Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet

Cégnév:
Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet
Cím:
Ordasi U. 26.
Irányítószám/Település:
6328 Dunapataj
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(78) 425 678
Telefon:
(78) 425 071
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Dunapatajon 1960-ban alakult meg a Takarékszövetkezet. A Duna mentén 7 kirendeltséggel állunk ügyfeleink szolgálatában és végezzük napi feladatainkat. Az elmúlt 50 év a töretlen fejlődés jegyében telt el, ez alatt sikerült megőrizni önállóságunkat, és bebizonyítottuk az is, hogy képesek vagyunk az állandó megújulásra. Törekszünk az igényekhez rugalmasan igazodó termékfejlesztésre és munkatársaink folyamatos szakmai képzésére. A Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet különböző futamidejű, igényeihez igazodó, kedvező kamatozású megtakarítási és hitelfelvételi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Célunk ügyfeleink elégedettségének, bizalmának, lojalitásának, megőrzése és növelése. Ennek érdekében kulcsfontosságúnak tekintjük az ügyfélközpontú magatartást, a szolgáltatás és kiszolgálás minőségének javítását, a folyamatos innovációt és a modern technikai feltételek megteremtését. Munkatársaink mindig örömmel állnak ügyfeleink szolgálatára, nálunk egyszerűen és gyorsan nyithat folyószámlát, és a szolgáltatás révén átutalási, készpénzfelvételi és lekötési megbízásokat kezdeményezhet.
Lekérdezheti számlaegyenlegét, eseti, állandó és csoportos megbízásokat indíthat, valamint lehetősége van kedvező kamatozású folyószámlahitel igénylésére is. Lakossági és vállalkozói ügyfélként is élvezheti Internetbank és SMS szolgáltatásunkat.Internet Bank igénybevételével otthonról, kényelmesen intézheti pénzügyeit.
SMS szolgáltatásunk használatával azonnal értesülhet arról, hogy megérkezett a fizetése vagy a várt vállalkozói díja, átutaltuk a villanyszámláját, vagy éppen a havi közterheit. Az egyenleg közlés funkcióval napi szinten tudja követni számlája egyenlegét.

Kulcsszavak:

Hitel, Bank, Számlavezetés, Pénzintézet, Bankkártya, Takarékszövetkezet, Befektetés, Bankszámla, Hitelezés, Betét, Számla, Takarék, Értékpapír, Pénzforgalmi szolgáltatás, Internetbank, Lakossági Számlavezetés, Vállalkozói Számlavezetés, Banki ügyintézés, Lakossági Hitel, Értékpapír kereskedelem, Kamatjegy, Biztosítás, Pénzügyi Szolgáltatások, Lakossági szolgáltatás, Takaréklevél, Betétjegy, Hirdetmény, Nonprofit Szervezetek, Takarékoskodás, Közzétételek, Vállalkozói Szolgáltatások, Hagyományos Könyves Betét

A Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
10043165-2-03
TEÁOR kód
6419 - Egyéb monetáris közvetítés

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

  1. Kossuth U. 66.
    6334  Géderlak
  2. Kossuth U. 66.
    6333  Dunaszentbenedek
  3. Hunyadi U. 41.
    6300  Kalocsa