Duna Tv Zrt., Budapest

Cím:
Mészáros U. 48.
Irányítószám/Település:
1016 Budapest - I. KER.
Telefon:
(1) 489 1200
Fax:
(1) 489 1366
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Duna Televízió számára kiemelt fontosságú a látogatók személyes adatainak védelme, információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, és gondoskodik biztonságukról. A Duna Televízió, az MTI és tudósítóhálózatunk portálon és a teletexten felhasznált hírei, fotói és mozgóképanyagai szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Vélemények

Farkas Dezső
1 Csillagok

R.Á.

2011. november 29.

Felháboritó,hogy olyan embert reklámoznak,aki roma származása mögé bujva,mint vállalkozó,előre pénzt vesz fel és több mint három éve nem végzi el az irásban elvállalt munkát,bujkál,letagadja magát.A ROBUFA Bt.-je is felszámolás alatt van. Állitólag sok megrendelővel link volt. Üdv. F.D o6 209 141 182 2011.11.29-
Címkék: #ellenőrzés hiányaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Rostás Árpád
5 Csillagok

kapcsolatfelvétel

2010. október 21.

Nágocson épülhet Somogy első katedrálisa 2010. augusztus 03. 20:33 Betűméret: [növel] [csökkent] Küldd el! Nyomtatás Könyvjelző Share Oszd meg! iwiw Címkék: A katedrális, Asztalos Lélegzetelállító elképzeléssel állt elő Rostás Árpád vándorasztalos. Polgári összefogással, Nágocs területén egy gótikus templomot építtetne, amely munkát adna a helybéli munkanélkülieknek és fiataloknak. h i r d e t é s A cikk a hirdetés után folytatódik tovább Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzol asztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány, abból az ezer munkából, ami Rostás Árpád nevéhez fűződik. A somogyi asztalos több mint 200 kastélyban restaurált. Jelenleg Sissi hercegnő egyik bútorán munkálkodik, emellett egy álom megvalósítását tervezi. A vatikán, a Szent István bazilika és a Pannonhalmi apátság után Somogy megyének is lesz turisztikai látnivalója. A világszerte ismert Rostás Árpád vándorasztalos, restaurátor egyből tudta, hogy Nágocs lesz a helye annak a gótikus templomnak, amit annak idején megálmodott. A szakember elmondta, hogy ezzel a művel szeretné meghálálni a településnek azt a gondoskodást, amit fiatal korában kapott. Rostás Árpád hozzátette: a fából és kőből épülő katedrális tervezése folyamatban van, az alapkőletételt szeptemberre tervezik. A külföldi és hazai támogatók már több tízmillió forintot gyűjtöttek össze a megvalósításra, de ennek még a sokszorosára lenne szükség. Az asztalosmester az építés folyamatába be szeretné vonni a szakmunkásnak tanuló diákokat, úgy, hogy nyaranta lehetőséget biztosítana nekik a munkára, és a nehéz helyzetbe került embereket is. A több mint 4000 négyzetméteres területen a tervek szerint egy kastély is épülne. A vándorasztalos legmerészebb elképzelése, hogy a letisztult formát képviselő templom ablakain beszűrődő fény olyan hatást keltsen a bentlévőkre, mintha Jézus mennybe menetele lenne látható. Ez a beruházás valószínűleg fellendítené a térség idegenforgalmát. Megosztás4
Címkék: ## www.rostasmuvesz.huErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

holdfényeske
5 Csillagok

Duna tv

, 2009. december 25.

A határon túli magyarok nézik ezt a tv csatornát leginkább.A román forradalom megdöntése után ez volt sokáig az egyetlen magyar nyelvű csatorna, amit Székelységben is lehetett nézni, persze ez ma már megváltozott, de még mindig sokan nézik ott. Régebben én is rendszeresebben néztem egy -egy műsort. Sok régi magyar filmet vetítenek, s ezeket én kedvelem, innen ismerem egy-egy régi nagy színész, vagy színésznő filmjeit, mert sajnos manapság már nem nagyon hallani róluk.Kedvelem a jó kívánságokat küldő műsorát is, sok ismerőst fedezhetek fel a kívánság küldő, vagy küldött közt. Tetszik az is, hogy kevesebb a reklám, mint más tv-nél. A híreket is kedvelem, mert kitekint a szerte élő magyarok ügyes-bajos dolgaira.

Bacsa Roland
4 Csillagok

Duna TV

, 2009. december 18.

Én nem nagyon szoktam a Duna TV-t nézni. Mamám szokta nézni inkább. És ahogy én észrevettem inkább az idősebbek nézik ezt a csatornát. Szoktak vallási műsorok menni, dokumentumfilmek, fekete-fehér és színes magyar filmek. Ezek szerintem nem érdeklik a mai fiatalokat. Inkább az idősebbeket... Max a híreket nézem meg rajta. Ezt a csatornát azoknak ajánlom akik szeretik a magyar filmeket, és a vallási műsorokat stb.

Rostás Árpád
5 Csillagok

Bemutatkozóm

2009. március 5.

