Duna Takarékszövetkezet- Győr Üzleti Központi Fiók

1 Vélemény
Duna Takarékszövetkezet- Győr Üzleti Központi Fiók
Árpád U.93.
9022 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 514 414
(96) 514 405
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
10044245-2-08
TEÁOR kód
6419 - Egyéb monetáris közvetítés

Leírás

Nyitvatartás: Hétfő-csütörtök:7.30-16.00 Péntek:7.30-14.00 Pénztár: Hétfő-csütörtök:7.45-15.30 Péntek:7.45-14.00 Nagy tisztelettel nyújtjuk át Önöknek a Duna Takarékszövetkezet első teljes évéről szóló jelentésünket, amelyben összefoglaltuk a 2009. év legfontosabb gazdasági eredményeit és eseményeit. Nem könnyű gazdasági évet hagytunk magunk mögött, de büszkén jelenthetjük, hogy megtartottuk vezető pozícióinkat és továbbra is az ország legnagyobb eszközállományával rendelkező és második legtőkeerősebb szövetkezeti pénzintézeteként, eredményesen zártuk a 2009. esztendőt.
Működési hálózatunk három megyére, 25 településre terjed ki, ahol 30 fiókunkban szolgáljuk ki több mint 50.000 ügyfelünket. Takarékszövetkezetünk betétállományának 10, 2%-os, hitelállományának 3, 9%-os növekedését jónak értékeljük, amit tudatos üzletpolitikával is alakítottunk. A hitel-betét arány 69% volt az év végén.
A 2009. évben is jelentős verseny környezetben dolgoztunk és végeztük szolgáltatásainkat.


Cégleírás
Betéteseinknek 3.695 millió Ft kamatot fizettünk ki, illetve írtunk jóvá, ennyivel nőtt 2009-ben ügyfeleink vagyona. A szolgáltatásokból származó jutalékeredményünk nem érte el a tervezettet, ami azt mutatja, hogy szolgáltatásaink árazása még mindig a piaci szint alatt van, ezzel is segítettük ügyfeleinket, partnereinket. Az Igazgatóság 2009 végén fogadta el a Takarékszövetkezet új Szervezeti és Működési Szabályzatát, mely még szabályozottabbá, tagoltabbá, igazi kisbanki modellként működő szervezetté alakította pénzintézetünket. Örömmel jelenthetem Önöknek, hogy Takarékszövetkezetünk teljesítette a 2009. évre kitűzött tervét és 316.942 eFt adózás előtti eredményt ért el. Ezt a feladatot egy olyan negatív környezetben tettük, amikor is naponta néztünk szembe az ügyfelek fizetőképességének, helyzetének romlásával.
Eredmény tervünket úgy sikerült elérnünk, hogy közben maximálisan feltöltöttük tartalékainkat, értékvesztés állományunkat 750 mFt-tal növeltük. Az eredmény elérésében nagy feladatot vállalt és teljesített a treasury terület, rendkívüli szakértelmével és hozamaival. Bevételeink növelése mellett szigorú gazdálkodást folytattunk és működési költségeinket az előző évihez képest 7%-kal csökkentettük. Takarékszövetkezetünk tőkehelyzete szilárd, saját tőkéje 8%-kal ( 253 mFt) nőtt, így a tulajdonosok tőkebefektetése biztonságban van és stabil fundamentumokra építkezhetünk a jövőben is. Sikereinket a Takarékszövetkezeti integráció vezető testületei a legjobb Takarékszövetkezetnek járó Takarékszövetkezeti Érdemérem kitüntetéssel ismerték el.
Köszönöm Önöknek, ügyfeleinknek, tulajdonosoknak a 2009. évben tanúsított bizalmat, korrekt együttműködést, ami nagymértékben hozzájárult sikereinkhez. Köszönöm vezető testületeink felelős munkáját, döntéseit, valamennyi dolgozónk elkötelezett munkáját.
Kulcsszavak:
Pénzintézet, Lakáshitel, Bankkártya, Pénzügy, Takarékszövetkezet, Befektetés, Hitelkártya, Hitelezés, Betétszámla, Kamat, Hitelkeret, Deviza, Autóhitel, Jelzáloghitel, Banki Hitel, E Bank, Elektronikus, Faktoring, Creditcard, Business Kártya, Elektronikus Bank, Deviza Folyószámla, Lakossági Bank, Lakáshitel Kalkulátor, Közraktárjegy, Bankautomata, Internet, Árfolyam, Lakosság, Befektetési, Közalkalmazotti Hitel
A Duna Takarékszövetkezet- Győr Üzleti Központi Fiók cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Fehér Tivadar Péter

vissza élés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én soha nem jártam a halászi takarék szővetkezet győri Árpád uti fiokjában sőtt nem is tudtam a létezéséről és mégis rajtam szeretne behajtani tőbb millio forintot pedig már írásmintát is adtam,hogy tisztázzam magamat sőtt személyesen is felkerestem őket ahol kőzőltem velük,hogy én senkiért nem válaltam semiféle kezeséget voltam már űgyvédnél ahol kőzőlték velem , hogy eggyértelműen megnyerhetem az űgyet 2006 óta jogtalanul tartanak a bárlistán igy a 2éves kisfiamnak is nélkűlőzniekell mert hitelt nemad senki ezmiatt és az űgyvédnek se tudok fizetni de miből is tudnák hiszen albérletben élek a párommal és a kisfiamal a párom csak a gyes,családit kap ami nem sok én 70.000ft-t keresek meg amit túdok mellette alkalmit elég megalázo helyzet,hogy ha hibázik a abanki dolgozo aszt senki nem bírálja mert inkább a kisembert bepereljük és bárlistára tesszűk még ha jogtalan is csak az abaj,hogy utánna évekig tarto őrlődés mert a bankban hibásztak nekik kellene bizonyitani azt hogy kik voltak ott ésmiért fogadtakel hamis okmányokat jogtalanul miért nekem kel tőbbszőr is kerestem már őket és mégsem foglalkoznak az űgyel és velem inkább átadták egy behajto csoportnak már nem tudom hogy mit tegyek
## visszaélés igazolvánnyal
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Duna Takarékszövetkezet- Győr Üzleti Központi Fiók részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Bajcsy Zs. U. 42.
  9021  Győr
 2. Aradi Vértanuk 15.
  9021  Győr
 3. Fő Tér 2.
  9233  Lipót
 4. Arany J. U. 2.
  9235  Püski
 5. Rákóczi U. 42.
  9231  Máriakálnok