Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája, Ózd

Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája
Damjanich út 199
3600 Ózd
Borsod-Abaúj-Zemplén
(48) 569 365
(48) 569 365
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Levélcím: 3601 Ózd, Pf.: 219 Dr. Fodor Tamás önálló bírósági végrehajtó Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2010 november 18-tól új ügyfélhívó rendszer került bevezetésre, mely az ügyfélfogadáshoz és az ügyintézéshez szükséges várakozási időt néhány percre csökkenti. Így Tisztelt Ügyfeleink ügyeiket gyorsan és hatékonyan intézhetik irodánknál sorban állás nélkül.
Személyes ügyintézés helye: Ózd, Damjanich út 199; ideje: minden csütörtökön 9-15 óra között. Személyes ügyintézéshez ne felejtse magával hozni személyazonosító okmányait! Ha nem a saját ügyében jár el jogosultságát meghatalmazással igazolnia kell! Nem szükséges meghatalmazás akkor ha jogosultságát egyébként indokolni tudja, pl: nem adós tulajdonostárs egy lefoglalt ingatlanban és az adott ingatlanra vonatkozóan teszi fel kérdését.
Telefonos ügyintézés telefonszámai: 0648/569-365; 0648/569-366; mobil: 003630/4750684; ideje minden csütörtökön 9-15 óra között.

 1. Contact

Cégleírás
A bírósági iratokat rendszerint postai szolgáltató útján kell kézbesíteni. A postai úton megküldött bírósági iratokat a kézbesítés megkísérlésének napján kézbesítettnek kell tekinteni, ha a címzett az átvételt megtagadta. Ha a kézbesítés azért volt eredménytelen, mert a címzett az iratot nem vette át (az a bírósághoz "nem kereste" jelzéssel érkezett vissza), az iratot - az ellenkező bizonyításáig - a postai kézbesítés második megkísérlésének napját követő ötödik munkanapon kézbesítettnek kell tekinteni (ez az ún. kézbesítési vélelem) Keresetlevél (fizetési meghagyás), illetve az eljárást befejező érdemi határozat (ítélet vagy végzés) kézbesítése esetében a bíróság a kézbesítési vélelem beálltáról a felet nyolc napon belül értesíti.
Az értesítéshez mellékelni kell azt a hivatalos iratot, amelyre vonatkozóan a bíróság a kézbesítési vélelem beálltát megállapította. A bíróság a keresetlevél (fizetési meghagyás) illetve az eljárást befejező ítélet vagy végzés esetében, ha az kézbesítési vélelem folytán emelkedik jogerőre, a kézbesítési vélelem megállapításának tényét a jogerősítő záradékon vagy a jogerőt megállapító határozatában feltünteti. A kézbesítési vélelem megdöntése iránt a címzett (pl: alperes, kötelezett) mint kérelmező a kézbesítési vélelem beálltáról való tudomásszerzésétől számított tizenöt napon belül terjeszthet elő kérelmet A bírósági végrehajtási eljárás szempontjából fontos, hogy ha a kézbesítési vélelem beálltára tekintettel a határozat (ítélet, végzés, fizetési meghagyás) jogerőssé vált, az alperes, kötelezett stb.
a végrehajtási eljárás folyamatban léte alatt, a határozat végrehajtására irányuló eljárásról való tudomásszerzésétől (ami rendszerint a végrehajtási eljárás alapjául szolgáló végrehajtási lap átadásának időpontja) számított tizenöt napon belül a kézbesítési vélelem megdöntését kérelmezheti.
Kulcsszavak:
Ingatlan, Családi Ház, Eladó Ingatlan, Végrehajtó, Bírósági Végrehajtás, Pályázat, Autó, Végrehajtás, Bírósági Végrehajtó, Adóvégrehajtás, Végrehajtók, Önálló Bírósági Végrehajtók, Bírósági Végrehajtók, Árverésre Kerülő Ingatlan, Drfodortamas.Hu, Fodor Tamás, Önálló Bírósági Végrehajtó, Dr Fodor Tamás, Elektronikus Árverés, Ingatlan Árverés, Adóvégrehajtó, Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája, Végrehajtási Kérelem, Végrehajtói iroda
Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dr. Fodor Tamás Végrehajtói Irodája

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Gyár út 1.
  3600  Ózd
 2. Malom út 6
  3600  Ózd
 3. Csépányi Ut 161 .
  3661  Ózd
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete