplex fuvarfeladattal összefüggő szolgáltatás (szállítási pontosság, minőség, ) biztosítása.

Cégleírás
A megrendelői igények maradéktalan teljesítésén keresztül kívánja érvényre juttatni alkalmazottainak és a DOMINÓ TRANS Kft. tulajdonosainak érdekeit. Ezért a szolgáltatások, az erőforrások, és az eszközfejlesztés ill. a gazdálkodás területén prioritást biztosít a fuvaroztatók megbízható és teljes körü kiszolgálásának, természetesen figyelembe véve a törvények és a biztonsági szabályok alkotta keretet, alkalmazva ill. felhasználva a modern technikák elemeit és lehetőségeit.
Társaságunk küldetése, hogy a fentiek szellemében; Magas szinten elégítse ki vevőinek kifejezett és elvárt igényeit, - hosszú távon biztosítva ezzel a társaság eredményes müködését, - tartós fennmaradását, a minőség folyamatos fejlesztésével - öregbítve a Társaság jó hírét, versenyképességünk növelését. Hosszú távon biztosítsa alkalmazottjainak és azok családjainak - biztos, - tervezhető és - megfelelő életkörülményeit. Küldetésünknek s elfogadott minőségpolitikánknak megfelelően a vezetés kötelezi magát e szemlélet kialakítására, bevezetésére és fenntartására a társaság minden szintjén. Elvárja alkalmazottjaitól, hogy e szemléletet megértsék, elfogadják és munkájuk során folyamatosan érvényesítsék, bizonyítva ezzel elkötelezettségüket a minőség és a Társaság iránt.
Fenti cél érdekében a fuvarozó-szolgáltató és irányító tevékenységek összehangolt minőségbiztosítási rendszerét müködteti, amely megfelel a nemzetközi szabvány előírásainak. Szervezetünket alkalmassá tesszük egy magas szintü, hatékony és ellenőrzött minőségbiztosítási rendszer müködtetésére, mely megfelel az MSZ-EN ISO 9002 nemzetközi szabvány követelményeinek és egyben szavatolja ügyfeleink megelégedettségét, bizalmát és társaságunk fennmaradását. A kialakított társasági minőségpolitika közös gondolkodás és akarat eredménye amely a minőségbiztosítási rendszer müködtetésén keresztül érvényesül.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dominó Trans Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Zanat U. 27/B
  9700  Szombathely

 2. Távolság: 130 m
  Adatok
  Zanati U. 27/B
  9700  Szombathely

 3. Távolság: 190 m
  Adatok
  Selyemrét U. 5.
  9700  Szombathely

 4. Távolság: 200 m
  Adatok
  Zanati út 23-25.
  9700  Szombathely
 5. Puskás Tivadar út 11.
  9700  Szombathely

 6. Távolság: 610 m
  Adatok
  Puskás T. U. 11.
  9700  Szombathely