Kérem. hogy a google:rostás Árpád itt megtalálható a cikkek rólam Azt szeretném ,hogy mentsük meg az értékeinket Műemlékeinket,mert ha mindent eldobunk .kidobunk megváltozik körülöttünk a világ és nem lesz mit hátra hagyni az értékeinkből az utókornak. Erre tettem fel az életemet és világhírű mübútorasztalos szeretnék lenni. Tisztelettel Rostás Árpád d: 06-30-468-8935 sombrero.sugarandsalt.hu/rostasmuvesz Impressum | Druckversion | Sitemap (c) Robufa Bt. Művészeti Stúdió Anmelden Jimdo-Logout | Bearbeiten Őrizzük meg régi, fából készült tárgyainkat, emlékeinket a jövőnek! Kastélyok, templomok, kúriák, régi bútorok, faburkolatok, parketták rekonstrukciója, újragyártása. MINDEN, ami fa! Forduljon a "fa művészéhez", Rostás Árpádhoz.
Címkék: ## kapcsolatfelvételErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Rostás Árpád
5 Csillagok

Szégyen

2009. február 26.

Tisztelt Vezetőség! Azt gondolom, hogy ami most történik az már szégyen! Nem hiszem el ,hogy sokkal fontosabb az ,hogy kinek Mekkora a melle milyen a sztár Ruhája vagy tud e főzni mikor az Ország Szarban van! A mega Sztárok - közben az Ország 65% lét minimumon él! Közben Emberi életet követel. Nem hiszem el mi történik nap mint nap. Sajnos most a Cigányság szarban van mert azok akik ezért felelősek lennének hallgatnak és elszabadult a pokol. Ez Az Ördög Ügyvédje! Mindenki felelős mert a média azokat mutogatja akik erre alkalmatlanok..! Ezt már 2000-ben megírtam. Senki sem figyelt rám sajnos! Most is megírtam de a levelem megy a szemétbe! Nem tudom miért nem veszik ezt komolyan! megint halál esett történt. Nem azokat kellene -sztárolni minden nap akik nem tesznek ezért az Országért Kérem tegyenek valamit míg több vér nem fog folyni. Egy hete megmondtam nagy baj van ! Szégyellem magamat ,hogy ilyen országba kell élnem. ahogy megy a fal gyűlölet. ezt minden nap megkapom .- Pedig nem bántottam senkit Nem értem,hogy akik ezt előidézték miért vannak még ott a helyükön? Szégyen ami itt van! hol vannak a Politikusok? Miért hallgatnak most? Tisztelettel Rostás Árpád TEL.06-30-4688935
Címkék: ## szégyen ami itt van a kis hazánkbanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

cicur82
4 Csillagok

Duna Tv

, 2008. február 20.

Híreket szoktam a Duna tv-n nézni.Régebben még teletextje sem volt a Duna tv-nek,de mostmár van és megtudom nézni,hogy érdemes-e a csatornára átkapcsolni.Amikor a csatornára kapcsolok,akkor vagy hírek vannak vagy oktatási művészeti műsorok.Nem sok csatornán vannak régebbi műsorok.Inkább magyar filmeket adnak a csatornán vagy olyan filmeket,amit nem láttam még,de nem modern filmek.Vallási műsorokat is láttam már több esetben.Nagyon sok cím ismeretlen számomra,amit a teletexen átolvastam.Nem annyira színes csatorna inkább az idősebb korosztály csatornája én úgy fogalmaznám,mert az idősebbek biztosan jobban ismerik ezeket a műsorokat.
Címkék: ## tv csatorna;kultúra;hírekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

leony
4 Csillagok

duna tv

, 2007. december 24.

Néhány éve még a közelébe sem kapcsoltam, az utóbbi időben azonban egyre többet nézem. Több az ismeretterjesztő műsor, dokumentumfilm, és ez nagyon jó. Azt gondolom, a Duna tv így tudja, és tudná megfogni az embereket, hiszen ilyen műsorokat más adókon sajnos nem nagyon lát manapság az ember.
Címkék: ## televízió# műsor# duna tvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

chicaloca
4 Csillagok

Duna TV

, 2007. december 13.

A Duna TV-t igaz nem olyan sokszor nézem, de van néhány jó kis film, műsor amit butaság lenne kihagyni. Ilyen számomra a Váratlan utazás például. Jó dlognak tartom, hogy a határontúli magyarok is foghatják e csatornát. Például Olaszországban is néztem.
Címkék: ## közszolgálati határontúli magyarok műholdErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

albisia
5 Csillagok

Duna tv

, 2007. december 13.

Nagyon színvonalasnak tartom a csatornát,Szeretem a régi filmeket,A zenés műsorokat,kívánságműsort,és a híradót is. Sajnos a családom tini tagjai ritkán engednek ,hogy a Duna tv-t nézzem.Pedig itt az esti mese is gyerekbarátabb,miint a ma divatosnak mondott csatornákon.
Címkék: ## film# híradó# kultura# igényes# régi filmekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Duna Tv Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Mészáros Utca 58
  1016  Budapest
 2. Naphegy Tér 8.
  1016  Budapest
 3. Naphegy Tér 8.
  1016  Budapest
 4. Kosciuszkó U. 10
  1012  Budapest
 5. Kiss János Altábornagy Utca 23. I/4.
  1126  Budapest
 6. Fürj Utca 8 / C.
  1124  Budapest