Dzsungel Pizzéria, Gyomro

2 Vélemények
Dzsungel Pizzéria
Táncsics Mihály út 102.
2230 Gyomro
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Konyhazárás, illetve telefonos rendelésfelvétel:
pénteken és szombaton 23.30-ig

a hét többi napján 22.30-ig


Cégleírás
A Dzsungel pizzéria valamikor a Zöldajtós helyén üzemelt, itt készítettük a környék legfinomabb ételeit, vendégeink legnagyobb megelégedésére.Pár éve átköltöztünk a Mágó Szervizzel szembe (Gyömrő, Táncsics Mihály út 87.), ahol kínálatunkat egyre jobban bővítettük.Étlapunkat levesekkel, tésztafélékkel, frissensültekkel, salátákkal, házi specialitásokkal, napi menüvel bővítettük. Különösen ajánljuk családi ebédekhez, vacsorákhoz a 2 személyes dzsungeltálat. Ételeinket mérsékelt áron kínáljuk.Heti menü ajánlatunkban lehetőség van hétfőtől - péntekig befizetni. Pizzériánkban Étkezési jegyet is elfogadunk!A hétvégi nagyobb forgalomra tekintettel kérjük előre jelezze asztalfoglalási szándékát. Telefon: 29/333-651Nagyon sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ha megéhezett, nézze meg az étlapunkat és válasszon belőle. Ha gondolja kiszállítjuk, ha nem rest, akkor szívélyes kiszolgálásban lehet része!
Kulcsszavak:
Pizzéria, Pizza, Pizza rendelés, Étel, Vendéglátás, Étterem, Gyros, Koktélok, Makói Étterem, Desszertkülönlegességek, Dzsungel Étterem, Csigatál, Tintahalkarikák, Dzsungel Pizza, 15 Féle Saláta, 25 Féle Frissensült, 42 Féle Pizza, Ital Kiszállítás Helyben Díjmentesen, Rántott Békacombok, Jungle-Book Pizzéria Koktélbár, I Vendéglő
Dzsungel Pizzéria a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Beke Csilla

Pizzéria

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az egyik legjobb pizzéria Gyömrőn, és környékén. Ha kell mindig innen rendelünk pizzát, és nagyon elégedettek vagyunk vele. A feltét sok, a tésztája vastag és friss. Aki pizzázni akar, annak ez a legjobb választás!
## étterem# pizza# dzsungel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Demeter Beáta

dzsungel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A dzsungel azt hiszem az egyik legjobb pizzázó Gyömrőn. Igaz inkább nyáron szoktunk ide járni, mivel télen nem túl meleg hely, de azért nagyon szeretjük. Fincsi gyümölcs koktélt csinálnak, ha erre jársz érdemes ide benézni.
## pizza# finom ételek# kokték
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dzsungel Pizzéria részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Táncsics M. Ut. 35
  2230  Gyömrő
 2. Arany János Utca 7
  2225  Üllő
 3. Táncsics Mihály út 93
  2230  Gyömrő
 4. Fő U. 1 .
  2235  Mende
 5. Szent István Tér 5.
  2234  Maglód
 6. Fő Utca 84
  2220  Vecsés
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete