Don Pepe Pizzéria - Budapest, Menyecske Utca

Cím:
Menyecske Utca 15.
Irányítószám/Település:
1112 Budapest - XI. kerület
Telefon:
(1) 310 2986
Telefon:
06 1 309 7447
Mobile:
06 30 350 5011
Weboldal:
Frissítve 13 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Vélemények

mika008
4 Csillagok

Peppe

, 2009. december 22.

A lakóhelyemhez közel, a Tesco épületében kapott helyet ez a kis pizzéria. Pizzaimádó révén a városban szinte mindegyik pizzériát kipróbáltam már. Ez a pizzéria elnyerte tetszémet. Nemcsak a pizza íze, de az ára is nagyon kedvező. A házhozszállítás pedig szinte elengedhetetlen szolgáltatásuk. Nekem csak a műanyag evőeszközök, amelyek nem nyerték el tetszésemet. Mint egy kisgyerek, esetlenül tevékenykedtünk a barátaimmal állandóan a pizzaszelet megevésében. Ezért inkább házhoz szoktuk őket hívni. Nem kell órákat várni rájuk, még forrón hozzák az ételt. De ha mégis bemegyünk a pizzériába, akkor egy kellemes környezetben kialakított asztaloknál foglalhatunk helyet. Mely tökéletes akár kettesben eltöltött pizzázásra, akár egy kisebb baráti társaságnak is. A férőhely viszont sajnos nem túl sok. Többször tapasztaltam már, hogy megtelt. A pizzák mellett különböző készételeket, italokat is árulnak.

Lilla01
4 Csillagok

Don Pepe Pizzéria – Tatabánya

, 2009. december 18.

Rajongok a pizzákért, a Don Pepe ételeit pedig különösen szeretem. Városunkban a Tesco épületében található az üzletük. Nem lakunk túl messze tőle, de mégis inkább a házhozszállítást szoktuk választani. Általában kb. 20 perc alatt megérkezik a futár. Eddig mindig kifogástalan ételt kaptunk. Sajátossága a nagyon vékony pizzatészta, amit én személy szerint nem szeretek, egyedül az ő pizzájuk esetében fogyasztom szívesen. Nem véletlenül nyertek díjakat. Az áraik talán kicsit magasabb az átlagnál, de még éppen belefér az én pénztárcámnak. Ami még pozitívum náluk, hogy mindig kapunk szórólapot az aktuális akcióikról, és folyamatosan jelentkeznek új termékekkel. Kedvencem a mexikói pizza, ami elég csípős, de nem olyan vészesen, és a karibi pizza, a kis polipkarokon mindig mosolyognom kell.:)
Címkék: ## pizza# pizzériaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hegedűs Tiborné
5 Csillagok

Don Pepe

, 2009. december 16.

A Don Pepe pizzériákról csak jót tudok írni, ugyanis finom pizzákat lehet náluk kapni. A választék bőséges, lehet válogatni a feltétek közül. Házhoz is szállítanak pizzákat. A futárok kedvesek, gyorsak, eddig nem volt velük semmilyen problémám. Az árak is viszonylag alacsonyak, tehát nem kell mélyen a zsebbe nyúlni, amikor tőlük vásárolunk. A pizzák és a feltétek mindíg frissek, eddig nagyon ízlett mindegyik. Csak egy gond van vele: hamar elfogynak, ha nekiállunk megenni. :)
Címkék: ## pizza# pizzériaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Ády
4 Csillagok

Pizzéria

, 2009. december 11.

A don pepe pizzák a legjobb minőségűek..Náluk jobb nincs..Hatalmas szelet pizzák megfizethető áron.....Izletes és finom..Ráadásul még guszta is...Csak egy baj van a don pepével hogy a tásztája vékony..de amúgy minden ok:D
Címkék: ## pizza# étel# pepe# don# budaőpestErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sütőné Lőrincz Barbara
4 Csillagok

Don Pepe

, 2007. december 20.

lassan 10 éve járok ide, és még nem csalódtam bennük soha. Megújuló kínálat, kedves pincérek.
Címkék: ## a környéken a legjobb pizzaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Koncz Rozália
5 Csillagok

DON PEPE PIZZÉRIÁK

, 2007. december 14.

DON PEPE PIZZÉRIÁK a kedvenceim nagyon széles választékuk van a feltétekböl,nekem ez a kedvenc ételem,a pizza igaz hogy hizlal de akár mindennap meg tudnám enni,általába tölük szoktunk rendelni mert idöre mindig kihozzák és melegen kapom az ételt,a minöséggel meg teljesen meg vagyok elégedve.
Címkék: ## étterem# pizza# ételErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ginger
4 Csillagok

don pepe

, 2007. december 14.

nagyon király a pizzájuk.gyors a házhozszállítás,csak az árak nem olyan alacsonyak.én a desszertjeiket is nagyon szeretem,a tésztákat és főtt ételeket még nem próbáltam.

Jolán
2 Csillagok

Pizza

, 2007. december 14.

A futárok viselkedése hagy 1-2 kívánnivalót maga után. Mi meg szoktuk kérdezni melyik futár van bent és még ha többet is kell várni a rendelésre akkor inkább meg tesszük és türelmesek vagyunk. Ha úgy érzi a futár hogy nem elég a borravaló, még a szemébe is mondja az embernek. jártunk már így.
Címkék: ## futár# pénz# illemErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jolán
2 Csillagok

Pizza

, 2007. december 14.

Pizzán és somlóin kívül nem szoktunk mást rendelni mert nagyon drágák az ételeik. És hallottam már elő fordult hogy romlott volt az étel. Az üdítők is nagyon drágák a levesekkel együtt.
Címkék: ## üdítő# főételek# levesekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jolán
4 Csillagok

Pizza

, 2007. december 14.

Havonta 1-2 alkalommal szoktunk rendelni tőlük, de csak pizzát vagy somlói galuskát. A pizzák nagyon finomak, bár egyszer égett volt az alja de, miután be szóltunk, küldtek egy másikat és az elsőt is itt hagyták.
Címkék: ## pizza# minőség# árakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Don Pepe Pizzéria - Budapest, Menyecske Utca részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Budafoki út 111-113.
  1117  Budapest
 2. Kinizsi út 1-3.
  2040  Budaörs
 3. Nagytétényi út 27-47.
  1222  Budapest
 4. Kálmán Imre Utca 23
  1054  Budapest
 5. Hűvösvölgyi út 114.
  1021  Budapest
Az összes Don Pepe kirendeltsége Budapest településen